giveittomestraighthere pondidancefloor!



nu e det som såhär dåvaaaaa.. att som frisör trainee tjänar man en skitlön. det jag får in varje månad från salongen täcker knappt min mobilräkning o det är inget jag kan påverka då man följer en viss tabell. så jag bestämde mig för att börja jobba helger igen på mitt gamla jobb.. dock meddelade min pappa igår att jag ska ta över deras butik ett par gånger i veckan, framförallt helgen då jag ej är på salongen! så jag slipper åka mil för att ta mig till jobbet samt att det inte blir lika långa dagar :) rätt skönt då jag framöver kommer jobba 7 dar i veckan.

JAG E SÅ JÄVLA LYCKLIG!


jag funderar så himla mycke på att ljusa upp håret igen.. fan.
varför ska de va så himla svårt att bestämma sig? :/



peace.

nighty!

varför älskar jag att tortera mig själv innan läggdags? yeye whatevah,
med denna minnesfulla låt säger jag gonatt!





peace.

asså..

..ibland har jag bara sån sjukt stor lust att ge dig en smäll på käften!

ulightmyfire,u'remydesire

jag längtar så himla mycke till på lördag!!! ♥

igår efter jobbet blev det hårförlängningskurs med mami, därefter chillilei hos J. idag fixade jag Emmi på salongen, därefter blev det bus med hästarna i världens kallaste stall! minst -17 haha tappade känseln i alla tår o fingrar, men så kan det gå ibland. ikväll var tanken först en sväng till Simba, men herremingud - det finns inte en enda kraft i denna kroppen kvar? så det blev mys under täcket & Criminal Minds istället :)





peace.

lite trasig & knasig ..

ibland är det rätt svårt att få en person att förstå vad denne faktiskt betyder för en. speciellt om man inte ens egentligen är villig att erkänna det för sig själv. en sak jag undrar rätt ofta är vad man är rädd för, egentligen? varför känner man sig så liten när man blir sårbar? varför skulle det vara fel att säga högt vad man faktiskt tycker o tänker om någon? som Nanna alltid säger, det bästa man kan göra är att vara ärlig mot sig själv och personen i fråga. och hon har så jävla rätt min fina tjej, men varför i helvete ska de vara så svårt för? jag hatar att öppna mig för människor om sånt som gör mig sårbar, jag hatar det.

men jag tror det har med att göra att man vänjer sig vid en situation, och väljer man att erkänna något som kan förändra den situationen så finns inte längre någon trygghet då man gett sig ut på ett öppet & djupt jävla hav. och som alla vet som känner mig så hatar jag havet. the deep blue sea ain't my best friend så att säga...


bästaste banen & myself @ baby & barn mässan 2009
duttedutteduuduuuu! jag lär sötaste Amilia vår dans :)

puss på sötaste snuttungen ♥

åhhh vad jag är sugen på att klippa luugggggg!!!




peace.

demnogenuine,demfake!

det negativa med att vara så jävla aktiv & full av energi hela tiden är att jag blir så jäääävla uttråkad på en halv nano sekund! snacka om att vara understimulerad asså? lämnade mina tjejor för typ.. en timma sen? kanske lite mer.. är redan i det stadiet att jag snart sliter av mig håret för jag har så tråkigt?! helvete.

jag vill bara att det ska hända nåt jävligt kul, typ exakt nu. e de så mycke begärt?


jag älskar ju att ha kul! saknar sommaren också, när fan kommer du?
jag längtar efter dig..... så himla mycke :(



peace.

ny design :D

min finaste pärla Ilda Muppovic har fixat om min header, IGEN! ängel är du raring!!! ♥


tusen kilo kärlek till dajjjj!



peace.

longingformybabytolovememore..

nu e det som såhär att det har gått 2 veckor sedan jag drack alkohol. mina föräldrar sa till mig idag att dom nu bestämt sig för att sluta röka - jag funderar fan på att ge det ett försök också?! jag menar innan har det gått fint att både sluta röka & dricka i hela 6 månader så varför skulle jag inte kunna göra det nu? okej, då hade jag sjukaste motivationen & tränade till största delen jag var vaken - den motivationen finns inte just nu haha men ska nog fan ge det ett försök :)

dock tänker jag inte vara så hård mot mig själv, vill ja röka en pinne till ett glas vin så får jag faktiskt det. men iaf sluta upp med veckociggen o de där onödiga ciggen som man tar i väntan på bussen osv. let's give it a try!






peace.

sunnyday!

jahaja. så va det söndag igen.. tråk! sjukt gött att solen va framme idag iaf, kändes väldigt mycke vår - jag inväntar dock lite mer värme i luften innan jag intalar mig själv att våren hittat hit!
fredagskvällen @ Pustervik var för övrigt kanonkul :) massa dans & massa underbar musik + goa vänner omkring mig = total happiness! så för er som icke va där - too bad, ni missade nåt!
lördagen spenderades med J o de blev massa chillilei + promenad me Nanna för att hälsa på Julie på jobbet! mys! sedan blev det film o mys - härligt med en slapp lördagskväll för en gångs skull :)

en sak som ni absolut INTE får missa är releasefesten på Kontiki nu på lördag! jag längtar fan ihjäl mig!!! en hel kväll med favoritrytmen - kan det bli bättre? :D:D:D




oh, du underbara medley ♥



peace.

lovely friday !

efter en mysdag & chillilei me J så blir det nu mysmiddag med mami, papi & Felicia :) smarrig jävla middag också, härligt en sånhär gosig fredag kväll! sen kommer Stef hit så ska vi mysa massor innan vi hookar me Julie & Gaby o kickar till Pustervik för live musik med Seydi Mandoza & Solid Foundation + en massa dans! ikväll kör vi alla nyktert också, förutom Gaby då - hahhaa ska bli spännande o se hur denna kväll slutar ;)


myself & babe @ Vasastan - my love's b-day 2010

love n myself - nostalgi! 2007

mongo-systrarna innan Brandy's konsert - 2009

världens bästa mami & papi

världens goaste Felicia ♥



peace.

ustogetherisaperfectharmony!

can't believe I found a girl like u in my life
just believe that u are one of a kind
i'ma believe that I see love when I look in your eyes
just can't believe that u are here by my side

den dag någon nynnar/sjunger/skriver denna text till mig - då dör jag!



är det inte lite knas ändå hur musik kan påverka en?




peace.

marry me? ♥

om man kunde gifta sig med en rytm skulle jag gift mig med perfect harmony för jag verkligen ÄLSKAR den här rytmen! haha det är typ sjukt?



peace.

there'ssomethingthati'vegottasay, neverknowiwouldfallinlovethisway

hur underbar känns inte denna dagen då? helt ljuvlig ju! :D vaknade med glädje i hjärtat o känner att denna dagen har nåt speciellt - vet inte om det är för att mina fina syskonbarn kommer hit idag eller om det är för att ja ska få krama om min syster eller om det är för att ja har världens bästa vänner eller om det är för att jag är så jävla lycklig i allmänhet nu?
hur som helst så vill jag iaf dela med mig av den här låten som idag har etsat sig fast på hjärnan tillsammans med en annan låt som tyvärr inte finns tillgänglig på youtube än! men snart så ;)



missa inte reggaeklubben på Pustervik ikväll - Seydi Mandoza & Solid Foundation live!

missa för allt i världen inte heller Partillo's releasefest för min älsklingsrytm PERFECT HARMONY nästa vecka!!! kolla in eventet på facebook HÄR! åhh jag längtar så himla mycke :D en hel kväll med bara massa utav den här rytmen = kärlek som fan!



peace.

my wishlist ;

så att om någon känner för att spendera cash på mig eller helt enkelt bara tycker att jag är så himla bäst så jag förtjänar att skämmas bort - varsågoda :D i ain't gonna stop ya ;) orkar verkligen inte vänta på lön eller bättre väder för att köpa & bära dessa underbara grejor :D vill ha dom nununuNU!





peace.

♥ shuuuz ♥

det finns nog inget mer jag älskar på denna jorden lika mycket som skor!!! jo.. musik, min sax & mina vänner kanske - men snygga skor är tamejfan sjunde himlen för mig asså :D


mina fina älsklingar :D♥

mina bästaste tygskor ever ♥

förra årets modell, men så himla finaaa! har förrförra årets modell fast svart/vita, kärlek!

I LOVE SHOES!




peace.

♥ underbara minnen från 2007

Nanna n me @ Respekt

Nanna, Julie, myself & Emmi @ Kulturkalaset

Sosso, myself & Julie ♥

busfrö på äventyr

myself & Emmi @ danshuset




peace.

tingalingaling

Mohombi, Nicki Minaj & Gyptian ♥

your karisma is causing me trauma
i'll marry you and your drama
so baby what u waiting for?
i wanna know everything 'bout u
i'll remember the size of your shoe - cinderella

myself & wifey ♥




peace.

jag misstänker att jag måste gå o inskaffa fryst mango, snarast! jag blir galen snart! har sånna sjuka cravings - o dom kommer alltid på morgonen? ahhaha va e de här? anyways,
jag hoppas alla får en bra dag idag! för även om det är kallt som faaaan ute så kände jag imorse under min promenad att nåt är bra med denna dagen. vad vet jag inte riktigt än, men det lär vi märka :)


SMARR!

*

vissa människor söker efter kärlek & sex men glömmer av att visa ömhet & respekt
andra söker efter guld & rolex bara för att kunna dölja sitt eget komplex!

Junior Eric - Kärlek & Sex




peace.

pain is pleasure !

någon mer än jag som älskar piercingar? anywho, det blev 2 till igår :D ena tog jag nu för 3e gången, läker det inte denna gången skjuter jag någon!!! men i vilket fall som helst, ska nu närmare förklara för er hur mitt öra inom kort kommer att se ut "när det är klart" hahaha.

i mitt högra öra har jag nu 5 piercingar, 3st i öronsnibben (lobe) & en halv industrial (kan man ens säga så?) haha för jag har ju inte en stav igenom utan bara hål vid öronkanten? har även ett hål bredvid "snugen", vet inte vad det heter men hittade ett par bilder här där ja tänkte visa er om ni är nyfikna!

det här är inte mitt öra utan hittade bilden på google! mitt öra ser ungefär ut sådär, fast har ju som sagt bara 3 st i örsnibben så har inte hela vägen upp till snugen. mitt öra ska få vila för all evighet när dessa 2 läkt + att jag satt in det sista i tragus! så himla fint :)

här nedan ser ni en bild där alla konstiga ord står med som ja skrivit ovan!
i mitt vänstra öra har jag 2 hål i öronsnibben samt ett vid "snugen" precis som det jag tog igår - dock har det växt igen för det var så längesedan jag tog det & det läkte aldrig riktigt sååå. ja :)

eller gillar ni mer au natural? man måste ju inte gilla piercingar, men på rätt person så e det tamejfan hett asså! önskar verkligen att ja hade modet att ta hål i tungan också, men det kommer jag ALDRIG att våga! :P




peace.

fryst mango + musik = kärlek

hur många har cravings efter fryst mango sådär vid 9 tiden på morgonen? jo, jag :D hahaha suget har inte heller försvunnit vilket suger big time! men försöker underlätta livet litegrann med musik! yeii.
satt o fundera lite medans ja lyssnade på vad för musik ja egentligen lyssnade på o det har ju blivit en hel del med Demarco på senaste. att han inte är större ändå? sjukt nice musik han gör asså..

Demarco - There for you - myyys
Demarco - Wine pon di thing - nice på dansgolvet som fan!
Demarco - I love my life - ♥
Demarco - She's my baby - ♥
Demarco - She can't wait - party eller? :D


babygirl n myself - BUS!




peace.

live the life u love n love the life u live


DEMARCO - I LOVE MY LIFE




peace.

finally friday?

ska väl inte påstå att lyckan är total bara för att det är fredag, haha. skulle egentligen gått till röda sten på kalasparty idag då MillionStylez uppträder osådåvaaaa, men e helt slut efter veckans jobb + att jag inte alls känner för att va nykter i ett sällskap där alla kommer va aspackade :) dock e ja sugen på att dansaaaaaaaaaaa, men som sagt - min kropp behöver vila.

dock ska jag o bästaste Julie + smulan ut på promenad sen ♥ ska bli så himla mysigt! dock blir det myskväll med mami o papi först, smarrig middag väntar & lite tv. när tittade jag på tv en fredag med mina föräldrar sist? -97 eller?


smulan a.k.a marrängschwischzzhhscchh & myself myser hos Julie 2009 ♥
myself & babe eating sushi (of course) ♥ 2007

grodan & gäddan i värnamo på partey med dansfolk ♥ 2008
innan utgång - halloween ♥ 2007 haha vilken kväll!

gullebabe & myself i Båstad sommar 2009 ♥



peace.

etttvåtre,pådetfjärdeskadetske!

yes mina kära vänner! nu e det som så att tydligen har jag glömt att meddela världen att jag har en vit månad o detta är tydligen katastrof att nyheten ej läckt ut! haha hemskt ledsen att jag missat att uppdatera denna spännande händelse :P
det var nämnligen som så här att förra helgen blev lite too much, vakna o hade gubbont i hela kroppen o vet inte riktigt va ja gjort - tror inte heller ja vill veta. så det blev helt enkelt som så att jag fick förslaget om en vit månad o dealade litegranna så att nu e det som så att det e så :) haha.



sååå, byebye mitt älskade vin & min favorit Kapten me colaaaa!
ses igen den 8e mars :)



peace.

live love life

min & J's nya anthem song? hahaha för jävla bra iaf, stämmer in alldeles utmärkt!

I LOVE MY LIFE! - klicka, lyssna & njut :)





peace.

oldie but goodie

så himla mycke kärlek till den här låten asså! speciellt från 1.25-2.00! minnen & kärlek som fan :D yessir!





peace.


Robyn,darling-ithinkiloveu!

Rihanna ft Drake - What's my name

Rihanna ft David Guetta - Who's that chick

Rihanna - S&M
Rihanna ft Jeezy - Hard

Rihanna - Rude boy
älskar afro puffen! it's fake but gosh i love it anyways ♥



peace.

utakemyheartnshakeitloose

oh herre min gud! jag e så himla mätt haha. åt precis pad thai med kyckling & jordnötssås med min mami & bror ♥ mys på hög nivå - dock åt ja kanske liiiite för mycke haha men så kan de gå när man e hungrig ibland :)

ikväll e de partey @ Simba, där Rough Lynx Sound idag står för nice musik! så missa inte stans grymmaste onsdagsklubb Hot Wednesdays! see ya'll there :)


här va de icke nyktert men det blir det ikväll :)



peace.

i ♥ DANCE, n' goooood i miss it :(

Emmi n me @ Danshuset 2008

Emmi n me - Skansen Krona 2008

breaka dååååå! Skansen Krona 2008

Stef n myself - hjälplös på breaking klass haha, Twisteed Feet DA 2008

Emmi, Julie, Nanna, myself & Hanni @ Danshuset 2007

myself, Julie, Stef & Emmi innan uppträdande 2008

workshop för världens bästa Derrell Bullock ♥



peace.

miss lonely independent ?!

jag har alltid sagt att ensam är stark! jag har alltid förespråkat att man ska ta vara på sig själv & inte påverkas för mycke av vad andra säger & gör då man alltid ska vara sig själv i alla lägen. att låta nån annan föra ens talan är väl bara jättedumt?!
men en sak som jag kom att tänka på är att ensam är ju fan inte stark? vad gäller min situation så utan människor omkring mig blir jag jättesvag & sjukt ensam :( så det stämmer ju faktiskt inte alls det jag tidigare hållt fast vid stenhårt?
men sen å andra sidan så påverkas ju inte min självkänsla av dom människor jag umgås med - för sådana människor som vill dra med en på skit & tycker att det jag vill göra är mongo släpper jag, sådana vänner vill väl ingen ha som inte ens tycker om ens sällskap?
fast det kanske beror på hur man ser det..

är ensam samma sak som att vara självständig? hmm..







peace.

jättekonstigt, butilikeitalot!

Rihanna - S&M






peace.

idon'twannadancewithnobody,butu!

mysmusik ♥ - KLICKA PÅ LÄNKEN & NJUT!

jag blir så himla glad av musik. det är helt sjukt hur musik kan förgylla hela min dag, trots att den kan ha varit upp o ner :)

idag på salongen gick det lika bra som vanligt! jag är så jävla lycklig att äntligen få jobba som frisör & får möjligheten att skapa & vidga mina vyer :D snart e de dags för visning, längtar så himla mycke!!!

glöm inte att du måste like,a salongen på facebook ;) det gör du genom att klicka HÄR!


Nanna love n me @ Nivå sommar 2009



peace.

iloveumittmongobarn-fattaru? ♥

ingen e så lika & knas som vi e :D♥ kan det vara så att jag funnit min tvillingsjäl?




peace.

HAHAHA jag älskar oss!

galna brudar på förfest hos Ilda ♥



peace.

me n my hair on a mission !

satt o kollade igenom gamla bilder o insåg hur jääävla mycke hår jag kapat av med hjälp av sax & kniv - okej mest kniv men oavsett. shit alltså! den manen jag har egentligen.. jag saknar den lite :P
så jag o mitt hår har nu ett mission, och det är att INTE pilla något på längderna (endast i nödfall), inte skära ur det något mer, inte klippa till lugg eller nåt i den liknelsen förräns i juni månad!
mitt hår behöver rehab - så är det bara! haha tror ni ja klarar det? jag tror det iof inte, men ja ska försöka överträffa mig själv fan :)


såhär såg det mer eller mindre ut innan de gick utför! :P




peace.

min fina! kan inte förklara med ord hur glad jag är att jag har dig i mitt liv ♥



peace.

emostandsforemotional

jag e så jävla uttråkad o det är inte bra! då börjar vickey tänka o lyssna på "cry-me-a-river" musik :P just nu är jag helt fast i complicated. den texten är helt sjuk ju?

Rihanna - Complicated

then i say i'm through with you
take my heart from you
and u come runnin after me and baby,
i'm back with u.


i'm still a happyface though :)



peace.

wikked weekend - but we love it :D

i fredags blev de förfest a la KAOS hos Ilda baby hahaha. som alltid när vi cp barn går ihop så slutar det med spårad fylla osv, men visst älskar vi det! hälften av oss drog till klubb Riddim Rockerz & andra hälften drog till Colors! efter RR drog dock jag & Stef till Colors vi med, haha borde kanske egentligen åkt hem då?! :P meeeeen så kan de gå.
igår blev de spontant som fan. mitt i natten blev de en sväng till Lassassino där vi träffa massa goa människor! efter några öl & tjöt begav vi oss till stars n bars osen blev de en sväng med pojkarna på äventyr!

inte konstigt man är seg som en snigel & mår som man förtjänar idag ;) haha.


mina fantastiska flickor!

dj snigel in the house? hahaha

who said anything bout a partey? hahaha :D




peace.

got me bracin' for your love n i've fallen for you, i can't lie.

denna låten "fick jag" för ett par år sedan utav en person som betyder massvis för mig, men som jag tyvärr inte har kontakt med nuförtiden! läste Dianas blogg o såg att hon länkat denna låten o MASSOR av minnen dök upp. gamla då, såklart. men asså, när jag lyssnar på texten så kommer jag att tänka på dig?! är det inte konstigt hur det förflutna kan dyka upp i nuet, fast på ett helt annat sätt? nån som förstår mig eller pratar jag bara strunt haha? u're on my mind for sure iaf, that's all i'm saying.

"what started out as a simple altercation
turned into a real sticky situation" - Rihanna

J holiday - suffocate


hoppas alla får en mysig söndagskväll!




peace.


♥ kärlek osååå

jag önskar så himla mycke att ja hade en egen ikran & en egen leonopteryx!


Neytiri & hennes ikran Seze

vackra leonopteryx!

Neytiri & Jake

hade jag fått välja att vara ett djur hade jag lätt varit en thanator ♥ farligaste djuret på Pandora ;) haha hade klätt mig alldeles utmärkt!






peace.

i got sunshine ♥

jag e fylld av kärlek! kärlek, förväntan, glädje, värme, längtan - samtidigt som jag inte riktigt kan sätta fingret på vart alla känslorna kommer ifrån? men det spelar inte så stor roll i vilket fall, jag är lycklig o det är det som räknas :)


myself & baby på hennes 23 års dag

finaste Nellie & Yoss + myself @ Bliss

Patrik, Sussi, myself & Daniel - myyspyys!

kärlek till mina mongobarn ♥

myself, Patrik, Marcus & Daniel - ni e bästaste!

bästaaaaaa!

myself n love!




peace.

frayydaeyy = parteeeyy

yes mina vänner! imon blir de kalaspartey :D först ska vi massa tjejor hem till babygirl Ilda på förfest, sedan blir det full fart mot Henriksberg o klubb Riddim Rockerz! jag längtar typ ihjäl mig?! haha vill bara dansaaa helaaa natteeeen lååååååååång :) men först ska ja till salongen o sätta löshår & fixa lite grejoooor! lovely life ♥

meeen.. e ni sugna på partey se till o komma dit! feta artister som joinar också - lovely!








peace.

jah vinci & popcaan live last night - awsome!

igår blev de full fart på Stars n bars! trots trötthet osv så blev de en riktigt grym kväll med massa dans o självklart live musik från Jamaica - Jah Vinci & Popcaan! de körde grymma låtar, vissa mer hype än andra, men när Popcaan helt plötsligt börjar sjunga på "formula" dödde jag litegranna av lycka :D♥ grymt jobbat av Lady Louise, Marimba & Dee Vibes som har styrt upp hela grejjen! lovely lovely lovely :)


Jah Vinci & Popcaan

Popcaan - Formula
http://www.youtube.com/watch?v=QywKrkUFs8A 
Jah Vinci - I got sunshine
http://www.youtube.com/watch?v=vxe63ewdwco




peace.

hårförlängning?!

tänkte bara meddela mina kära läsare att jag nu jobbar som trainee på Salong Klipparna på Näset ute i Frölunda! på salongen gör jag det mesta som en frisör ska göra haha såsom permanent, färg & klipp, uppsättningar, folieslingor osv men även också hårförlängning!
jag använder mig utav olika sorters metoder då vi alla har olika hårtyper och olika smak på vad vi gillar för något! jag använder mig utav följande metoder än så länge;

Vida Hair Cold Fusion
Keratinvax
Microringar
Tejp

nu kan det ju även vara som så att alla kanske inte ute efter att få längre hår, utan kanske bara fylla ut om man har fint & tunnt hår? eller om man kanske känner för att sätta in effekt slingor men inte vill färga det? jag löser era problem, hör bara av er för konsultation! ingenting är omöjligt :)

min mobil; 0766-343 116
salongen; 031-284253



här ser ni exempel på blå-gråa effekt extensions som jag hade ganska nyligen i mitt helsvarta hår! de satte jag in med hjälp av microringar, som jag kan rekomendera starkt då fästena är otroligt små och smidiga!

BeGorgeous microringar som jag använder mig utav!




peace.

lovely, lovely, lovely

jag e så himla lycklig! det va typ de ja ville säga :D♥


me n babygirl!



peace.

weekend break!

tänkte ta mig en liten stund att bara tänka tillbaka till den underbara helgen som precis va. fan va härligt det var att koppla bort egentligen allt runtomkring o bara njuta av stunden som den va :)

Malcolm & James var här på besök då M hade spelning på Kontiki i lördags! de anlände i fredags o det började med galen förfest hos J för att sedan transporteras till hiphop klubb på Kontiki. mitt i fylleslaget blev de bestämt att vi skulle till Stars n bars, så vi tog oss dit för att dansa lite o dricka ännu mer öl i baren! dock slog pojkarna oss brudar med hästlängder a la vin-pimplande redan på förfesten sååå hemgången blev rätt tidig haha!

när lördagen väl anlände va vi allihopa så hysteriskt bakfulla, och jag väckte självklart alla kl 10! hahaha. men efter rehab, pizza o lite iordningsfix medans grabbarna va på soundcheck så ordnade kvällen upp sig! innan M skulle uppträda så körde Stockholm Highgrades live, som körde dagen innan på Stars n bars. riktigt nice :) M körde bless me soul så ja va lycklig o nöjd som fan! haha efter Kontiki stängt var vi dock fortfarande sugna på att festa så vi transporterade oss till Stars n bars igen - UNDERBARA KVÄLL!

därefter kom ju dock söndagen och då mådde vi väl alla som vi förtjänade haha. men tillslut kom vi fram till att vi skulle på sälpromenad a.k.a mini-rehab. haha 6 idioter på äventyr i Slottskogen, sjukt roligt :P min o Nannas "bergsklättring" ner för berget som tog ca 15min var dock dagens höjdpunkt! men det är okey att alla andra kommer ner på typ 2min o stod längst ner o gapskratta åt oss, det är okey att ni använde oss som offer i detta jävla isbanaland! hahaha.

summan av kardemumman; UNDERBARA HELG! kom tillbaks, upprepa dig!


Caribinghi

Caribinghi, Teetcha-Man, Breezee

James, Caribinghi & myself

Teetcha-Man & myself

en samling underbara pojkar!



peace.

Klipparna på Näsets nya blogg !!!

missa inte alla spännande nyheter, samt att få ta del av bilder & ny information om vad som komma skall framöver! dessutom kan ni nu även boka tid hos mig och få bra priser på behandlingar! ;)

http://klipparnapanaset.blogg.se


älskar Tyra, älskar burkarna, älskar bilden ♥



peace.

RSS 2.0