my.tune.

peace.

come.on?

alltså, vill bara säga en sak som e ganska rolig.. det finns folk som snackar, som antar & som tror, men ni har alla fel. det är såååå kul att höra allt runtomkring. shit. att folk verkligen bryr sig så mycket om vad jag gör och vem jag umgås med? :) to me it's kinda funny.

too bad for ya'll att ja inte delar med mig så mycke utav det här i bloggen ;)

NYFIKNA I EN STRUT! SHIT, chilla.


allt är inte alltid som det verkar & ser ut, lägg det på minnet.



peace.

saknar&längtar!


andra långdagen 2011 ♥ kan ha varit bästa dagen på hela året fan?




peace.

je.t'aime.

på tal om franska & musik liksom :)♥

spegelvänd g-klav & mini polisong e jätteviktigt! :D



peace.

godmorgon.

idag är jag en knasboll, bokstavligen. med ett kors i örat. wooop!



off to work!




peace.

en.god.vän.

va skulle ja göra utan mina vänner? ni är mitt allt ♥
älskar er!





peace.

buuuuuuuuuuuuuuuus! ja vet att ja sa att j...

img_1185 (MMS)

buuuuuuuuuuuuuuuus! ja vet att ja sa att ja skulle lägga mig för en timme sen, men innan ja hann äta upp den där chokladbiten samt skölja av ansiktet o tänderna o hela den där "allt-som-ska-göras-innan-läggdags-grejen", så va kl helt plötsligt tolv o ja insåg att lönen kommit in på kontot - så roade mig en stund med att betala räkningar.. de där med o somna inatt får vi se hur de går hahaha ALDRIG mer betala sån skit innan läggdags! ångeeeest :( hela lönen åt helvete haha.. säger som kapten röd; för staten e en gangster o du blir rånad, dom tullar dig i slutet på varje månad! jotack!!! :( peace.


ohmaygaaddd.

det här e helt sjukt. ja behöver VERKLIGEN en promenad, asså på riktigt. detta är helt sinnes. hahaha ja går loco på facebook o trakasserar folk med massa konstiga pippi långstrump verser? herrejisses. som ni förstår lider ja av syrebrist men läget kan också va som så att jag är övertrött eftersom ja fick 2,5 timmes sömn inatt. så istället för den här promenaden ja tjatat om nu i en timme ska ja istället gå o lägga mig. asap.


hamstern säger gonatt!




peace.

farewell.

u made my day, even though u made me cry sweetness. lovely tune ♥


nu går ja in i mysmode för kvällen...



peace.

frozen.

yep. tamejfan så kallt det var idag! haha burrburrburr.

efter jobbet blev det en sväng på frölunda me Nanna & Caroline & sedan åkte jag en sväng till stan för att finna min portfolio bok - efter många om o men hittade jag den perfekta :D e så sjukt nöjd!!! den kostade mer än va ja hade råd med men vem fan bryr sig! förhoppningsvis räddar min portfolio mitt liv i London så kosta va de kosta vill :D nu inväntar ja bara bilderna som ska komma i dagarna som ja beställt :D wiie.


det bästa me den här bilden är inte bara alla knasiga pingvinger hahaha :D jag dör.



peace.

true.story.

det värsta ni kan göra ladies är att låta dom kommer föra nära inpå.
if u never reveal yourself u may never find true love, but if u do u will get ur heart broken.
nuff said.


have a lovely day u guys :D♥



peace.

mmbop!

denna dagen känns iskall? ja vakna upp me gåshus o frös ihjäl, men efter en smarrig kopp te och lite mysmusik är det fixat. idag är det time to work at the salon. som jag har saknat det, trots att dessa 2 veckor ja varit sjukskriven från jobbet gått så fort att ja knappt ens hunnit blinka? shit.

åker till London om 2 veckor & dessa dagar kommer väl svischa förbi exakt lika fort :/ skulle egentligen åkt på lördag, men Julie kommer hem nästa torsdag, så vi åker tillsammans söndag den 5e. så den helgen blir det FEST, God believe me :) haha. plus att ja får se min Julie - JAG LÄNGTAR! woooop. it all starts to kinda seem real. let's just hope it all goes well hahaha :D


vi gör KAUZ i London, sommar 2011 ♥




peace.

chills.down.my.spine.

shit. de va så OTROLIGT längesedan ja lyssnade på den här låten, den bara dök upp i mitt huvud för en stund sedan o nu sitter den tamejfan fast. har gåshud över hela kroppen o njuter nåt helt otroligt. TUNE! på riktigt, hur kan man lyckas skriva en sån här text o aa näe ja vet inte hur ja ska förklara. kan man va kär i en låt? hahaha.

loving you is a like a song i replay
every three minutes and thirty seconds of every day 
and every chorus was written for us to recite
every beautiful melody of devotion every night
it's potion like this ocean that might carry me
in a wave of emotion to ask you to marry me
and every word, every second, and every third
expresses the happiness more clearly than ever heard 
and when i play them, every chord is a poem
telling the lord how grateful i am cause i know him 
the harmonies possess a sensation similar to your caress 
if you asking then i'm telling you it's yes
stand in love, take my hand in love, God bless




i see u.




peace.

grodsushi. JAG DÖR!

Tony e typ bäst? hahaha finns INGEN som gör sushi som min bästa Tony :D♥

GLÖM INTE ATT GÅ IN O LIKEA SPICE SIDA PÅ FACEBOOK! :D
det kan ni göra HÄR! :)


så himla kreativ! ja blir så stolt :D wooooop! ♥



peace.

true.that.

don't be a woman that needs a man,
be a woman that a man needs.


indepence is important.



peace.

artist.of.the.year.

ja vet att ja precis skrev ett inlägg om helgens happening, att Kaptenen tog hem hela P3 skiten, MEN! ja vill säga det igen, SÅ JÄVLA BRAAAAAAAAAAAAA! det är nog inte många som faktiskt vet hur mycket Kaptenens musik betyder för mig, det är ytterst få som VERKLIGEN förstår. anywho,
för er som inte är så bekanta med Kapten Röd, snääälllaaa för guds skull! ge musiken, texten & Kaptenen en chans, det är hans tid att leverera nu. missa inte att ta del av det härliga som finns och det som komma skall :D♥

det finns få artister, svenska som utländska, som bevarar sin identitet och personlighet!!! det är det jag fullständigt älskar med dessa grabbar, dom är vad dom är och står för den musiken dom skapar. FANTASTISKT om ni frågar mig. inte jävla mainstream eller kommersiellt. säger visserligen inte att det är fel, men som sagt - väääldigt få artister jobbar som den här killen gör. awsoommmmee! friends before fame, alltid.

för att summera, inte bara enligt P3 utan även enligt mig - of course - är att
Kapten Röd är årets artist! och då omfattar detta ALLA artister. inte bara svenska, period.


BIG UP KAPTEN RÖD & RIBBIT BOOM BAND! ♥



peace.

WOOOOOOOPPPPPP!

vilken jäääävla helg! Kaptenen & Ribbit Boom Band tog hem P3 galans 2 FETASTE priser! guldmicken & årets artist! så jävla fett så man dör ju lite ändå? weh :D♥

jag råder er att gå in HÄÄÄÄÄÄÄR! för att spana in Kaptenen med sitt feta band live!


varför e ja helt hype på adrenalin denna måndag kväll? I NEED TO SLEEP! maaah :D




peace.

Jag saknar ett låångt svart, fluffigt hår!...

img_3891 (MMS)

Jag saknar ett låångt svart, fluffigt hår! :( buhuu ja har typ inget hår kvar och det är mitt största problem just nu! Att tungan o hela munnen e så svullen att ja inte kan andas eller sova e skit samma, fluffigt hår e viktigare!!! Ps. Bilden e tagen från Rapunzel, alltså håret är inte äkta - fake people, fake! Gah, ska ge de e ett försök o somna nu o drömma om Nicole Scherzingers hår, för det är tamejfan skitfint! Äkta eller inte - couldn't care less! peace.


Vad är definitionen av vansinne? Att göra ...

img_9513 (MMS)

Vad är definitionen av vansinne? Att göra samma sak om o om igen, men förvänta sig ett nytt resultat varje gång..


Aj! Idag gör det jäääääävligt ont i halsen...

img_2039 (MMS)

Aj! Idag gör det jäääääävligt ont i halsen kan ja lova :( sov förbi klockan ja hade satt kl 8 imorse för nytt pillerintag o vaknade inte förräns kl 1 av att hela Sverige ringde på telefonen! Hahaa märkte asap när ja vakna att de inte skulle gå att prata, så hämtade ett gäng isglassar o satte på Ellen show hahaa så här sitter ja nu o tycker synd om mig själv :P men seriöst så e isglass de enda som går att få ner, o mitt mat & sushi sug ja hade igår är looooong gone kan ja lova haha..  ska visa er en sak sen när internet på datan ej e mongo, ett stycke mänsklig konst. Sjukt läskigt men så jävla vackert på samma gång!!! :) peace.


varför måste ja plåga mig själv?????????????




peace.

i♥sushi

OHMAYGAAAAAAAAAAD! jag vet inte vad jag hade gjort för en smarrig tallrik med sushi nu alltså!

trots att tungan svullnat upp på båda sidor o ja knappt kan svälja nu, innebär inte det att hungern försvunnit haha JAG HADE TAMEJFAN GJORT VAD SOM HELST FÖR TONYS MUMSIGA SUSHI NU :'(


enligt Larsa aka herr gädda är jag den lilla räkan där nere till höger!
hahaha nu kan ja inte sluta skratta åt det heller :P lovely!




peace.

memories.

i miss Spain! it's insane ♥




peace.

i♥skate.

ligger här i soffan, sömnlös såklart eftersom ja sovit typ hela dan o dessutom sov till kl 21 förut så lär ju inte somna förräns ja tar nästa dos me piller vid 1 tiden haha. kollar nu iaf på en dokumentär som heter "hooked for life" och den handlar om skateboard kulturen o hur den växte fram i Sverige på 70-talet. en riktigt grym dokumentär, så har ni en timma över kan ja definitivt rekommendera att se den! för er som ej visste hade ja en mycke kort karriär med min skate ;) haha slutade mest med skrapsår o hjärnskakningar så gav upp de där rätt tidigt då ja insåg att min talang inte riktigt räckte hela vägen haha. klicka HÄR för att komma till dokumentären.


Ida n myself @ Henriksberg i fredags, minns typ inte ens att bilden togs? HAHA.
med andra ord de va en grymt rolig kväll ;)




peace.

wifey.in.love!

min fina wifey Ilda har gått o skaffat sig en man! hahaha på tal om allt tjöt om kärlek som spirar osv. vill iaf önska henne & Oliver all lycka :D♥ dom e så söta så man smälter, ljuvligt att se :D men hon är min wifey i 1a hand! hahahaha glöm aldrig det ;)




min fina ♥ i love u!




peace.

omg.

kära folket nu har ni nog fått allt om bakfoten! haha har både fått samtal och sms idag med ett stort frågetecken om vem kärleken är som jag lämnar efter mig när jag åker till London?! HAHA neeeeej! missförstååååååånd!

jag har inte "hållit någon kär" på väldigt länge och har inga planer på att göra det heller.. efter min senaste sväng av kärlek fick ja helt enkelt nog  och är väl immun, så nejnej kära vänner missförstå mig rätt. det jag menade var att ja skiter fullständigt i kärleken för tillfället o satsar istället 110% på mig själv :) okey?


nåt ja definitivt kommer sakna när ja åker iväg är mitt trasdockegäng iaf,
that's for sure :) hahahhaa observera mitt & annas benbyte! HAHA i ♥ us!





peace.


Ligger här i sängen med sjuk insomnia :/ v...

img_6842 (MMS)

Ligger här i sängen med sjuk insomnia :/ vet att ja skrev att de kanske skulle dröja me update men ja känner mig så ensam :/ haha därav regelbunden update instead! min roomie har sovit sen 22 typ o de e helt knäpptyst! Blir galen på sånt här! Anywho så vaknade ja till för en stund sedan i panik då ena mandeln som inte existerar längre gjorde ont hahaha men har fått mer smärtstillande o ett stycke piggelin så de känns bättre nu :) vill också säga massa massa TACK! till alla fina   "krya-på-dig" kommentarer o sms ja fått, dom värmer nåt helt fantastiskt då ja som sagt känner mig sjukt ensam här.. Men om 3,5 timme väcker dom oss för mer smärtstillande sen blir de "frukost" i form utav piggelin hahaha ev yoghurt om de går ner, sedan får ja åka hem :D åhh längtar! peace.


Operationen är över och jag lever! Hahahaa...

img_3374 (MMS)

Operationen är över och jag lever! Hahahaa fick sjukt snabbt blodtrycksfall typ 5min efter ja höll på o vakna så ja svimmade av en stund.. Haha kände bara hur pannan svettades men kroppen va iiiiskall oså hann ja precis ropa "ja svimmar" innan ja försvann hahaha men dom e sååå duktiga tjejorna som hjälper oss här! Är jättetacksam! Ligger i rummet me en annan tjej som också opererat bort mandlarna idag så vi e mandelpolare hahahaa herregud, märks att man varit drogad idag :P som ni ser på bilden så e de yatzy, myself o piggelin glass i mängder ikväll som gäller! Hahaha har redan ätit två glassar (ljuuuuuvligt för strupen) o då har ja varit vaken i omgångar i ca 2,5 timme idag! :P En stunden sover man, nästa totaldeckad, knas! fick nyss nya piller oså så lär väl somna om 5min igen haha.. Men shit va skönt det har varit o vara i dvala hela dagen, men ska bli härligt att få åka hem imon :) mys! peace.


Nerdrogningen har börjat hahaa ligger här ...

img_1606 (MMS)

Nerdrogningen har börjat hahaa ligger här på sjukhuset i min snygga outfit o har knaprat typ 17 piller o smärtstillande o gud vet vad! Nu inväntar ja bara nedsövningen sen blir de ett stycke operation, är tvärförkyld men hoppas de går bra ändå :) well, wish me luck! Snart bär det av, wooooop! Tjoff! peace.


gonatt.♥

peace.

kärlek.vs.karriär

kärleken spirar i Göteborg just nu! hahaha herregguuuuuddd! har nog aldrig varit med om liknande?? haha men visst älskar vi det :) kärlek e ju ljuvligt, för vissa :P själv drar jag iväg från kärlek för karriären :) just nu känns de som de bästa valet jag gjort i hela mitt liv. jag hoppas och tror inte att det är något jag kommer ångra. för min egen och min utvecklings skull är detta något jag bara måste göra nu, när jag är inställd på det :)

LYCKORUS ♥

imorgon sker operationen och sedan är det inte många dagar kvar tills jag drar :D! WOOOP!


byebye Slottsskogen, i'm gonna miss ya!

hello Hyde Park :D woooop!



peace.

mmmbop!

idag hade jag o Mandie en diskussion på salongen angående att folk ofta är väldigt egoistiska. inte medvetet, utan i det omedvetna tillståndet.. ni vet när man uttrycker sig på ett visst sätt utan att förstå vad man egentligen just sa eller begärde från en annan människa?! alla är vi olika och alla har vi olika sätt att hantera situationer och känslor på, finns det egentligen något rätt eller fel? t.ex;

när någon sårar mig slutar det ofta med att jag väldigt enkelt kan stänga av känslorna för den personen, eftersom att jag uppenbarligen blivit sårad. jag känner direkt av en distans som innebär att ja stänger ner för att skydda mig själv och kan helt enkelt inte resonera som jag tidigare gjort eller tänkt. men en vän till mig tar allt väldigt personligt och blir ledsen och vill gärna tala med personen i fråga om varför situationen blivit som den är och försöker reda ut problemet..

as i said, finns det något rätt eller fel? oavsett vad folk tror så VET jag att if u love something let it go, n if it comes back then that's how u know..

jag hade ju för övrigt INTE bangat Marques :D♥


i miss Spain!



peace.

operation.time.

nu är det one day to go! imorgon bitti blir det ett stycke operation så det kan hända att det blir tyst här en stund, men ska uppdatera så fort ja e på benen igen :)

har suttit typ hela dagen o fifflat fram bilder till min portfolio o börjar få ordning på grejorna nu, måste dock iväg strax då ja ska till salongen o fixa.. sedan blir det inköp utav glass ikväll så ja har nåt att leva på de närmsta två veckorna då ja inte kommer kunna äta osv :P

men uppdaterar lite senare med musiktips för er som vill ha :D


hoppas alla har en härlig dag, trots snökaos?



peace.

knasigheter!

igår kväll blev spontant, härligt, underbart och kalaskul på en o samma gång! haha jag tog mig hem till aurelia för matmys o tjöt! sedan kom ida o vi körde full fart mot Henriksberg för att se General Knas uppträda! det blev en riktigt awsome kväll med härligt folk, grym vibe o ett grymt avslut! längesedan ja skratta så otroligt mycke hahahaha ljuvligt ♥ ett gott skratt förlänget livet om ni inte visste de ;) kan vara en sägen, men ja tror på den oavsett :D!

kom nyss hem från min fina mormor där vi käkat middag osv me mosters familj o firat min lilla mormor som fyller år idag! när hon langade fram glasstårtan tänkte ja näe nu dör jag. hahaha fylld? nej inte alls...


brap!




peace.

live ikväll @ Henriksberg! :)




peace.

2012.

vet att jag varit seg med denna förbannade uppdatering haha men herregud. det är ju full fart 24/7?! shit i min låda säger jag bara!!!

nyårsaftonskvällen va det bästa ja nånsin varit med om tror jag! härlig mat, gott sällskap, nice musik & gött häng!
nu såhär efter nyår har det bara varit jobbjobbjobb så har inte så mycke att uppdatera om egentligen.

jo, för alla nyfikna haha ja blev typ förlamad i mitt ben igår så gick till läkarna o de visar sig att ja fått ishias? vet inte riktigt om ja ska tro på det, men fick smärtstillande så det tackade jag för - idag kan ja åtminstonde gå? haha hade dock iof typ bästa kvällen igår (+ denna morgonen) på väldigt länge, känner mig sjukt utvilad o somnade i tid för en gångs skull? lite pensionärsvarning men vem fan bryr sig? :P

tanken var lite partey ikväll, inte för att ja ska dricka pga operationen på tisdag - men åtminstonde ta sig ut o se lite folk? suttit hemma i typ 3 timmar o e redan rastlös haha. god damnit. yeye, får se vad man orkar med ikväll. drama är iaf nåt ja helst står över :)


vill till min babes in London ASAP! kan inte vänta mer nuuu ♥




peace.

RSS 2.0