ahhh

glömde ju helt av att berätta att ja ska sitta nagelmodell imorgon åt min underbara Gayi :D det blir låååånga franska naglar - LOVELY! finally får ja tillbaks mina älskade naglar hihi :D♥


mina fina midsommar naglar gjorda av Gayi :)

UNDERBARA LÅT! UNDERBARA RIHANNA!




peace.

ain't it funny ?

wuho! äntligen är arbetet helt klart, gött när man känner sig duktig och kan pusta ut med gott samvete :) sitter här och lyssnar på en låt som varit en favorit i många år.. dock lyssnar jag inte på den sådär jätteofta, men när jag väl gör det så drömmer jag mig bort och önskar att ja fick leva sådär för en dag. jag tror jag hade älskat det! åhhh alla fina klänningar o kläder dom har! AVUNDSJUK! hade jag fått ta med en vän hade jag valt Nanna, för hon hade älskat det lika mycket!


peace.

hysterisk / lovely

yep, så skulle ja vilja förklara denna dagen! haha. hysteri o stress samtidigt som jag älskar det! hade Ilda som modell idag på skolan och färgade henne graphit samt mörklila, kanonsnyggt! tanken var även att vi skulle klippa upp men tiden räckte ej till då ja inte nöjer med med slaffs-klippning på folk så klippte till en helform tills vidare oså får ja fixa till uppklippningen snarast :) SJÄLVKLART glömde jag även ta före och efter bild haha men fixar det så ni kan få se när hela klippningen är klar :)
därefter blev det herrklipps "prov" då vi skulle klippa en lång herrfrisyr på en timma. det var tufft men hann med så det är jag mycket nöjd med :)
därefter blev det till att rulla permanent på 1 timma haha. va nära på att svimma, men ett par glas vatten o lite frisk luft så löste vi det problemet också hehe.

idag hade vi även stylingen utav de tjejer som kom från Allum centrum och skulle bli fixade inför kvällens tillställning. jag och Emma fixade en utav tjejerna och hon blev skitsnygg! detta gjorde vi för övrigt på 40min så stolt är jag allt över oss :D glömde naturligtvis kameran i skolan (typiskt mig? jaaaaaa) så bilder lägger jag in imorgon :)

nu e det dags för mig att skriva klart det sista i arbetet tills imorgon, sen ska ja SOVA!






peace.

finally !

äntligen är jag nästan klar med skolarbetet haha. allt börjar falla på plats nu iaf, gäller bara att få ihop det med tjejerna i skolan som ja jobbar med :D svårt med massa avstånd o få allt o bli bra men vi fixar det :)

Nanna o Stef ligger däckade i min säng, medans Gaby prövar sina nya kläder haha. o här sitter jag liksom :P misstänker att det blir tidig däckning idag med tanke på att ja somna halv 2 igår och var uppe 6 imorse.. det märkte tjejorna i skolan idag att ja inte riktigt va lika pratglad som vanligt haha liiiite trött o förkyld kanske? jaaaaa.

*

imorgon ska ja ha Ilda som modell på skolan, i'm gonna make her look fab! säger inte mer än så, hur ja fixar henne får ni se på bild imorgon då ja INTE ska glömma att ta före och efter bild :D hahaha..


lovely Ilda n me @ her b-day, juni 2010




peace.

vääääldigt 2006. vääääldigt älskad. vääääldigt underbar ♥



peace.


strukturteckningen ..

.. glömde jag naturligtvis helt av att rita. crap! blir till att sätta sig o måla den snabbt som attan innan det är läggdags! imorgon blir det tokigheter igen, samt en jääävla massa plugg :P


Josy n me goes "tusen o en natt" :D 
mammas kommentar; men herregud! det där är väl ingen vardags sminkning??? nej, det är det inte haha. en tema baserad make-up är kanske inget man bär sådär till vardags haha men visst fan gillar vi det :D



peace.


extensions n haircuts

idag i skolan hade vi Gocciani på besök för att lära oss att sätta extensions med keratin vax :) det var en lärorik dag o Karin blev jättefin :) dock blev det inga kort, dååååligt! glömde faktiskt helt av det. men Josefin ska fota henne på fredag så bilder kommer :)

därefter åkte ja hem till Ilda me Nanna o Stef i släptåg :D Azra looks good now, that's all i'm saying ;) hahaha

Azra Älskar Melina Nu har jag hittat min nya frisör Vicktoria bech. Från och med nu ska hon alltid klippa mig :)

yayy :) glad att du blev nöjd hjärtat :D u look awesome! mwah*

 




peace.


gonatt

nu e de strax dags för mig o sova, borde egentligen gjort det för typ 1 timme sen men så kan det gå :) ville bara meddela till er muppungar som läser att jag är lycklig! jag kan inte förklara med ord varför, men nåt inom mig känns så himla rätt o levande! är underbart att hela tiden känna ett glädjerus inombords, trots diverse saker som hänt på senaste.. men jag tror att alla har vi våra motgångar, inte mer me de. ju fortare man accepterar o lär sig ta igenom det, ju fortare kan man gå vidare o lämna det i sitt förflutna.





peace.


words n emotions ..

ibland vet man inte riktigt var man ska börja. ena stunden tycker jag en sak, nästa tycker jag något helt annat. jag vill ha det, men ändå inte? vad är det som får en att tänka så jävla splittat? jag vet vad som är bra för mig o det är något som uppfylls, men ändå blir jag aldrig nöjd? det kan ju itne bero på nån annan än mig själv att jag aldrig blir nöjd, eller?! hela grejjen kanske är att jag tänker för mycke? who knows, inte jag iaf.. då hade jag bloggat om något annat än total sinnesförvirring, vilket är ett stadie som jag finner mig i just nu.





peace.


assåå ..

det e ju något med denna låten, vad kan jag inte sätta ord på!





peace.


missa inte !!!






peace.


petter live

i ett tidigare inlägg pratade jag om att Petter uppträdde i ett TV program där han gjorde en egen version av Lasse Berghagens "Stockholm i mitt hjärta".. här är en video jag hittade från programmet, kvalitén suger men det gör inget - huvudsaken är att man hör :) hahaha Petter e så söt så ja vill typ ha en miniatyr av honom i min bakficka som ja kan plocka fram när ja känner för det :D






peace.


music moment

jag o min syster flummar omkring här hemma o städar o ändrar om medans vi har på favoritlåtarna på högsta volym! haha otroligt nog har inte någon klagat än på varken låtval eller volymen? hahaha lovely!







peace.

UTTRÅKAD !

jag e så uttråkad så jag tror jag spyr.. fyfaaan för o sitta hemma helt själv. rastlösheten är total! kan min syster komma hem nuuuu så ja har nån o leka med hahaha fan. inte alls kul o vara ensam.



peace.



mina favoritpojkar! känner att det blir mycke Medina-mys idag!




peace.


woop woop

nu har jag vaknat, mår väl inte sådär jättebra :/ igår kändes det som om ja skulle få typ öroninflammation samt har ja ju naturligtvis åkt på en brutal förkyldning.. men efter en go dusch o lite myskväll tänkte jag att nu måste det väl ändå bli bättre? :D nej.. det är det inte, mår fan nästan sämre? jävla skit! har INTE tid me sånt här, nu gäller det definitivt o tänka positivt haha :D

igår va typ alla mina vänner ute utom jag, så jag väntar ivrigt på att folk ska vakna till liv o ringa mig o uppdatera om allt roligt som hänt o om jag missat något importanteeee! uttråkad, jag? nej inte alls..






peace.

myskväll

det måste ha varit 300 år sedan jag var hemma en lördag kväll? haha. anywho, så har jag varit det idag.. har haft chips o film kväll med min syster - sjukt mys! hon ligger dock däckad o jag är sjuuuukt rastlös! vad gör man en lördag när alla andra e ute, sover eller om man bara är liksom själv? för detta va ju inte kul :S sitta ensam kl 1 en lördag kväll hahaha roligare har man ju varit med om.....


Gaby n me @ Brandys konsert 2009




peace.


Petter

vill bara passa på att göra ett inlägg till en av mina äldsta favoriter inom blocket hiphop hehe, nämnligen Petter! han medverkar i ett program på tv4 som heter "så mycket bättre" med massa andra svenska artister. programmet går ut på mer eller mindre att dom umgås under en vecka och gör sina egna versioner av de andras låtar! underbart program faktiskt.. Petter gjorde idag en version av Lasse Berghagens "Stockholm i mitt hjärta", inte för att jag har Stockholm i mitt hjärta, men den här killen gör allt tamejfan suveränt! älskade hans version nåt helt enormt!!!


i typ 11-12 år har jag lyssnat på din musik.. helt otroligt! :D kommer aldrig glömma de gamla goa låtarna som jag gick omkring o sjöng på; mikrofon kåt, såklart, rostig kärlek osv. lovely!






peace.


:)

har fått en del frågor här på bloggen samt på mailen, dock kan det bli svårt att få kontakt me dom som undrar utan namn eller mail.. så här nedan kommer ett par frågor o svar :) enjoy!

  •  

 

Hej!

 

var har du köpt detta? Jag har letat som en tok men hittar ingen i sverige som säljer maskinen + hår och fusion. Har kontaktat tillverkaren men eftersom det är helg dröjer svaret, om de svarar överhuvudtaget. Så maila JÄTTE gärna och berätta var jag kan köpa Vida hair cold system!

/Linda

Linda tyvärr funkar det ej att skicka iväg mailet till dig, därav att ja skriver svaret här ifall mejlen inte kommer fram?! anyways, hår och maskin köpte jag på frisörmässan i Skövde från grossisten Gocciani. gå in på http://gocciani.se så finns det information om det där :) jag köpte hela paketet komplett med alla tillbehör samt håret utav dom!

***

tror du att du är nåt speciellt bara för du är frisör och kan skryta om det ochså?

jag tror absolut inte att jag är mer än vanligt bara för att jag utbildar mig till frisör. min yrkesposition har inget med min självsäkerhet o göra, den är kanon som den är ändå - oavsett om jag är frisör eller inte :) skryta om att vara frisör vet ja inte om jag gör, det är inte min tanke iaf. min tanke är att förhoppningsvis kunna sprida vidare den positiva energi jag känner o all inspiration på andra människor.

***

Hej du!
Varför läser du till Frisör på just svenska frisörskolan och ingen annan skola?

Kram Anneli

jag läser till frisör på svenska frisörskolan då jag upplevde denna skolan som mest seriös & utvecklande. var på en del andra skolor i Göteborg samt Malmö o tittade innan ja bestämde mig. jag tror det är viktigt att försöka se igenom allt det "roliga" man lär sig o försöka se långsiktigt när man tittar på skola.. som t.ex tänka mycke på hur utvecklingen har gått för tidigare elever, vad kursinnehållet är, studietimmar m.m. som vidgar överblicken av vad skolan har att ge! sen måste ju skolan vara godkänd av Frisörföretagarna samt Handels, annars kan det bli vääääldigt klurigt med anställning sen.. så mitt svar får bli att den verkade bäst!





peace.

jag saknar sommaren 2009 ♥


så jääävla sugen !!!

jag är såååå sugen på att göra min tredje tatuering, helst nununu! dock har ja ej pengarna :/ den är liten o kommer inte kosta mycket, men allt över 10kr är mer än va ja har råd med just nu haha.


tatuering nr 2 sommar 2009



peace.

OMG

what a night! det blev en riktigt underbar o rolig kväll igår, med grym musik o skönt folk! vi hamnade först på vasastan i vanlig ordning haha. träffade på mr Mupp himself som ja inte sett på länge o hans vänner, o det blev en jävla massa öl! haha. därefter blev det vallfärd till riorio där vi mötte upp Marcus o resterande muppar i kompaniet! efter massa dans o ännu mer öl blev det hemgång o snask på Gabys kebab hahaha salladen va fylld med grus! USCH.

anywhooo, idag är en riktigt mysdag känner jag.. mjukisarna är på, sushin är äten, vattnet står bredvid mig så idag ska ja slappa som aldrig förr :D niiiiice! när min syster kommer hem från jobbet sen blir de ännu mer mys för då hon ska köpa me sig chips! yummiiie!


kössmaaaaaaajhaaaaaaaj




peace.

jordgubb/lime o massa dans !

sitter här med systeryster o lyssnar på mohombi - bumpy ride o dricker strawberry-lime cider haha. älskar vår minimala förfest vid köksön med musik på laptopen hahaha sjukt roligt! änywääääjs,
snart ska vi bege oss mot vasastan o dit kommer även mina små grodyngel bibbi san o bibbi C :D tjoho! ikväll e de fest :) ja ska dansa ihjäl mig muhahha e på ett sånt himla gott humör idag :D yay!

peace.

mystant !

idag hade jag världens underbaraste kund haha för söt! hon kom med ett äpple till mig som hon plockat hemma i sin trädgård, gav även "min fröken" ett haha SÖT! sedan fick jag även en peng utöver klipp-kostnaden för att ja klippt henne så fint... hela 4kr :D GULLE! haha "synd att det inte blev mer växel du är värd mer än såhär" haha näe gud jag klarar inte sånt men min lärare ba; många bäckar små när man är student :) hahaha jag dog av skratt! fick även noppra hennes ögonbryn då hon tyckte mina var så hiiimla fina haha SÖTSÖTSÖT!

sedan åkte ja hem till Linn i torslanda o tokade till det lite :D hon har ett fruktansvärt fint hus! hade INTE bangat den havsutsikten och balkongen.. mäh!

därefter blev det en liten make-up sväng inne på FACE, dock hade dom dubbelbokat mig och en annan tjej så ja fick iaf köpt ögonbrynsskugga o pensel.. make-upen lägger dom nästa fredag istället :) haha gud va hon va tacksam över att ja hade sånt överseende, så hon ba, då lovar ja att det blir jag som fixar dig! o du får be om precis vilket make du vill. jag gör precis som du vill ha det! GÖTT tänkte jag, eftersom det oftast kan bli lite lame me smink annars.. ska de va ska de va haha eller nåt :P


Nanna n me @ Nivå, sommar 2009



peace.

äntligen fredag ?

idag har vi vårat första kundpass :D haha sjukt nervöst men också väldigt excited! tyvärr så SUGER ju verkligen dagens väder, allvarligt vafan e de här?! ösregn, världens jävla vind o kolsvart? klockan e ändå 7, lite ljust kan det väl vara?

jag e sjukt förkyld också, vaknade naturligtvis med andnöd imorse. kul! men men what to do? iaf, idag har jag massa spännande äventyr ja ska ut på efter skolan :D men ja uppdaterar mer om det senare, måste kamma ur gårdagens "lockar" så ja kan se normal ut idag haha.






peace.


frostfanskap

helvete va frost det är ute idag då :( möööh. jag vill ha sommar o sol, men det får jag inte! nu kommer det iskalla helvetet, HATAR kalla mornar. vem fan vill gå ut genom dörren då? eller ens gå upp ur sängen? inte många kan ja lova. men gör man underbara saker om dagarna o lär sig massa sjukt roliga grejer som jag så kan ja lova att det peppar en att gå upp ;)

jag såg någons status på Facebook för ett tag sedan efter semestern där det stod nåt i stil med "sluta grina över att semestern är slut o skaffa er ett jobb ni älskar istället" nåt sånt va de iaf.. n i liked that status! :) hell true. trivs man inte i den situationen man är i för tillfället så är man själv den enda personen som kan förändra situationen. ett nytt jobb kommer liksom inte lastat på en barkbit i ån.

time for school!


Amilia n myself. LILLSNUTT! haha hon är för jävla go den :)



peace.


nighty nighty peeps

dags för mig att nana nu.. i vanlig ordning kommer här dock en liten vaggvisa :D






peace.


cosmoprof bologna 2011 here i come

jag mååååååååååste till mässan i Bologna, Italien! jag dör om inte jag får åka dit, jag kommer typ svimma av lycka - men vem fan klagar över det??? haha. detta är alltså en GIGANTISK skönhetsmässa, minst lika stor som 5 x svenska mässan vad jag hört! jag kommer ju gå vilse haha men vem bryr sig när man är omringad av smink, hår o massa grymt folk? inte jag iaf :D åh gud ja bli så exalterad när ja tänker på det att ja inte vet var ja ska ta vägen!!!!!!!!!! fatta vilken inspiration det måste vara att se alla visningar där nere? o alla grymma frisörer som kommer dit från hela jävla världen? GAH!






peace.


.. and then puffy comes along and saves my day

haha jag e så sjuuuuukt uttråkad. har ont i hela kroppen, framförallt axeln som nu är avdomnad men känner ett svagt surrande dock?! anyways, oavsett om kroppen vill ligga ner o vila så vill jag göra något! e så jävla rastlös så ja tror jag dör! dock ringde min lilla puff o sa; jag hämtar dig om ett litet tag :D yay! vafan vi ska göra för nåt det vet nog ingen av oss. men varför inte bege sig mot sherwoodskogen? det e robin hood ja vill ha! hahaha näe gud nu flummar jag.





peace.


mer bilder från make-up session, tagna av Louise :)





jag får för övrigt heeeela tiden höra att Josy o jag är väldigt lika.. kanske inte utseende mässigt så typ "aaa ni har lika ögon & näsa" eller nåt sånt, utan mer i stil o vad vi tycker om o liksom hur vi gillar att jobba. o det stämmer faktiskt.. Josy n me makes a good team :D hon fick mig fan att inte titta en enda gång i spegeln under tiden hon fixade mig! haha kontrollfreak o nyfiken som jag är har det ALDRIG hänt förut. men hon lyckades! well done dear ;) haha.



peace.


vic & josy goes tusen & en natt ;)


en liten Josy efter jag använt concealer wheel samt foundation.. det som ligger under ögonen är puder för att det inte ska ramla ner ögonskugga som fastnar på den nylagda foundationen.

här har ja skuggat ut 3 nyanser

här har jag lagt kajal för att bestämma linjen, samt håller på att jämna ut linjerna mellan kajal o ögonskugga med svart ögonskugga

här har jag lagt flytande kajal på övre & undre franslinjen samt lagt den guldskimrande skuggan som är innerst på ögonlocket även på den undre franslinjen för att få det att smälta ihop


här har ja skuggat ihop all ögonskugga samt lagt kajalen efter min tanke om egyptiska sånna där horn typ haha och lagt mascara - samt på sista kortet fixat ögonbrynen

det färdiga resultatet :)

då Josy fixade mig så kan ja inte lägga upp alla bilder med förklaringar *yes* eftersom ja inte vet hur hon tänkt, men såhär ser jag iaf ut just nu haha :D



passar ju fint med den sminkningen o Adidas haha men ja ÄLSKAR ögonbrynen!!!




peace.

make-up session

idag i skolan har vi make-up session! I LIKE! dock ska ej Stef vara med :/ she has to work at Zaaaarrraaa n make money. fan haha.. men make-up ska vi lära oss ändå! så idag fixar ja till mina våffel-vågor i håret lite o går osminkad till skolan.. så people out there som är på väg till jobbet, be aware! vickey utan smink är på väg! hahahhaaaa






peace.

gonatt

jag e så jävla lycklig! ville bara klämma in det lite fint här hahah.. nu e det dock dags för sängen, skulle lagt mig för en timme sen - men allt blir inte alltid som man tänkt sig :P


det är okey, jag mår bra jag lovar! vet att ni älskar mig trots att jag är knas ;)



peace.


mysfika :)






peace.


ahhh lovely !


i'm more than just a number, i doubt you'll find another ..

Drakes texter är amazing!

I'm more than just an option
refuse to be forgotten
I took a chance with my heart
and I feel it taking over


I’m more than just a number
I doubt you’ll find another
so every single summer
I'll be the one that you remember





peace.


i just love it !

här är söta Josy efter ja freestylat litegrann :D hihi. ni får ursäkta flätorna dock, första gången jag någonsin gjort sånna där så dom ser lite fuckade ut men practise makes perfection :D







här är fina Marina efter ja freestylat med tupering på henne :)







peace.


oh herre min gyyyd

jisses vilken dag! vi har haft genomgång av Hårologis hårprodukter heeela dagen o allihopa har fått sitta still!!! förstår ni detta? victoria bech har suttit still en hel dag! ett mirakel :D dagen slutade dock härligt med en massa gapskratt pga övertrötthet, syrebrist o andra faktorer spelade säkerligen in.. dock har det varit en rolig dag med alla gapskratt samt att ja fixat Josy & Marinas hår lite på rasterna :D hihi KANONKUL!

efter skolan tog ja o Josy en liten sväng på stan, bokade en make-up tid på FACE till på fredag. hittade ett presentkort igår när ja städade så why not use it - right? :P imorgon ska vi dessutom få make-up kurs i skolan. lovely! vi får gästlärare från stylistskolan, o dessutom ska min kära puff Stefanie medverka :D yaayyy! hon hade blivit tillfrågad eller nåt, i dunno. huvudsaken i det hela är att hon kommer va med imon i skolan :D I LIKE!

kom precis hem här nu efter att ha varit nere på Hemköp här i Linné. JISSES vad folk armbågade sig fram.. det va vääääldigt nära att bitterfittan i mig kom fram (har trots allt inte rökt på snart hela 2 dagar *heja mig*) så en del aggressioner kan komma att uppstå :D anyways, later on blir det mysfika med bästaste Nanna! lovely!!!


Mario n myself - midsommar 2009 :D



peace.

iskall morgonkvist !

idag va det lite segt att ta sig upp haha. men i'm up och lagom i tid så förhoppningsvis behöver jag inte stressa.. dock är håret helt platt så måste våffla om vissa passéer som har gett upp haha fan. visste att det skulle bli såhär, men försökte väl ignorera det så länge det gick :P


jag e sjukt sugen på att göra något riktigt busigt, vad vet jag inte.. men nåt vill jag göra :D ska försöka fundera fram under dagens gång potentiella tokigheter att hitta på :P hhaaha. gotta go fix up look sharp nu :)







peace.


gonatt

nu tackar jag för mig då denna måndag lider mot sitt slut.. thank god! förstår ni människor där ute att jag överlevt hela dagen utan att röka? yes dear friends, victoria försöker sluta röka! kanske inte så konstigt att denna dag inte varit den bästa hahaa.. anyways, börjar bli lite ordning på saker o ting nu efter min städning, men längtar sååå tills allt är klart :D♥ min lilla mini-salong is gonna be fabulous!



kan ju dock ej säga godnatt utan att bjuda på en myslåt. mysmusik är det bästa när man ska nana :) varför inte avsluta kvällen med lite mys-stund med Drake ;)♥








peace.


newly wåffeld

haha shit ja våffla fan håret på 33min? REKORD! får se hur bra de håller sig till imorgon, men de lär vi märka :D ska fjant-fota lite imon i skolan tänkte jag haha. så pics kommer upp inom kort :)






peace.


att våffla , eller att icke våffla

jag tänkte ju våfflat mitt hår imorse, vilket ja helt glömde av haha! så tänkte att ja skulle göra det nu ikväll för o se hur det ser ut med side-cuten o allt.. lär se ut som ett litet troll men de gör inget, troll är rätt gulliga :D dock är jag heeeelt slut. jag orkar inte ens resa mig upp, gå till min lilla "verktygs-låda" o hämta tången för att värma upp den.. hur ska ja då orka våffla hela håret som tar minst 1 timma? haha skjut mig.



kössmaaaaaaj




peace.


åhhhh

varför känner jag helt plötsligt en inre stress? det är verkligen det sista jag behöver just nu, känna stress & dåligt samvete!!!!!!!
HATAR att behöva förklara mig för folk när jag försöker vara duktig och för en gångs skull i mitt liv göra något ordentligt o inte halvdant.. jag har mycket just nu och älskar det jag gör vilket resulterar i inte så mycke tid över till annat på vardagarna! hoppas alla förstår det för ja orkar inte förklara mig 17ggr om dan varför ja inte ringer eller hör av mig varje dag. det är mycke nu, jag försöker hålla fokus. förlåt mig!



peace.


grattis octagon crew

som tog sig vidare till final i Red Bulls Check Mate tävling i Wien! :D


awesome dudes det där! läs intervjun me dom;
http://www.redbull.se/cs/Satellite/sv_SE/Article/-Check-Mate-gav-oss-ny-energi-och-en-jädra-021242916443083 





peace.

huvudvärk ..

idag har inte varit den bästa dan tyvärr haha. klippt mig i fingret för 235236243624e gången, så ser helt skuren ut på mitt stackars pekfinger som alltid lyckas åka på en liten cut :( har haft huvudvärk o varit galet trött heeela dagen samt att komma hem inte gav mig något lugn direkt med barn som skriker hysteriskt överallt haha.

meeeeeeeeeeeeeen vi får försöka se det från den positiva sidan iaf :) har iaf fått träffa Stef samt Diana en sväng för att checka på lite löshår, sedan även fått min nya design på bloggen fixad av bästaste Ilda :D♥ så att helt knas har ju dagen faktiskt ej varit!


nu ska ja dock sätta mig att skriva lite om permanent som vi har i läxa tills imon eller torsdag, de va lite tvek idag i skolan om till vilken dag det egentligen var så fixar den tills imorgon oavsett.. känns gött o ha det gjort!





peace.


Design...

Sådär ja! Nu har jag ( Ilda ) fixat lite med Vickans design, thank god!!! Blev så jävla trött på hennes fula vanlig så jag nästan spydde =P
Jag är inget proffs på detta med bloggdesigns men lite kan jag. Ni måste ju ändå hålla med om att denna hon nu har är mycket, mycket snyggare än den hon hade innan? Tycker jag iallafall =D!

Aja hoppas ni tycker att den blev fin och att det nu kommer vara roligare att läsa Vickans blogg när den ser mycket finare och fräshare ut ^^

Puuusssss ♥
Ilda // http://mislimoje.blogg.se


Jag och vickan babe <3


quick update såhär på morgonkvisten ..

imorse vaknade jag med ett ryck o typ gapade ut "varm chocklad" haha så kvart i 7 imorse ställde jag mig o gjorde varm choklad till mig o barnen - MYSFAKTOR!

sedan tänkte jag även meddela att mitt hår looks niiiiice! det är mjukt o skönt, följsamt & behövde verkligen den där kuren hahahaha. jisses! näe nu e klockan alldeles för mycke, måste sminka mig o volumasta håret innan ja beger mig till skolan..


hoppas alla får en amazing dag! för det tänker jag ha :D hihi.







peace.


experiment !

näe, inte experiment kanske.. men jag o syrran har testat en ny produkt som jag aldrig använt innan.. tvingade henne att vara med då ja vill se skillnaden eftersom hon är ljus o slingad och jag är svarthårig. produkten vi testat är en inpackning/hårmask från Macadamia. jag har borstar och oljor från dom som jag ÄLSKAR så det känns inte riktigt som att det här kommer va dåligt, but still - gotta try it!


paddelborsten och oljan som jag har är absolut att rekomendera!!! jag brukar lägga oljan i topparna 2-3ggr/veckan o dom ser ut såhär;


sjukt bra produkter! uppdaterar mer imorgon om vad jag tyckte om masken. måste föna håret nu innan det är läggdags :) imorgon tänkte jag fluffa håret med våg-tång haha. äterigen ett experiment n i love it :D






peace.


hahahaaa ♥


kalaskul @ Riorio

hagakyrkan 02.54 på väg till stars n bars - haha gapskratt!

vickey; HÅLL TVÅ DRINKAR TILL MIG O NOELLE, VI E DÄR OM 5! (stället stänger om 6min)
nellie; sluta skrik för helvete, hela stan hör dig..
vickey; jamen han hör ju inte annars?!
nellie; var ska vi?
vickey; riorio!





peace.

ÄNTLIGEN !!!

den 5e november kommer mitt älskade fjun ÄNTLIGEN hem! herregud, som jag väntat på denna stund! hon har varit borta från mig alldeles för länge nu :( iiiinte kuuuuuwl! hahah. mitt älskade busfrö tar sig hem från Londonjävel, finally! :D jag blev så glad när hon sa det att ja fick tårar i ögonen, Julie du är verkligen min lilla diamant :) JAG LÄNGTAR SÅ HIMLA MYCKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


myself n babygirl äter sushi såklart ♥ - 2008 sjukt gammal söt bild haha love it!



peace.


lovely!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




peace.


haha sjuka citat från gårdagens kalasfylla;

noelle; var e du ifrån då?

killen; jag e bosnier du vet

noelle; åfan, ja beklagar!


HAHA!

gaby; vickey du måste ringa min telefon sen!

jag; ja vart fan ska ja annars ringa?

noelle; ciggpaketet *demonstration*


de lät så sjuuukt roligt ni förstår inte haha gapskratt på den kommentaren asså!

ja det var ungefär detta ja minns än så länge, fler kommentarer o dylikt lär dyka upp under kvällens gång. alltid lika kul när man är ute med noelle, hennes kommentarer dödar asså! haha underbart!


myself & Nellie @ klubb 8242, Vallgatan 2008

myself & Nellie @ Madison i Båstad 2009

Nellie n me in Alanya, 2009



peace.


spontan-utgång = katastroooof

igår övertalade min syster mig att gå ut o ta EN öl trots min sjuka trötthet. fan! haha, det slutade iaf med att vi begav oss mot vasastan för att ta EN öl, men när vi väl kommer innanför dörren så är det sjuuuk fest därinne. 1 miljard människor som vevade med armar o ben överallt haha. de hade ordnat dit Lucho som va dj o spelade fet musik så dansgolvet va hett = lovely!
dock blev det ju inte bara EN öl, utan några till.. + ett par glas vin haha helvete! noelle kom även o joinade oss i fylleslaget o skaka rumpan på dansgolvet haha. trodde fan ja skulle dö när min syster säger; ska vi inte ta en shot? NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! haha så shottar blev de faktiskt inte igår!
haha sjukt roligt dock va ju att noelle smygfotade oss på väg till riorio (misstänker jag att det vaiaf), oavsett så kan inte kortet/korten va speciellt snygga så vi får väl helt enkelt hoppas att dom aldrig skådar dagens ljus haha. känner att ja skriver lite osammanhängande men ja e inte helt 100 än :P i vilket fall som helst var vi hemma kl 5? vad i helvete hände där liksom? haha bra fråga...

för övrigt så däckade ja o noelle i halva min säng igår, eftersom min syster fått andra halvan av dubbelsängen haha så vi skeda varandra i en 80 säng! nackspärr? nänä.. inte alls. hahahahahaaaa humor! näe nu måste ja plugga vidare!


myself & världens bästa Nanna!



peace.

lovely .


mammas egen-inlagda oliver, nylackade naglar, ett gott rödvin & tända ljus + brasa. strax är middagen klar också, det doftar ljuvligt här hemma. ibland är det underbart med en mörk höst kväll med underbara familjen samlad, samt att vara på världens lyckligaste humör :D♥



peace.


retuscherat ? i hope ..

inget illa om bloggerskan Kissie at all. diggar hennes blogg, den ger mig en del roliga skratt när man då och då besöker den i brist på annat att göra.. men alltså, hur ser hon ut nu egentligen?! klart att hon får se ut precis hur hon vill, och är hon nöjd med sitt utseende - varsågod! jag bara undrar, hur hon tänkte när hon gick från det här



till det här




i just don't get it. en sjukt söt tjej, men a liiiiittle bit to much kanske? :/





peace.


i keep on forgetting to forget about u




peace.


Felicia Bech ♥

min finaste ögonsten, älskling & gullunge! ÄLSKAR denna lilla belsebubben ♥


hjälper mormor att fixa iordning nya sängen


busfrö ♥

galenpanna!




peace.


underbara kväll !

gårdagskvällen var ljuvlig! vi satt hemma hos Nanna o firade hennes b-day alla tjejorna o hade kanonmysigt :) god mat, gott sällskap o god dricka - det kan liksom inte bli fel :) fick fotat lite igår, har en del sjukt roliga foton.. vågar fan inte lägga upp dom haha.


Nanna fixar förrätten, KRABBJÄVEL! mums

systrarna Flatöe


Stefanie & Marika :)

Emilie & Linnea :)


myself & älskling ♥


en happy Nanna @ vasastan :D


love!




peace.


jag verkligen älskar den här låten. jag älskar Eminem overall, vilket jag vet att många inte gör. men JAG gör det för att hans texter är så jävla grymt skrivna. så don't hate - just love!

 

 

peace.


VIDAHAIR extensions

så jävla häftigt verkligen! haha, ta en titt på dessa bilder o säg mig om inte detta kan vara de bästa ni sett på länge? DOM SYNS JU KNAPPT? ser ut som små slingor, inte extensions.. känns knappt, väger absolut ingenting! helt sinnes!
har suttit några timmar o pillat me detta nu, men för att ha varit första gången o satt in extensions - me denna metod som är helt ny på marknaden också - så får ja fan säga att ja e jävligt nöjd :D mama looks lovely!




visst ser det tjockt o fluffigt ut?? :D dock är det ej inklippt osv på denna bild, men det sjuka är att det syns INGENTING! :S jag är fortfarande i lite chocktillstånd tror jag.. helt sinnes.

anyways, färgen i håret måste sköljas ur nu om ja inte ska bli blå istället för svart eller nåt haha. använder en ny färg idag så man vet aldrig va som kan hända då!




peace.

muhaha

nu åker morsan på extensions :D haha yaaaay! uppdaterar mer när vi är klara :D



mami n me - julafton 2009



peace.


idag e ingen vanlig dag ..

.. för idag e det underbara Nannas födelsedag :D

yes gott folk, idag fyller allas vår lilla kyckling Anna Flatöe 23år! det ska firas med pompa o ståt haha.. näe kanske inte, men en smarrig middag o en jävla massa vin iaf :D tokigt ändå, jag o Anna blev vänner nångång kring 14 års ålder - minns det så väl för då var hon i ett förhållande med en gädda haha. omg så längesen.. men i vilket fall så är det snart 10 år sedan!!! 10år kära vänner?! hur sjukt är det då? haha. det känns ju att man inte är tonåring fortfarande, but let's act - just 'cause it's funny :) hihi.


Nanna n me @ NRJ in the park tjosan på Nivå - augusti 2009

me n Nanna @ Emmis 22års partey - maj 2009

Nanna n me @ Inferno - sommar 2008

I LOVE U HONEY!




peace.


Svenska Frisörskolan 2010 ♥


humor !

som sagt, så ska ja göra extensions för första gången på nytt sätt imorgon så mamma tog med alla grejer från salongen. hon tog även med lite gamla extensions (med bl.a vax & tejp) som hon sysslat med tidigare. jag satte mig för att kamma igenom allt hår då ja e pedant o tyckte de va alldeles för rufsigt o ihopklistrat haha.. så eftersom Stef så snällt suttit bredvid mig hela tiden o hållt mig sällskap så fick hon agera försökskanin :) såhär blev resultet - visst är det vackert? HAHA


i love u min honungspuff! dock är detta mestadels syntetiska extensions, lite sådär kuligt för unga o ha olika färger.. som ja hade hahaha en rosa, en röd, en svart.. lite fint blandat sådär ;) då va ja ju iof typ 13år. schnööööggt!



peace.


inspiration ♥ & modell-sök :)

jag e så hooked på det hära med burkar i håret som spolar asså. haha, har fått det ifrån min totala inspirationskälla - miss Gaga såklart! när jag såg "telephone" videon var jag fast! maaaaaaah! dock har jag min egna prägel på det, vad jag pratar om kommer ni få se när jag fått tag på villig modell samt tillräckligt många burkar som är sanerade haha. n I gotta get some photos of it!
för övrigt, någon tjej med långt hår (helst brunett eller iaf mörkhårig) som är villig att modella för långhårsuppsättningar? give me a holla @ [email protected] eller skriv en kommentar n let me know :)








peace.


extension-time !

imorgon sätter jag igång med lärandet av extensions! det här ska bli så himla kuuuul :) är "ledig" från skolan då jag har praktiksök på schemat, men eftersom personalen på den salongen jag tänkt söka till åker till London för att gå på frisörmässa & visning o annat kuligt så får jag vänta tills nästa vecka o ägna mig åt extensions så länge :) när vi var på frisörmässan i Skövde så köpte vi det nyaste av det nyaste - ett grymt sätt att sätta på i princip OSYNLIGA extensions! ni kommer inte tro mig förrän ni sett detta med egna ögon, men jag ljuger inte! dom syns iiiiingenting, känns knappt o du kan ha dom ända längst fram i hårfästet!

hur fan går de till? tänker du säkert nu.. haha. vänta tålmodigt så uppdaterar jag vidare om det imorgon ;) ska förklara hela grejen o även lägga upp bilder för den som vill se! :)





peace.


herrklippning - långt hår

nästa vecka ska vi klippa herrklippning, fast långt hår. det va ganska svårt o hitta snygga frisyrer får ja säga :S men har äntligen efter mycke letande hittat min kandidat :)





peace.


lovely memories

när jag var på väg hem från skolan förut så hamnade ja random in på den här låten o fick sånna minnen! haha herregud, 100 år sedan minst ja lyssna på denna låten. den är ljuvlig!






peace.

yummie :)

kom hem från skolan, vråååååålhungrig! så gjorde mig en liten omelett me champinjoner innan ja satte igång o plugga :) lovely lovely shroooms! e dock sugen på kantareller haha friskt?



och nu; mer plugg!


peace.


UNDERBART !

life keeps gettin better n better :D



Ilda min lilla sparv har fått nog o har bestämt sig för att ordna upp min header! TACK GODE GUD hahaha. den ser ut som.. aa ja vet inte vad, o jag är sjukligt tacksam att hon ordnar detta åt mig :D

världens bästa moster Karin har även skänkt påsar fyllda med färg från Matrix till mig samt färgkartor, LYCKA!!! jag e så glad i hjärtat så jag tror inte att ni förstååååår! hihi jag kan leka fritt, hur underbart är inte detta då? hahaha exalterad, jag? nejnej inte alls :)))))))))))))


vår-sommar 2009




peace.


lovely !

efter dagens klippning är jag överhypad. fyfan va ja är taggad för att göra detta asså. inspirationen är så total så det finns inte!!! jag verkligen ÄLSKAR det här, om ni inte redan förstått detta haha. jag är sååååååå lycklig att jag börjat på Svenska Frisörskolan där alla är så underbara, både elever & lärare. kärlek till er allihop, även kärlek till alla modeller som står ut med oss velpannor o kackelhönor ♥ haha.


Josy


Marina

Jonna

Natalie

Erika & Elina

Josy & jag

Hanna

ett gäng goa tjejor, fler finns - datorn vill dock ej samarbeta längre o lägga upp bilder! haha crap. I LOVE U ALL. bästast av bästast. ni gör alla min vardag så himla kanon :) lovely!



peace.


herrklippning - kam & sax

idag har vi haft presentation utav våra dockor, samt herrklippning. Daniel satt modell åt mig o vi allihopa tjejor va väl mer eller mindre nervösa för hur detta skulle sluta haha. så Daniel ska ha ett stort tack för tålamodet idag!!! men tamejfan det blev kanon bra ju! är riktigt nöjd, ÄNTLIGEN är min första kam & sax gjord på en livs levande människa haha o ingen mindre än Daniel den lille kycklingvingen!

glömde naturligtvis ta före-bild men här är iaf resultatet;


hahaha muppunge!






peace.


DH , Amilia & fryst mango = ♥

nu är jag äntligen klar med min presentation av min snygga docka. jag har tagit fram min frysta mango o gjort mig ett glas jordgubbssaft - lovely! om 3 min börjar Desperate Housewives, UNDERBART!

life is lovely ♥


Amilia Zecevic, sötaste snuttungen ever!



peace.


pimp my doll

 

 

 

peace.


21 missade samtal & 5 sms på 1½ timma ?

hahahahaha ja så kan det gå.

efter skolan idag åkte ja direkt till Ojjas salong för att få mig en gudomlig ansiktsbehandling! hon är så jävla duktig den här tjejen va! hon tryckte sönder mig, men de va de värt hahaha sedan gav hon mig en kanongo massage i ansiktet o runt axlarna o ansiktsmask o hej o hå :) men när vi va klara så tog ja på mig kläderna o gick iväg hemåt, tittar på telefonen; 21 missade samtal o 5 sms?! haha hallå? vad hände där egentligen? tyckte iaf det va sjukt roligt så va tvungen o dela med mig utav detta :D






peace.

Cayleigh is my new BFF

idag har verkligen varit en vickey-dag! haha. dockorna som vi klippte igår fick vi idag färga precis efter tycke & smak. såhär blev min snygga docka fixad, som numera tilltalas som Cayleigh (älskar namnet o en dag om jag får en dotter kommer hon att heta sådär så don't hate!) JAG E SÅ JÄVLA NÖJD!


under construction

gorgeous Cayleigh :) så jävla nöjd!



peace.

liten skön mys musik såhär på kvällskvisten :) natti !








peace.

jag saknar mina långa naglar :(


me n my gorgeous babys !


Josy n me med våra snygga side-cuts :D


busigaste Erika n me :)

tokiiiiiiigt :D





peace.


mums !


pucko, kinder-ägg & paradise hotel. bättre måndagskväll blir det inte :)




peace.


kärlek




jag bara ÄLSKAR den här bilden. fashion is passion!




peace.


jag älskar det här ♥






ett litet axplock av bilder på sådant som förgyller min vardag ♥




peace.

underbara freestyle !

idag hade vi i uppgift att ta med oss en bild på en frisyr som vi skulle klippa på våra små dockor i skolan. jag la upp bilder tidigare här i bloggen på 2 potentiella kandidater haha, jag valde den rihanna-liknande frisyren och blev så jäääävla nöjd verkligen! det va riktigt kul att få välja precis vad som helst (i kortklippt väg) o bara kapa längd efter längd :D såhär blev mitt resultat;


det värsta e att man e ju fan sugen på att ha det sådär nu...... hahaha att gå frisörutbildning är som att gå rakt in i helvetet med öppna armar! shit asså, inspirationen flödar o man vill göra precis ALLT! som om ja inte redan gjort det? haha men jag älskar det ♥





peace.


VI E SÅ JÄVLA SNYGGA !

.. speciellt efter galen 50-årsfest & sjukt galet partey haha. bakfulla, vi? näenäe..




peace.

lame ass sunday

jag är helt slut idag. det är heeelt sinnes verkligen, haha! den här helgen har varit kanonrolig, men tagit något fruktansvärt på både mina fysiska o känslomässiga krafter. ligger här me syrran, vi har varsin laptop i mammas o pappas säng.. ibland är livet gött när man bara gör ingenting! strax blir de mat ♥ lovely.


syster & jag i Båstad - sommar 2007

syster, jag & ojja innan Brandys konsert - vår 2009

myself & världens bästa syster ♥ höst 2010 (taget igår kväll muhaha)




peace.

last night ..

gårdagens 50-års fest för pappa var fantastisk! festen var grym & svår att sätta ord på, men jag väljer att använda fantastisk & magisk. dock blev de inget riktigt tal för min del utan snarare ett kort o koncist "vi älskar dig" då jag talade även för mina syskon som stod bredvid mig. det gick bara inte att hålla ett långt tal. alldeles för känslosam, haha. dock önskar jag att ja kunde fått sagt högt inför alla hur jävla stolt jag är att vara Roland Bechs dotter. för det är jag verkligen!

jag o min syster satt bredvid varandra under middagen då alla talen hölls & vi grinade som två som grisar. helt sinnes. hade pappa på bordet mitt emot, så när jag tittade på honom mellan människorna emellan oss, så höjde jag glaset och log - vilket även han gjorde o gav mig en slängpuss, jamen visst! då kom grinet igen hahaha!!! det gick icke att undgå helt enkelt..

naturligtvis hade jag kameran i väskan i baren på nedervåningen så brutalt många bilder blev det dessvärre inte. så himla naiv ja blir ibland asså. tänkte liksom; amen vimmelfotografen tar ju kort! amen inte sånna kort som jag vill ha ju?! åååh blir så trött på mig själv haha. tur att Marie finns på plats iaf för hon har tagit kort som ja snott hihi :D

här har ni världens yngsta, snyggaste, gladaste, kärleksfullaste, bästaste 50-åring! ♥


pappa tar emot vår vackra stämma i allsång a la "ja må han leva" :)

familjen ♥ inte det snyggaste kortet med tanke på att vi gungade fram o tillbaka till gästernas fina stämmor då Kerstin gjort en egenskriven sång till pappa med melodin från "Delilah" - för er som ej visste är det pappas favoritlåt :)

middagen - hummer & skaldjursbuffé

Marie, pappa & Anna :)
vårat bord :) misstänker att det var här ja hällde vinglaset i knät på mig själv o mormor försöker hjälpa mig o få ordning på grejjerna hahaha.
min älsklingar stod i baren o såg till att mitt glas aldrig va tomt under kvällen ♥ haha.




peace.


PARTEY !

jisses vilken tokig kväll det blev bara sådär igår då.. haha va ju inte riktigt beredd på det, men å andra sidan sen när fan e ja icke spontan? :) anyways, har varit sjukt bakfull idag.. men ikväll firar vi ju pappa som fyllt 50 år så ikväll finns ingen anledning o ligga hemma o tycka synd om sig själv :) nu blir de uppfräschning & iordningsfix sedan bär det av mot lokalen!

have fun tonight partey people, för det tänker jag ha :D






peace.

stomp the yard , vin & kärlek

min syster kom precis hem med barnen från videobutiken, med en hyrd stomp the yard ♥ tror ni ja blev lycklig o höra detta när ja legat o jämrat mig i sängen ett par timmar över ondhet i den "lilla" kropp haha. PRECIIIIIIS va ja behövde för o känna mig bättre :) snygga killar, nice musik & dans ♥ lovely lovely lovely.


om ett tag kommer Nanna & Stef hit också, då blir det lite vin.. längtar typ lite fastän min kropp hissar vit flagg, normalt? hahaha. anyways, nice klubb ikväll på stars n bars. icke att missa! nu blir de filmtajm iaf :D




 

 

 

peace.


inspiration ♥

jag vet att typ alla hatar lady gaga, men jag älskar henne. hon är den sjukaste inspirationskällan jag vet o jag avgudar hennes sätt o hantera ett piano!






cola burkarna i håret liksom? haha vafan hände där? LOVE IT!



peace.

MUSIK ♥


här är en mix med major riddim som jag ääälskar, men min favorit är "let's do it again" med J Boog samt Sean Paul - all night long

Sean Paul

J Boog




peace.

haircut

nästa vecka händer mycket a la kortklippt haha. vi ska ordna fram en kvinnlig kortklippt frisyr i bildform som vi sedan ska rita om till strukturteckning som vi sedan klipper efter! vi har även herr-klipp (kam o sax), då ska kära Daniel vara min modell, muhaha. ska visserligen klippa han idag, men inte så kort. han kan ju inte se ut hur som helst imorgon på pappas fest :D


något jag är riktigt sugen på att göra va gäller de kvinnliga frisyrerna är något i dessa stilarna. egentligen vill ja hinna med båda. kanske ja gör, om ja snabbar på? haha lär märka :D




båda dessa frisyrer har fångat mitt öga, men den översta "rihanna-klippningen" e ju väldigt omtyckt just nu o dessutom får ja öva mer på kam o sax än på den andra bilden, men den är jävligt het den också! de finns ingen där ute annars som skulle kunna tänka sig o bli klippt for free om man sitter modell för mig? ;) haha anyways, it's a tough choice, lär märka va de blir :)



peace.


memories ♥

sitter här o tänker tillbaka på gamla goda tider när vi alltid hängde på inferno ♥ allas vårt älskade inferno!!! vafan hände med att lägga ner alla goa klubbar, o egentligen hela jävla inferno? varje fredag & lördag va liksom förbestämd att hur vi än valde o göra slutade det alltid på inferno! haha. det kunde liksom inte gå fel där. anyways, goda dagar e förbi n many moore to come naturligtvis! but still, sommaren 2007-2008 @ inferno va bästast ever. så är det bara!


nanna n me @ lill-baren drinkin drinks of course :D SAKNAR!




peace.


bumblebee

ni får ursäkta för asdåligt update den här veckan, men det har varit såå mycket som hänt på bara ett par dagar att ja knappt e med själv ens.. några roliga händelser ska ni dock få höra om haha;


i tisdags fyllde min älskade papput 50 år, heja heja! så nu när han fått sin gubbstämpel e de dags för fest, och den hålls imorgon för 100 pers - it's gonna be awesome!

igår blev de lite öl med massa underbara människor o jag va lycklig men trött hahah. så det blev någorlunda tidig däckning och idag har jag haft Emmi som modell på skolan. det blev en helform med färgning av utväxt samt folieslingor. hon blev inte så ljus som ja ville, men klippningen blev nice, kapa fan 2dm minst! herregud, fortfarande långt o tjockt som fan liksom? haha toooookigt!

nu blir det chillilei en stund sedan kommer Daniel hit så ska ja klippa honom, sedan blir det mys o därefter möjligtvis en liten utgång till Streetswag @ stars n bars ikväll. lär märka om de finns några krafter kvar i den här kroppen efter denna veckan haha!


världens bästaste Ilda n myself @ Azras b-day bash (HAHA hur ser man ut egentligen????)




peace.


music moment

peace.

JAG ÄR SÅ HIMLA LYCKLIG!
det är helt sinnes. kan inte förklara med ord hur glad jag är varje morgon när jag vaknar, hur glad jag är att jag får göra det jag älskar mest, hur glad jag är över att ha mina underbara vänner vid min sida, hur glad jag är att leva det liv jag lever! det känns som om att dalarna som tidigare funnits omkring mig o dragit ner mig vid olika tillfällen inte längre existerar o det enda som kan ske är bra saker. negativ energi finns inte i min värld för tillfället o jag är glad att oavsett om jag blir upprörd eller ledsen så tänker jag positivt! haha peoples ni anar inte vilka framsteg det är för mig.. dock hade nog inte detta kunnat ske utan alla svaga dagar man haft, de dramastunder man haft, de aggressiva stunder man gått igenom.. för som vi alla vet så lär man sig med tiden, man lär sig uppskatta vad som är viktigt i livet o vad som verkligen betyder något för en.
när ja tröttnat på min sidecut blir det något i stil med detta, för jävla snyggt!



peace.

mys-söndag :)

oh-herre-min-gud! what a weekend :)

i fredags blev det förfest me grabbarna, därefter blev de hook me Stef o sedan en sväng till Henriksberg & Hemmaplan. efter många om o men blev det en mostallrik o hemgång :D haha.

igår firade vi underbara Azra hemma hos Ilda, där ja o stef fick agera stylister haha. lite hårfix o smink-tjosan så var vi alla flickor små redo för partey!!! bilderna har ej kommit upp än så patience my friends :) därefter blev det iaf stars n bars där bästaste grabbarna från Medina hade release för Ali's mixtape. LOVELY. jag älskar dessa grabbarna på scen. "en låt för alla fina tjejer" haha kärlek!


idag blir det ett kort inlägg för nu ska vi ha familjemiddag a la mys då min kära pappa ♥ fyller 50 år på tisdag! herregud, 50 år? detta e ju så sjukt :) haha. sedan blir det hook med anna o myspromenad ♥ anyways, det luktar asgött o ja e hungrig som ett djur. hahaha. later!





peace.

underbara fredag !

idag i skolan satt Emma hårmodell för Pia-Lena o vi fick en demonstration om hur man färgar en platina blond liten kyckling mörk ;) haha. hon blev kalas snygg i håret verkligen, ÄLSKAR färgen! bilder kommer upp inom kort!
efter skolan blev de en sväng på stan me syster o sedan hemgång för o pilla lite med ett arbete vi fått i uppgift att göra angående 60-talets mode, frisyrer, make-uper. ska visserligen va klart om ett bra tag, men tänkte att det är lika bra o sätta igång :) heja mig så duktig jag är hahahaa..

ikväll blir de kanske en liten sväng till klubb Riddim Rockerz på Henriksberg.. ja e sjukt sugen, men imon ska ju Azra firas o då gäller det att vara tiptop samt om ja ska börja träna på hårförlängning imorgon så kan ja icke vara drunken monkey :D men vi lär märka hur det blir.. annars blir de nog hem till Ilda o Amilia o mysa ♥


en av 60-talets största mode-ikoner, Twiggy. grymt snygg!




peace.

RSS 2.0