ink-i-licious?

hahaha vet inte om man kan säga så, men jag e Vickeylicious så ja får säga vafan ja vill :) oavsett, min poäng med rubriken är att jag ÄLSKAR tatueringar. period. finns de nåt sexigare än en kille i linne med massa tatueringar på armarna? näe. finns det nåt vackrare än intatuerade motiv & texter som har betydelse för personen i fråga? näe. jag kan hålla på i evighet men tror ni fattar poängen :)

jag har mina 3 små gäddor, jag älskar dom över allt annat men vill ha fler! det enda som stoppar mig just nu är cashen, jag har verkligen inte råd :( MEN JAG VILL!







peace.

sjukt.

fick precis världens rysning genom hela ryggraden o upp i huvvet! ♥



peace.

J-son+WWF=sant.


så jääävla bra - både låten och att J-son har ett samarbete med WWF! så köp destination sky här och hjälp till att göra skillnad! sprid låten & budskapet! som J-son sa i en intervju i Aftonbladet för ett tag sedan; "om alla gör en liten del kan vi få en stor förändring". så peoples, make it happen! :)♥




peace.

colors.

ALLA e på colors ikväll, verkligen ALLA! förutom jag.. herremingud. än så länge har inte abstinensen startat men misstänker att den kommer snart o då kommer jag dö! Black Milk spelar ikväll också, apa! men men, jobb imorgon + att direkt efter ja e klar på salongen blir det färd mot padres event som han ordnar med ett av sina företag, Stef n myself har fått äran att vara skitsnygga värdinnor haha.. så för att överleva utan att dö av trötthet bestämde ja mig faktiskt för att stanna hemma ikväll. yes ni hörde rätt, haha första gången någonsin under colors tid här på jorden som ja faktiskt sitter hemma!

men ja har inte tråkigt för det! äntligen tog ja tag i att fixa naglarna som såg ut som katastroooof, fixa med diverse pappersfanskap, lyssna på nice musik samt blogga :D yay! borde egentligen gå in o tvätta håret för det kommer ja nog inte orka stå med imon bitti, måste ju liksom va on top redan på morgonkvisten eftersom ja inte hinner hem för att stå med håret i 2 timmar då det är bråttom iväg som sagt haha men funderar på att sätta på teven istället o kolla nån slapp serie? äh, chilla som fan ska ja göra iaf :)

mina fina tjejor ♥




peace.

it.was.the.worst.she've.heard!

efter jobbet åkte ja o mötte upp min wifey & vapendragare Ilda o hennes lilla stjärna Amilia. och hon kläcker ur sig som såhär; åhhh bibbi ja vill bli blond igen! ...... tystnad uppstår! NEJ ILDA hahaha förfaaan! ditt hår kommer ramla av o bli fjunigt som mitt + att det kommer ta tid! detta vet hon visserligen om då hon varit blond innan, men asså att bli blond - igen - efter att man är kolsvart i håret är ingen lek. det tar tid, man ser förjävlig ut ett tag, fast när man väl når ett nice resultat så e de ju inte helt fel o va ljus faktiskt! så som jag kämpat för att få mitt hår i det läget det är nu är ett skämt, o att ja ens har hår kvar på huvvet e ju egentligen ett mirakel? haha.


underbara Josy n myself me våra nyklippta små sidecuts aka hamstrar :P

söta Caroline n myself, drunkenmonkeys på midsommar haha.

sjukt ändå när ja ser bilderna, o inser att ja faktiskt varit så mörk? helt kolsvart? jag älskade ju det, men börjar gilla det här ljusa mer o mer.. så Ilda, maybe we can give it a try. men du vet vad som väntar haha. trassligt hår, 7000 produkter n a lot of sacrificing! :)




peace.

summerjam.

för det första vill ja bara meddela att ja e så JÄVLA avundsjuk på min bror o resterande pack som nu befinner sig på Summerjam i Tyskland. fanfanfan va ja vill vara där verkligen :( men ja e med i deras bakfickor mohaha så det e nästan samma sak, right?


bror n myself haha två ärthjärnor liksom!

sen vill ja även säga BIG UP till världens vackraste Erica som kommer att uppträda i dancehall tältet på lördag! SÅ JÄVLA FETT! hon hör hemma på den scenen o kommer ta över hela Summerjam - utan tvekan!


jag vill även säga BIG UP till Serengeti & Lady Louise som också kommer köra där borta, med Looptroop! fyfan så jävla fett att dessa ladies är med - och jag kan inte va där o se detta spektakel? FAN! haha ja e så bitter va! det kommer bli en fet spelning så ni som befinner er där, missa inte!!!




myself & Nanna @ baby gyals bday oktober 2010




peace.

kärlek.

JAG VILL HA MIDSOMMAR TILLBAKA! oh, du underbara kväll!



peace.

if.u.don't.know.me.by.now..

så kan ja meddela att ja e rätt knasig :D och SNÄLLA! ta detta med en nypa salt haha det är midsommar, ja e småfull o vi har askul :D jag driver alltså med alla fjantbloggare som hållt på genom åren o ska prata som om de va värsta stockholmarna fast dom inte ens är det? haha förstår inte poängen. det är som om ja skulle försöka ge mig in på att lära mig ryska fast det aldrig kommer gå?





peace.

världens.bästa.Malle!





peace.

color.mi.world.

JAG ÄLSKAR ATT FIXA MED HÅR! period. färgade utväxten ikväll o tänkte visa för o efter bilder :) ni får ursäkta att ja ser ut som en anka men ja e så jävla trött haha. visar även nedan lite olika kalas bra produkter jag alltid lägger i håret innan ja fönar det :) enjoy!


före

efteråt

(jaaa ja ska måla om naglarna hahaha fyfan va dom ser ut!)


det första ja lägger i efter att ja torkat håret med handduk samt borstat ut det med min tangle teezer är att ja blandar en del CLUE sheen creme och två delar CLUE smoothie. tillsammans är dom grymma o ger värmeskydd, glans, eliminerar frizzighet, mjukar upp håret o gör att det doftar massa gott :)


därefter lägger ja i ett par (eller ganska många) droppar olja som ja drar ut i längderna för att mjuka upp stråna o släta ut dom när ja fönar så dom inte står åt höger o vänster.. några av mina favoriter är Kitoko, Orofluido & Macadamia olja. otroligt ljuvliga allihopa!


den blå flaskan till vänster är från L'anza o är ett silk serum. den använder jag mig utav ibland ifall ja känner att ja använt för lite balsam i duschen - låter det konstigt? alla har olika hårtyper o just nu är min skörare än skörast så är inte stråna tillräckligt återfuktade osv så går de av :/ den till höger är en control creme från Sexy Hair o är ett liknande komplement men mer krämig än serumet. det brukar ja variera med att lägga i vått eller torrt hår - beroende på hur kvalitén känns :)

därefter är det bara att föna & styla efter önskemål! tänkte lägga upp ett inlägg imorgon med lite tips på nice styling - både för kort & långhåriga :)


lillasyster cutie n myself @ midsommar ♥



peace.

ljuvligt.

här sitter jag o njuter. nu undrar ni säkert vafan ja sitter här o njuter för? :)
let me tell u fellas! :)

efter jobbet kom ja hem oså hade min bror o padre ordnat grillmys! så när ja o mami anlände så stod grillen i full gång o ölen va kall o hälsade oss välkomna - ljuvligt?
jag har nyss ätit en bit fransk nougat o färgat utväxten - ljuvligt?
jag lyssnar på Bruno Mars live med mysiga bakgrundsnynnare - ljuvligt?
jag dagdrömmer lite halvt om massa mysiga saker som ja inte tänker dela med mig av hahaha men vill åtminstone ni ska förstå att det är ljuvliga tankar o fantasier - och en dag blir dom verklighet :D

LJUVLIGT ♥


finaste Nea n myself ♥ ljuvligt :)



peace.

independent.woman.

här sitter jag ensam vaken i huset denna tisdag morgon o plattar håret samtidigt som jag bloggar :D solen e framme o värmer litegrann o det är alldeles tyst. varenda liten kackelhöna som däckat här ligger fortfarande o sover så ja njuter lite av att lyssna på mysmusik o chilla lite innan jobbet :)

igår efter ja stängt butiken blev det poolhäng hos Nanna, Stef o Ilda kom o mötte upp mig i butiken o sedan käka vi mat o traskade hit. massa mys! sedan blev Nea iputtad av Ilda hahaha de va hon mindre road av! jag O Nanna fick även ett galet ryck från o ligga raklång i soffan till att helt plötsligt sätta full fart mot Coop för o köpa cola? hahaha asså detta gänget e ju inte normalt! så ja, Nanna & Nea fick oss en mysig kvällspromenad också :) yay!


Nanna n me @ Nivå sommarn 2009

Stef n myself i Karlstad, sommarn 2008

myself & Ilda på buspartey 2011

HAHA hittade denna i arkivet! mariiioooo, jag skrattar ihjäl mig! midsommar 2009




peace.

no.more.second.chances.darling.

nu blir det strax sängen med min wifey Nanna.. innan vi däckar ska vi dock ha lite kli stund i vanlig ordning ;) hahaha finns nog inga förutom vi två som har så mycke kli-mys! men vi älskar det, man somnar så jävla gott efteråt :) o ja har världens lyx för ja kliar alltid Nanna först haha så ja somnar typ ALLTID när hon sedan börjar klia mig! lovely :D


mina fina tjejor ♥


mhm.




peace.

ljuvligt!


en gammal underbar favorit sedan 2007. listen n enjoy :)♥




peace.

beautiful.sunday.

idag vaknade jag glad i själen. vet inte varför, men de kändes gött :) gick ut o satte mig vid Nannas pool på berget o njöt av solskenet en stund innan ja började bli lagom bakfull haha. så denna dagen har i princip ägt rum runt poolen där vi har legat som små sköldpaddor allihopa o stekt :D ja e bränd, ovanligt? näeej.

igår blev det spontan kalas på Stars n Bars, Medina uppträdde o det va ett jävla liv haha o naturligtvis så mitt i all kaos blir jag av med mobilen :/ JAG E SÅ TRÖTT PÅ DETTA NU! hhaha fine, ta mobiljäveln men alla bilder o mitt sim kort me alla kontakter :( fanskap!


anywho, i'm signing out for the day - tackar dock för denna underbara helg o alla underbara människor som varit omkring mig :) I'm blessed to have so much beautiful friends!

ps. du är vacker.





peace.

Last night was lovely :D

img_2343 (MMS)

Last night was lovely :D


BÄSTASTE.



shit alltså, dina texter B. amazing. SÅ JÄVLA BRA! ♥


när man fixar iordning sig är det viktigt att ha musik på, framförallt Kapten Röd!



peace.


like, big time!

ganska brutal text, men fan så jävla bra!

min favorit! fyfan va Eminems lyrics dödar. helt sinnes. LJUVLIG tune ♥




peace.

midsommar.i.ett.nötskal,fast.bättre.

i vanlig ordning hade vi midsommarfirande hos Nanna igår, oh herrejävlar vilket partey :D smarrig middag, härligt sällskap o en massa alkohol & musik. behöver ja säga mer? :D otroligt roligt var det iaf, nästan bäst av alla år hittils? ingen kaos, inte drama ( aa okej lite då men va ska man göra? :D), inte heller nåt som gick sönder :D tack alla inblandade för en ljuvlig kväll :)♥


jag önskar bara så himla mycke att min fina Julie va me :( du va i våra tankar hela tiden love. vi hade beenie man - rum n redbull på repeat lite igår o dansade för dig också ♥
massa massa kärlek!




peace.

Midsommmaaaaaar! Befinner mig nu hos min g...

img_5984 (MMS)

Midsommmaaaaaar! Befinner mig nu hos min girl Nanna där ja o mina underbara ladies ska äta o dricka gott, kanske tom blir de ett dopp i poolen? :D yayyy! Ovan ser ni mig o vackraste Amila då vi var på spännande spårvagnsfärd igår, oh du mysiga unge!!! Hoppas alla får en härlig midsommar! Peace.


kärlek.

img_8102 (MMS)

kärlek.


bumblebee.

jag e så jääääävla sugen på att gå på bio idag! herremingud! nån som e på eller? :D jag vill se Pirates of the Carribean 3 & Transformers 3 :D yayy!

vad gäller Transformers så är jag Bumblebee, den gula bilen. han e så bäst va :D grinar ju typ i 1an när han går sönder :/ haha naw så tokigt hela tideeeeeeeeeen! men seriöst, nån som e på eller? :)





peace.

todays.look.

har fått en förfrågan om inte jag kan börja lägga upp bilder på hur jag klär mig och hur jag fixar håret om dagarna, så ja tänkte börja lite smått med det :) jag har inga bilder än på min outfit, men har ni tur dyker det upp senare ;) oavsett har jag ett par marinblå Ralph Lauren chinos på mig, brunt flätat skärp från Ralph Lauren, vita sneakers från Warrior, ett vitt tubtop linne + en svart midjejacka (byxorna, skärpet & skorna finner ni på Linnégatan 2). håret har jag fluffat i vanlig ordning samt gjort en sned fläta :)



har ni fler önskemål om vad som önskas läsa om, just let me know :)



peace.

my.greatest.love.

den som har råd får JÄTTEGÄRNA köpa denna i strl 6.0 till mig ;)

detta set med saxar hade jag heller inte bangat (helst ergonomiska dock) i strl 6.0 :D såååå känner du dig manad att spendera cash så tackar inte jag nej :D jag älskar saxar! tjooooff!!!



peace.

lovely.lyric.


jag har ALLTID älskat Eminem, o det av en anledning. sånna sjuka lyrics han skriver. går rätt in i hjärtat, o liksom.. näe ja vet inte. finner inte riktigt orden. men helvete vilken talang den killen har!!!


en vanlig dag på salongen, haha ser skev ut men heey.. that's me :)



peace.

chicken.noodle.soup.

with a soda on the siiide! :D

baaaack in the days under danstiden, så va ja besatt av en dans hahaha såkallad chicken noodle soup. den är bara för underbar! ingen aning hur den kom upp i mitt huvve precis, men de gjorde den :P va tvungen att hitta videon! haha checka in dansen, ljuvligt :D härliga minnen till detta asså, saknar!!!






peace.

Sofie's.new.haircut.

Sofia då hon anlände till salongen;


Sofie efter att jag fått gå loss;





sötnos! :)




peace.

better.off.without.it.

here's a little story i gotta tell
about this boy i know so well,
back in the day was cool n all
fell in love i fell in love,
thought he was the one for me
other boys i could not see,
now look what happend to our love..
i'm like how could it be?

who run the world? GIRLS! :D



peace.

söndags.chillilei.och.kackel.

kom precis hem efter lite gäddhäng me min fina Stine ♥ & hennes vän Jelena! vi har käkat mat, chips & druckit cola + kollat en mysfilm! otroligt va härligt det är att bara vara ibland. efter helgens bravader + jobb kände ja mig sjukt trött i kroppen när ja kom hem, så de va sjukt gött att bara hamna i en soffa o i princip sitta där hela kvällen :D kom ganska nyss hem o sitter nu o kollar Criminal Minds o pratar me min fina Julie som är i London. misstänker det blir en trip till henne under den veckan jag är ledig, i need to get out of here n i need to see my precious så det känns rätt så viktigt faktiskt att åka då ♥
muppen & hamstern @ 2a långdagen
'
chillilei i kungsparken me min sparv!



peace.

el.bateau.del.hiphop.ännah

helgens partey har varit kalaskul, som vanligt :) i fredags efter jobbet kicka ja hem till Stef där hon & Nati hade lagat mat till oss ♥ sedan blev de mys på altanen i solen & lite öl, därefter färd hem till mig + hook me Nanna. därefter begav vi oss mot pustervik o körde dyllt ut me Joey Fever haha det enda som egentligen inte gick enligt planen var min vurpa nerför kanten när han körde igång med Sweetness o ja skulle inta position på dansgolvet. mitt blåmärke säger sitt haha :D men skoj va de iaf! sedan blev de afterpartey hos Stef :) ljuvligt.

Puffy love n me @ 2a långdagen!
babygirl Ilda n myself - chillilei i slottskogen

igår låg vi bakfulla hela dan o bara slappa o käka mer mat än någonsin - iaf jag! haha shit sån tjockis ja va :D lovely! efter många timmar, filmer & kackel fick ja ett samtal från kära Nellie som hetsade oss till att bli på partey humör igen! haha så vi kastade oss på bussen, ofixade så det skrek om det haha mötte upp M o drog till min future-app-to-be o festade till det med barnen som befann sig där :D massa mys! sedan blev det färd till Styrbord där det va fest som aldrig förr! sjukt grymma låtar så stod inte still en sekund, hiphop all night - lovely :D återigen ett stycke efterfest hos Stef - kalasknas :D


Nellie, Yoss n myself @ Bliss 2010




peace.

knock.me.down

jaha, så hände det.. igen. att man aldrig lär sig? haha det är nästan så ja börjar skratta åt mig själv litegrann asså. jag brukar alltid säga att det är så himla dumt att hamna i ett destruktivt beteende o får panik när ja märker att folk ja känner hamnar där, men jag misstänker nu att ja sitter där själv? illa.

men ja e ju en liten knasboll så vad förväntar man sig? :D


Spanien 2011




peace.

enough.is.enough.

if u wanna reach this honey - u better work it., work it good.


♥ who run the world? GIRLS!




peace.

bittersweet.

näe. ja vet inte ens va ja ska säga..

kan det vara möjligt att någon är så bitter att det inte finns nåt, inte en enda sak, att glädjas över i sitt liv? alla går vi igenom svårigheter, motgångar o förjävliga stunder. vi kan skylla på allt o alla, men i slutändan - och innerst inne - vet vi allihopa att det är upp till oss själva att förändra en situation vi inte är nöjda med.
att klaga gör aldrig situationen bättre - action speaks louder than words.


i'm happy n satisfied. i got love. i got friends. i got life n i always stay positive!




peace.

this.is.stupid

igår blev kalaskul! efter galet gapskratt-ölhäng på nåt ställe i Vasa blev de en sväng till Bryggeriet - haha inte varit där på 3-4år typ? kul som fan va de iaf :) massa gött häng me goa människor! lovely. älskar sånna tider då man är lycklig o lever livet precis som man vill :D

strax ska ja äta lunch me min bästaste bror ♥

i still love u but i just can't do this..



peace.

mhmm.

grymt fet låt fan! en favorit sen way back ♥




peace.

to.partey.or.not.to.partey?

jag o Yoss har planerat en filmkväll idag, men ja e sjukt sugen på en liten sväng till El Corazon fan! hahaha. dock blåser det som fan, jag har noll kronor på kontot typ eftersom det är trubbel med lönen + att ja jobbar imorgon osv - men ändå? en liiiten sväng :D ? nån annan som ska ut idag eller? ja tror inte de blir några problem o få me Yoss på äventyr hehe men vafan, orkar man? gossigare med myskväll hemma i future-app-to-be eller? tough decition!


haha dyngade i hissen 5 på mprgonen i lördags :D♥



peace.

klockrent.





peace.

citat;

"Du anklagar kvinnan för att hon fladdrar från den ene till den andre. Klandra henne inte, hon söker en pålitlig man."

- Goethe

jag saknar dansen ibland. rätt mycke. fan.



peace.

chiquita.caliente

efter helgens crazyness är mitt nya nickname chiquita caliente haha Julie vet vad jag pratar om ;) jag skrattar lite inombords åt det med denna låten nynnandes i huvvet :D





peace.

behärskad.fasad-passionerat.inre

jag gillar det här med astrologi för er som ej visste det, även om jag oftast inte förstår mig på det. jag är skorpion o har självklart en söt liten skorpion tatuerad på min kropp :) jag läser ofta horoskop osv, o hade snack med Nati igår om hur man passar ihop me olika stjärntecken haha det hade ja faktiskt aldrig tittat upp innan? tittade lite på sidor hon länkade o läste igenom, sjukt intressant. ja ser ingen anledning till att detta inte skulle kunna stämma, då ja är en person som tror på ödet & får en rejäl känsla av att ödet & astrologi vandrar sida vid sida. nånstans står det skrivet vem vi ska vara med o på vägen genom får vi vara med om motgångar o lyckliga stunder - allt för att vi ska lära oss av varandra.



SKORPIONEN

Skorpionen lämnar ingen oberörd. En kraftfull personlighet med ett rikt inre liv. Skorpionen har en tendens att gå till ytterligheter, svart eller vitt, antingen eller. Skorpionen är ett vattentecken. Det betyder att det finns mycket känslor bakom ytan. En samlad, behärskad fasad men ett stormigt, passionerat inre. I relationer och samarbete är Skorpionen tydlig och viljestark. En målmedveten natur som inte glömmer vare sig en väntjänst eller en oförrätt. 

Skorpionen stimuleras av utmaningar och är djärv och strategisk. Spänning och dramatik lockar denna hemlighetsfulla natur. God organisationsförmåga hör till bilden och kapacitet att metodiskt genomföra sina planer. Skorpionen är utforskande och analytisk, ofta en god människokännare. Omgivningen behöver inte berätta så mycket, Skorpionen vet ändå och kan stundtals ana sig fram genom tillvaron. Få ting undgår Skorpionens skarpa blick. Ett intresse för psykologi och existentiella frågor hör till bilden, likaså finns en stor potential på det kreativa området. Alla former av problemlösning fascinerar Skorpionen. 

Planeten Pluto styr över Skorpionens tecken. Det ger sig tillkänna bland annat genom ett stort kontrollbehov. Skorpionen är viljestark och vill helst ha distans till omgivningen och kontroll över sin livssituation. Skorpionen är känd för att alltid ha en dold reservplan, och får ofta ett liv med spännande möjligheter och dramatiska vägskäl!






peace.

kärlek.





peace.

:(

jag önskar verkligen ja hade min fina Julie hemma nu, så ja kunde ringa henne o få en nattpromenadsvän & massa goa kramar, visdomsord & kärlek. helt plötsligt slog det mig att hon tamejfan åkt iväg :( fyfan! hur ska ja klara mig utan min lillasyster? som ja sa till henne, det kommer ta ett litet tag innan ja fattar att du faktiskt åkt. shit, ja e helt knäckt :/

ja e iaf lycklig för hennes skull, hon behöver det här - komma iväg härifrån, leva livet! min fina angel in disguise :) glöm ALDRIG att ja älskar dig o även om du befinner dig på Londons busiga gator så är du i min bakficka hela tiden & ja e bara ett samtal away ♥

ildas bday 2011

busäventyr i kungsparken 2011
båstad 2009

parteey 2009

andra långdagen 2011
parteytime 2007

busäventyr i Jönköping 2008

våran tune darling ♥

JAG ÄLSKAR DIG!




peace.

growing.

sitter här o lyssnar på ne-yo & känner mig lite sentimental. lite depp. lite konstig. lite glad. lite oförstådd. väldigt förvirrad.

jag är inte konflikrädd - snarare tvärtom. men en sak har jag lärt mig med tiden o det är att kämpa för det som betyder något! det som krävs då är att kunna kommunicera, det är fortfarande inte min starka sida då ja HATAR att lägga korten på bordet men vad ska man göra? ibland har vi inget annat val än att växa upp.
en sak som är så jävla tråkig, det är när man blickar tillbaka på förr i tiden. ALLA har vi betett oss illa mot nån vi älskar. alla har vi någon gång sårat & någon gång blivit sårade, men bara för att man en gång betett sig illa betyder det inte att det förblir så föralltid. time changes n so does people. att döma folk efter vad man hör från andra, det man vet sedan innan & det man tror sig veta tycker jag är fel. alla förtjänar en andra chans.
ibland önskar jag att du bara kunde förstå mina tankar o känslor genom att bara titta mig i ögonen. ja vet att du ser igenom mig, för du känner mig såpass väl - det är också en sak som skrämmer mig..


live love life



peace.

diggin.it.gyal?

fick en förfrågan om inte ja kunde lägga upp ett inlägg gällande mina ögonbryn då dom enligt Malin är "så otroligt jävla skitsnygga" haha :) sötface! det hon i det stora hela ville va att ja skulle lägga upp före & efter bild + få veta hur ja formade dom, o det är egentligen inte så svårt..,

jag börjar ofta med att färga fransarna först (dock bara vid behov), ja brukar blanda ljusbrun & mörkbrun o låta det sitta på i ca 3min, sedan använder ja mig utav FACE eyebrown shadow (kanel) samt en vinklad borste som är gjord för bryn. det jag egentligen gör är bara att ja lägger en linje i den form som önskas o fyller sedan på med mer skugga efter önskemål :)


har har ni mina ögonbryn i vilande tillstånd haha, har inte gjort något alls med dom.

under construction :P

här är brynen fixade! :) linjen är inte svår alls att lägga, viktigt att tänka på dock är att vara stadig på handen o väldigt försiktig, då dessa pigmenten sätter sig som sten på huden - så målar du fel kan det bli jobbigt :P





peace.


whatever.it.is.i'm.satisfied,

i.don't.want.u.to.ever.change


true that.




peace.

why.is.everything.with.u.complicated?





peace.

Haha omg! Här ligger ja o min underbara wi...

img_3824 (MMS)

Haha omg! Här ligger ja o min underbara wifey i min nybäddade säng o har kollat massa roligt på teven! Hon fyller även tant nu haha! Dessutom hetsar hon att ja ska mms-blogga, så here i go :D Ja hoppas alla mår bra, det e viktigt! Ja va lite down förut, mycke som hänt idag som varit mindre positivt - men man får försöka vinkla det o se saker o ting från den ljusa sidan :) Nu e de strax dags o däcka, e heeeelt slut! Ser fram emot o bara chilla som fan denna vecka. Lovely :)<3 ps. Du är one of a kind. Peace.


what.a.weekend.

det är ingen ovanlighet att vi e parteygirls o vet precis hur man ska göra för o få till en lyckad fest ;) haha denna helgen har inte varit ett undantag! i fredags efter jobbet mötte ja upp Stef o Ilda + Amilia o vi körde en liten sväng på stan me shopping osv. därefter blev det hem för o fixa sig litegrann, sedan hook me Nanna, M, M & S i slottskogen :) MYS! efter diverse amerikansk fotboll, öl-lekar & andra tokigheter blev det färd mot stan! vi hamnade på Calor, dansade loss heeela kvällen till koduro & salsa, lovely! nångång under kvällens lopp hamnade vi även på yaki-da, tokighet på hög nivå! haha. kvällens sjukaste var när jag, kalaspackad inne i baren på yaki-da, ska beställa drinkar till mig, Stef & M HAHAH

vic; kan du ge mig 3 glas fyllda me vodka o en redbull var vid sidan om?
bartender; va? på allvar?
vic; ja???

hahaha att ja inte dog när vi insåg hur kul det egentligen var dagen efter! en annan sak vi kom fram till är att det är sjukt roligt att vara bakfull - om man bortser från diverse huvudvärk & illamående osv. hahaha man e ju helt knas i huvvet? totalbäng o säger massa roliga saker hela tiden, haha lovely!

ps. bilder från denna kväll kommer snart!

2008.

i lördags firade vi min wifey Ilda, det började me en galen - sjuuukt bakfull - dag på stan me Ilda, Stef & Azra haha sedan begav vi oss hem till wifey för att fixa oss + lägenheten & göra iordning för resterande sällskap som skulle joina oss :) efter massa koduro dans, vin-pimplande & gapskratt åt partyprincess Nea (haha) så begav vi oss in mot stan. det blev sedan kalas på Calor denna kväll också, en riktigt awesome kväll trots ja saknade mina underbara gäddor som va på juggefesten! efter MASSOR av dans o alkohol hämtade ja o Stef upp vårat 5-i-3 ragg a.k.a Yoss o åkte till min future-app-to-be o däckade :D

(de va sådär kul o jobba igår kan ja ta o meddela)


hamstern målar dit sitt ögonbryn, jätteviktigt! haha

b-day baby n myself

dansaa kodurooo haha (alltid ja o anna ensamna på dansgolvet?)

HAHAHA nannas försök till pose, fail! haha cp barnet där bak känner vi inte!

älskling! åk inte :(

Sara, Stef, myself & Azra :D fucking posers!

kärlek!!!

den obligatoriska gruppbilden! hahaa LOVELY!




peace.

memories.

inte så längesen, ändå känns det så avlägset - precis som om nåt aldrig hänt?





peace.

som.en.kniv.i.hjärtat

får jag tag på er kommer jag strypa er jääävligt långsamt! HUR FAN KAN MAN GÖRA SÅ MOT EN GRAVID KVINNA? seriöst? den här världen är sjuk, riktigt jävla sjuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mina tankar o min kärlek är hos er ♥ att nåt sånt här skulle hända en närstående känns overkligt, detta är något som inte ska hända på riktigt. helt sjukt..

it.cut.me.like.a.knife

when.u.walked.out.of.my.life

piña colada i Spanien ♥ självklart jag som e bartender ;) SAKNAR!

ps. i september blir jag sambo på riktigt :D♥ lovely! JAG E SÅ JÄVLA LYCKLIG!




peace.

orangea.naglar&afrikanska.armband

se jätteviktigt! eller egentligen inte, men sjukt snyggt - visst? :D

igår blev det grillchillilei i Slottskogen me mina flickvänner! så himla mysigt osåå :D efter timmar av härligt skratt blev det traskilering mot Linnégatan för att möta upp M & D o dricka lite öl! därefter blev de hook med M & L för lite dogwalk o chillilei :) hoppas alla hade en lika gosig nationaldag som jag hade!

grillmästarna!

mys på filten

Melina, 2 år gammal, sjukaste håret ever!

bus!

diskussion kring mina armband :P

så himla tokigt det kan bli :P

Nando & Halo ♥ sötnosar!

pusskalas

Makkel o Halo :)

mys ♥





peace.

det.bästa.jag.vet.♥


babygirl n myself - 2a långdagen 2011




peace.

you'll.never.see.me.cry

i'm not the type to get my heart broken,
i'm not the type to get upset n cry
cause i never leave my heart open,
never hurts me to sy goodbye
relationships don't get deep to me,
never got that whole "in love" thing
and someone can say they love me truly,
but at the time it didn't mean a thing..

SÅ JÄVLA KLOCKREN VERS! helt sjukt. kunde lika väl skrivit den själv!!!








peace.

så.jävla.fin

ja, det är du. och jag hatar det!

trots allt vi gått igenom under många år, så kan jag inte hata dig. finns ingen anledning, men ibland önskar jag att ja kunde. men ja vet va du går för, du vill aldrig nåt illa. du är lika fin på insidan som på utsidan, det vet jag. för första gången någonsin tror jag att ja fick en liiiiten känsla av att ja va sugen på att ha kvar kakan samtidigt som ja ville äta den? hmm..

i feel the love but i don't feel that way ♥ oh, du underbara lyric!






peace.

ikväll.va.mys,imon.då.jeflar

denna söndagskväll har varit riktigt mysig :) först grill hos Nanna + familj som bjöd på mumsig BBQ, därefter åkte ja Stef & Nanna på äventyr till Masthuggskyrkan, sedan färd mot mig för att kolla film - Shutter Island. usch, sjuka film, ja kan inte somna? haha e övertrött men de går inte, snacka om mindfucking i den jävla filmen.. värsta ja varit med om!!!



men imon ska ja ÄNTLIGEN få träffa mina små gäddor som jag inte än fått träffa sedan ja kom hem på grund av olika omständigheter :/ oavsett så ska ja krama ihjäl er allihopa :D MYS! hoppas bara solen e framme så min rygg kan bli lite mer brun ;)



Stacious, överfet! ♥




peace.

andra.långdagen.♥

sarita :D

rosa sockervaaaaadd :D

Nanna & Puffy :)

Johan & hans lilla sockervadd

haffypaffisaaaar :D♥

ivan, myself & jonas - mat & ölhäng eller? :D

Per & Nannaaa

Parham & Vic - finaste killarna :)

Makkel & Stef

myself & Julie ♥

sockervadd, bästaste Tim & fru räka hahaa

Marco & Julie :D




peace.

BBQ

ursäkta för lame ass update, men det har varit fucking full rulle sedan ja kom hem :D det började i torsdags då vi landade omkring 10.30. ja satte fräs hemåt för att duscha av mig flygplans damm osv sedan hooka ja me Stef, Julie, M & Nanna :) vi promenerade från linné till stan o ner till operan där vi käka lite mat o dansa :D sedan kicka vi hem till mig för lite fix innan vi skulle ut o dricka lite ööööl :) det blev ett par stycken på Cicero, sedan begav vi oss till PC. varför vet ja egentligen inte då ja HATAR det stället o har inte varit där på 100 år för äldsta människan där inne e typ 18. anywayyys,
efter det begav vi oss till Styrbord-Babord aka dödsbåten haha efter några öl & shots blev det partey & mer dans på M2 backyard :D lovely!

i fredags blev de salongsfix o hook me bästaste Tilda :D massa mys! sena kvällen spenderades i Saras soffa me kebabrulle & film, helt död? haha gött faktiskt o ta de chill innan 2a långdagen tänkte vi ;)

så igår då, då va de ju dags för andra långdagen - som vi alla väntat så otroligt mycke på :D Sara & Kajsa hade styrt upp en sockervadds-mojäng så vi stod o dela ut rosa sockervadd till barn & fulla vuxna o annat slappt folk som gick omkring o såg förvånande på oss! hahaha de va otroligt roligt :D de dracks även smarriga öl/cider, god mat käkade vi o lyssnade på grym musik! Parham & Vic uppträdde vid Shelta precis bredvid där vi stod me sin nya singel, Erica körde också på micken lite senare :D samt Marco & Mattias & Hievi på spelarna så musiken var fet, of course! PERFECT HARMONY :D♥ haha meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!
efterfesten som skulle hållit till på Röda Sten senare på kvällen fick polisen för sig (av okänd anledning?) att ställa in! alla vi vart så jävla besvikna! fyfan, o vi som hade sett fram emot denna kvällen i typ 100 år? :/ så vi gick hem till mig en sväng för att fräscha till oss, sedan gick ja o Nanna ner o klunka lite öl på Cicero.. tillslut hamnade vi hos herr gäddsprätt där ja klev in o agerade dj såklart :D men mitt i allt så kommer M o sätter på världens bästa perfect harmony :D ja blev så himla lycklig i hjärtat! tjooooff! :)

idag har jag jobbat, funny info? kanske inte, men nu e ja iaf hos Nanna o vi ska äta middag strax! mysfamiljen har bjudit hem mig på BBQ, ska bli så jävla gott! har fan itne ätit något än idag kom ja precis på, så ska äta mig rund o go hahahaha.




peace.

future.husband


han vet bara inte om det än ;) haha




peace.

my.mind.is.in.disturbia

eller




?

åhhhhhh vad det ska va svårt att bestämma sig? herregud.




peace.

awesome.robyn,awesome!

på spanska radion har dom denna kväll Rihanna-hysteri eller nåt haha. flera låtar spelas i rad o inte klagar jag för det! dock spelade dom min favorit te amo med en reggaeton remix! sjukt nice! snokade reda på den på youtube dirr så här har ni den :) även lite andra låtar som ligger mig nära hjärtat!





peace.

save.the.last.day

shit. det är ikväll kvar? inatt åker vi härifrån vid 4 med bilen som har siktet inställt på Alicante där planet lyfter 07.20! det känns jättekonstigt? hahaha när man levt såhär i ett hus liksom med familjen o grillat i princip varje kväll o haft de mys så blir det lite hemma-känsla. dock saknar ja vardagen, nåt helt fruktansvärt! jättekul att åka iväg o kunna slappna av ett tag, men herregud det kliar i fingrarna på mig! ja saknar mina vänner, min sax, min säng & att ha valmöjligheten att göra precis det jag vill - det går inte riktigt här.
ikväll blir det grill för hela slanten, ska bli så jävla gött. mamma förbereder helt sjukt goa grejjer i köket o nu ska ja ta mig ett glas sangria & en cigg, sedan duka :) 

igår så hade ja o min bror lite quality time på kvällskvisten. vi drog ner till tavernan för att dricka lite öl o snacka lite allmänt om allt o inget :) sen när vi kom upp till huset igen så tog vi en liten drink på det (jag har agerat bartender här en del om man säger så, haha mina drinkar uppskattas :P) o spelade lite kort.

imorse när ja vaknade va de regn. fyfan! så jävla depp hahah dock gjorde det egentligen inte så mycke, då pappa upptäckte att min rygg börjar flå! JAG E VANSINNIG! ja har inte ens kommit härifrån o ja börjar redan tappa färg :( fanskap! men men, vi tog bilen till Denia i regnet o hade lite mys! förutom mysfrukost blev det lite shopping a la mer ringar o armband :D jag e så lycklig så ja tror ja dör!


bilden som ja tog typ 2a dan? hahha ja e massa mer brun nu :D hejaheja!

imon e vi alltså hemma i Sverige igen, så bilder kommer att komma upp inom kort! första prio imon är dock att träffa mina vänner :D kramas o dricka lite vin kanske? YAY! ♥





peace.

RSS 2.0