today.is.a.good.day

idag har varit en mysig dag! först salongen med massa herrklipp, därefter hook me Nea o Stef i stan för att vandra omkring lite o sedan hooka med J o Palle Kuling o mysfika :D sedan traskade vi lite till o hamnade på systemet, ovanligt? haha äntligen hemma o har tagit en dusch.. nu blir det iordningsfix för att sedan slå sig ner i slottsskogen med underbart folk o dricka öööl :) ses på Nefertiti ikväll hoppas jag???

världens bästa Malle! så jääävla braaa ♥

lovely night ♥ saknaaaaar!




peace.

hair.to.mi.people!

jag såg precis att jag fått ett mejl från en läsare angående mitt hår. datan e mongo så ja kan ej kopiera men såhär skriver Camilla;

Hej! Du har en jättesnygg blogg och jag tycker om att läsa den för du verkar väldigt knasig :-) Jag undrar om du skulle kunna lägga upp bilder hur du fått ditt hår så himla fint? För inte alls längesedan va du alldeles svart?
Kram Camilla

först o främst vill ja tacka för kommentaren om att mitt hår är fint, jag gillar det faktiskt mer o mer för varje dag :) ska ja va ärlig vet ja inte riktigt va ja gjort med håret egentligen, men till största delen är allt egentligen avfärgning med blekning bara.. har så otroligt mycke röda pigment i håret - vilket varierar från person till person - så det är därför mitt hår fått en sådan kopparfärg. men här nedan kommer lite bilder :)

från början var det kolsvart. 1.0 på skalan

i vintras började ja med mycket effekt-extensions, vilket funkar kanon om man vill ha lite slingor i ett hår som man helst inte vill färga så mycket..

sedan tröttnade ja lite på att ha varit kolsvart i typ 3 år, så valde att ljusa upp håret 4 steg med 9% blekning för att sedan lägga på en 5.65, alltså en mahogny färg - men lät en bred slinga i luggen fortfarande vara svart samt min sidecut.
efter det gjorde jag en avfärgning - igen, med 12% blekning så hela håret blev knallorange! därefter la ja på en askton för att dämpa det. resultatet kändes ofärdigt...

... så valde att dra slingor ur hätta med 9% blekning för att ljusa upp det något.
trots det kändes jag att jag ville ha min kopparfärg något ljusare ändå, så slingade det ytterligare en gång med 12% blekning haha.

dock ser färgen olika ut i olika ljus, då jag har 100 olika utgångslägen pga de kvarlämnade svarta slingorna sedan tidigare, samt fruktansvärd utväxt som syns big time på detta kortet t.ex :P

det åtgärdades dock igår då jag färgade utväxten med kopparguldig ton, samt la slingor på överhåret med 9% blekning ytterligare en gång. så nu är jag en 8a i ljushetsläge haha men nu blir det ingen mer blekning, inte om ja vill behålla håret på huvvet iaf. ilda fick hjälpa mig lite igår när ja va hos henne o fixade mig; "herregud, STRESSMOMENT! ja ska fan aldrig bli frisör" hahaha.. sötboll! näe, det är inte så jävla lätt som det ser ut alla gånger :P

kort på färgen jag har nu kommer efter helgen :)
återigen, tack för din kommentar Camilla!




peace.

spruta.vs.shuuuz

för er som ej visste det va ja faktiskt helt själv igår på vårdcentralen o fick min allergispruta! ja skämtade lite lätt med sköterskan o ba, detta e första gången i mitt 23-åriga liv som jag är helt ensam utan någon när ja tar en spruta.. du vill inte hålla mig i handen? haha hon skrattade lite lätt o trodde ja skämtade men ja va allvarlig! :P dock höll hon mig inte i handen, men ja överlevde! halleluja. dock fick ja en rejäl dos så hon ba, benet kan domna av lite nu o nerverna kan klämma eftersom det är så många milliliter ja sprutar in. jaha tack för det sa ja o halta iväg ut därifrån haha :) TRASDOCKA!


jag ångrar så himla mycket att ja inte tog mer väl hand om mina fina Ed Hardy's :( dom e så jävla vackra, oså har ja typ totalförstört dom när ja gått i regn osv.. o nu finns dom inte kvar längre! e ju sjukt längesen ja köpte dom men ja e fortfarande LESSEN I ÖGAT! :(




peace.

speedin.so.fast.it.felt.i.was.drunk


starting from zero, got nothing to loose
maybe we'll make something
me, myself.. i've got nothing to prove




peace.

coppar-guldig.kyckling?

näääe, det stämmer ju inteee! haha har precis däremot lagt coppar-guld i håret men kycklingen är kryddad me paprika o står i ugnen :D haha. efter maten ska det även göras slingor! känns för jävla bra de här.. egentligen vill jag ju behålla det ljushetsläget ja har, men lite ljusare funkar också ;)


♥ jag skulle kunna äta upp diiig!

gossetjejen vill också va me o laga mat :D



peace.

kärlek,hårfix.o.allergispruta.e.jätteviktigt!

jag spyyyyr! kom hem till Ilda för ett litet tag sedan, så vi sitter här.. jag o mitt kära pussypack ;) haha. lagade champinjonsoppa o gjorde mackor till oss, för jävla gött! denna dagen har varit riktigt mysig men förjääävlig tack vare allergin. har inte kunnat andas o snorat som en dagisunge! haha..
ringde dock vårdcentralen o mordhota dom typ haha "ge mig en allergispruta, nuuuu!" så imorgon klockan 5 åker jag på det. UNDERBART! därefter blir det hem till Ilda igen med färg o grejjer :D yay!


yummie!

finaste familjen ♥



peace.

mys.i.mörkret

sitter här o har det helt nersläckt med alaine - without u på mysvolym.. bara njuter av stunden lite. så lycklig som jag är just nu har jag inte varit någonsin innan i mitt liv tror jag. jag uppskattar i princip allt jag har runtomkring mig just nu. saker o ting blir vad man gör de till. man kan välja att göra val som är både bra o dåliga, men allt har också en mening o ibland måste man komma ifrån det man kanske egentligen behöver och vill ha för att inse vad det är man håller på att förlora.


nu checkar jag in på rehab! gonatt.



peace.

somehow.i'm.still.alive.inside

u.took.my.breath.but.i.survived!

det e så jävla sjukt hur folk kan bete sig ibland asså. jag blir så upprörd att ja inte ens finner förmåga att komma på nåt vettigt o säga, för hur ska man kunna förklara något vettigt för en person som har en hjärna som går lika bra att jämföras med en 3-åring? näe.. du e dum i huvvet, egoistisk o sjukt jävla barnslig! skärp till dig förihelvete!

idag har oavsett varit en underbar dag! mys på cappuccino me räksmörgås o glass, därefter Just Move It finalen! en sak som e sjuk e att breakare nästan e lika härliga o titta på som dj's! haha vet inte om det har med musikaliteten att göra men herregud! anyways, kom ganska nyss hem. e tamejfan helt död! ska bli sjukt gött o slänga sig raklång i sängen nu.. en veckas rehab sa vi va? hahahhaaaa


världens vackraste Amilia! majskrooooook haha ♥

min fina nya älskling! välkommen till familjen :D♥

brudarna på parad längs avenyn ;) hahaha lovely! ♥

big up Ce'Cile, så jävla bäst är hon. sjukt! ♥




peace.

with.every.kiss.n.every.hug..

..u.made.me.fall.in.love

weird. jag får ofta höra att jag lätt kan vara känslokall o liksom "inte bry mig", men det gäller ofta en situation där någon sårat mig så mycket att jag fryser till is med alla känslor eller en situation där någon varit respektlös mot mig o jag helt enkelt känner att personen i fråga inte är värd min tid. det enda jag kräver av människor omkring mig är ärlighet o respekt. kan jag inte ens få det så finns det ingen anledning från min sida att ägna tid o kraft åt idioter..

en annan sak som folk ofta misstar mig med, det är ute på krogen o ifall jag inte hälsar. det är inte för att jag är sur, arg, oartig eller dum i huvvet. jag e ofta i min egen värld när ja hör musik o vill dansa & har sällan glasögon på mig ute (ja, ja ska skaffa linser haha) men det är så himla många som tar illa upp för att jag inte hälsar, går rakt förbi eller ger en bitch blick - jag försöker bara se! haha det är sant. jag är halvt blind, inte elak! så, nu vet alla det! :)




shit, jag är helt fast i den här låten.. kan inte sluta lyssna?




peace.

kafferep.

om ett litet tag ska ja träffa mina skvallertanter o vapendragare för fika i stan! jag längtar så himla mycke tills ja får sitta i solen o dricka nåt gött o typ äta en macka eller nåt konstigt, o framförallt få krama om min lilla babygirl :D myyyyyyyyyyyyyys! vad vore livet om inte underbara stunder fanns? haha lovely life!

myself & Ildish-babe innan utgång till Riddim Rockerz
myself & Puffylove firar hennes b-day @ Vasastan

this one goes out to alla där ute som njuter av livet :)♥




peace.

vic&julie.goes.greekish

ja o Julie va ute på romantisk middag igår, vi gick till Mykonos här i Linné o va sjukt jävla nöjda med det beslutet haha grekiskt, vem bangar liksom? så kommer vi in iaf, o ja ska fråga om det finns plats för 2 små gäddor kl halv 10 trots att vi ej bokat bord - VÄRLDENS sötaste kille står då där o ba jamen självklart! det leendet han gav ifrån sig o dom ögonen - jisses? haha ja ba Julie ja tror ja måste be om hans nr??? men det gjorde jag aldrig haha :P
vi käkade massa god mat, ja va nog mest nöjd med mitt val o stoppa i mig grillade auberginer & squashisar. fyfan va gott det vaaa! oså drack vi grekisk öl på det, mysigt som fan! självklart va ja o julie sist ut ifrån restaurangen hhaha så därefter blev det färd hem till mig o vi totaaaaldäcka i soffan båda två. helt slut :)







peace.

i'm.always.pushin'.myself.to.the.limit

varför kan ja aldrig lära mig när det är nog? haha måste jag ALLTID hålla på tills jag typ bryter ihop o dör? jag är inte superwoman, det vet jag men ändå så tror jag att jag klarar av precis allt?
när ja vaknade imorse trodde ja att ja skulle dö. allergin har mördat min näsa, helgens festande har fuckat min röst så ja låter som en kråka + att jag har så ont i kroppen att ja ej kan röra mig som en normal 23-åring haha. men men, jag hade iaf kul på vägen :D

nåt som jag älskar med mig själv är att jag på senaste tiden har börjat ta allt negativt som sker omkring mig o vända om det o försöka se det positiva som finns istället. o alla som känner mig som miss Drama-queen kan ju förstå vilket jävla framsteg det är! :) så, heja mig! haha

idag e det sol igen :D TJOFF! strax blir det ut i solen o steka den lilla kroppen, ryggen har börjat få en nyans - LYCKA! haha det e det viktigaste på sommaren för mig, haha att ryggen får färg! sedan blir det Just Move It finalen! sol + dans på schemat idag, näe ja e inte lycklig :D


jag saknar mitt sunshine! ♥




peace.

don't.it.mean.i.love.u?

kom precis hem efter en underbar dag i solen med min älskade Julie o marängschwiischzzs :D vi har traskilerat omkring i Linné, ätit kycklingsoppa o hängt i slottskogen med pojkarna! nu blev de snabba ryck hem för vi gick i shorts o linne o de blev kalaskallt haha. Julie lämnar av bebisgäddan osen kommer hon hit o då ska vi skaffa oss vuxenpoäng o gå ut o äta middag o kanske ta ett glas vin eller 2 :D mys! så nu blir det dusch & fixilera med håret för det ser för jääävligt ut haha. boll mitt på huvvet? ajjemän!


yes, såhär kan det gå när vi kör fullt! haha gårdagen va kalaskul!

'
lovely!



peace.

efterbliiiiiv

älskar att ja försökt få upp Julie ur sängen sedan ja vakna kl 9 hahaha.. fick ett sms nu; ja e snaaart klaaaar, tror ja tänker fullt ut fortfarande! HAHA. mitt svar på det blir ett rejält gapskratt! min lilla babygirl :D♥


på busigt dansäventyr i Värnamojävel! 2008 :D




peace.

OMG!

lekte ju kändis på Karisma i torsdags hahaha.. lovely! kom precis på att dom bilderna måste ju faktiskt ligga nånstans o jajjemänsan, i found them ;)


bästaste abbi n myself :)

mina babys! ♥

markooo n myseeelf :D

de va riktigt jävla kul i torsdags :D haha en riktig helkväll me tjejorna ♥ gör jag gärna om varje helg. hahaha UNDERBAR musik o skit, blir så lycklig i hjärtat då!!! bild på min nya tatuering kommer snart också, ett jävla tjöt hahaha patience my friends :)




peace.

musik-min.terapi!

folk säger till mig, allt e inte svart o vitt. nehe? men då säger ja som Julie - min visa, kloka, duktiga, fina, underbara, bästaste lillasyster; in a black n white world true colors show! sen skulle ja även vilja tillägga att action speaks louder than words! för det är så jävla sant.. på vissa människor är det ett jävla kackel men otroligt liten verkstad! tired of this, movin on - right Julie? 'cause we are born as champions





peace.

i'm.crazy.but.u.like.it

alltså.. varför ska ja alltid vakna så tidigt för? mitt stora issue med att inte kunna somna om är tillbaka igen också, it sucks! det försvann ett tag haha så somna om va inga problem för mig men det går inte längre.. uppe med den jävla tuppen trots några knappa timmars sömn. e ju fan fortfarande full? haha yeye, så kan de gå :P

igår va helt kaos. helt kaos verkligen! :D vi hade grillchill hos Stef o käka massa gott osv. ÅRETS FÖRSTA GRILLNING :D jag åt självklart min smarriga laxjävel o de andra tryckte i sig gris o lamm haha. alkohol fick vi alla ner o när klockan blev tillräckligt så kicka vi in till röda sten o körde dyllt ut! haha.. dubstep asså. hatkärlek? det e ju fett nice men hur fan ska ja dansa? haha vi housa omkring som små idioter, folk måste trott vi va galna :D M satte på Damian Marley - it was written mitt i allt också, haha min hysteri på dansgolvet :D herregud, asså jag ÄLSKAR den dubstep versionen! big time! fastnade för 2 år sedan, är fortfarande helt hooked!

familjen! alla e inte samlade, men vi e bäst ändå hihi. lovely life!
ja ser ut som Jonny Bravo? HAHA humor! Carro e bara sådär sockersöt ♥ lillasysteeer!

de va ju för övrigt jättekul o vakna upp kl 9 med Emiliano på högsta volym hahaha hade råkat sätta spotify listan på repeat inatt med perfect harmony så när ja fick upp ögat så bara kommer det ljuvlig musik liksom! LOVELY :D folk säger ja måste in på rehab, men perfect harmony riddim är faktiskt så jävla bra! ♥ haha jag ljuger inte!!!




peace.

JAG VILL GIFTA MIG MED PERFECT HARMONY RIDDIM! om man kan få Emiliano på köpet så hade de varit kanontrevligt ;) hahahaa oh, du fina man!




peace.

tack.

kom precis hem efter en busig kväll! chillilei osv hos mig + några drinkar, därefter blev det en sväng till röda sten där de va dubstep kalas! haha.. e dock helt slut o ska jobba imon så nu blir de lite perfect harmony osen läggdags med min kära wifey!

vill också bara passa på att tacka alla underbara människor som e så söta o ger mig så fina komplimanger för mitt hår! ♥ jag e så himla glad att inte bara jag älskar det utan även folk i min omgivning haha.. så, TACK alla söta rara gullungar för att ni säger vad ni tycker - några få ord gör otroligt mycket ibland!







peace.

lovely.sunny.day

gårdagen blev riktigt lyckad :D härlig förfest me underbara brudar, därefter full fart mot Peoples på Karisma där vi dansa loss en sväng o svepte några öl - sedan färd mot RioRio för att inta position på dansgolvet på Eazter Bashment Party! tjooooff!

idag vaknade vi pretty much hangover som fan hahaa somnade halv 8 imorse o gick upp 10?! jo, det är sant o helt sjukt på samma gång :P det blev hook med gäddorna för färd mot Slottskogen o massa mys hela dagen! mat, öl & chillilei - lovely life!

nu sitter vi hemma i soffan o kollar King Kong, har käkat sushi osånt smarr :D gott som fan! nu ska ja till köket o mixa drinkar till gäddan o puffy haha captain morgan & cola + lime = livet!


babygirl Erika n myself @ Svenska Frisör skolan




peace.

no.he.can't.read.my.pokerface

sitter här o har nyss fixat håret, vågor för hela slanten! hahaha bara sminket kvar sen e man fit for fight! i väntan på mina ladies har jag öppnat första cidern o har lady gaga på högst volym! misstänker jag åker på gaga-hysteri igen haha hon e ju bara för jävla klockren! enjoy the night peoples, det tänker jag göra ;)




peace.

21/4-2011

jag kom inte på en bättre rubrik än det där haha. detta är en lycklig, sorglig men framförallt vacker dag! har varit vid morfars grav o lämnat ljus gråtit en skvätt ♥ R.I.P därefter blev det fika med Gaby o barnen.. sedan hooka ja me Ilda o vi traska omkring i stan o joinade stef en stund på salongen.. sedan blev de hook me Nanna o full fart mot American Art Tatto så ÄNTLIGEN sitter en underbar G-klav bakom mitt öra :D LYCKAAA! Rikard freehanda den, så jävla nöjd jag är! helt sjukt..
det är även idag exakt 2 år sedan jag valde bort dig. ibland kan ja ångra det o undrar vad som hade hänt om jag valt annorlunda, men allt händer av en anledning.. tänker dock på det oftare nu än innan, men men.. it is what it is :)

ikväll är det förfest som fan, sedan Eazter Bashment Party @ RioRio! missa för i helvete inte detta, det kommer bli wicked som fan! har laddat upp med vin, cider, öl & captain morgan :D KÖP TAXI O DYLLT UT! HAHAHA jag älskar oss ♥




this is true friendship, family n love ♥



peace.

friska?vi?jaja,absolut!


oh heeeeerreguuuuud! snacka om back in the dayyyys! 3 år sedan? hahaha
vi på fyllan haha! emmi hostar ihjäl sig, stefanie skrattar o ja skriker som ett mongo :P



peace.

baby.i.was.born.this.way

den här veckan har varit massa mys! chillilei hos Ilda, diverse stads-vandring, bus med Amilia, shopping, jobb & matlagning haha :D sjukt underbart väder är det ute med, total lycka! dock kan ja inte riktigt njuta som de flesta gör i solskenet då ja jobbar - men på torsdag är jag ledig :D yayyy! då blir de massa mys me syster & barnen hos mormor, sedan ska vi besöka morfars grav ♥ RIP du underbara människa!

på kvällen blir de kalas hela vägen ut, eller fullt ut som vi gillar att säga hahaha.. missa INTE Eazter Bashment Party @ RioRio, det kommer bli så jävla wicked så hälften vore nog haha ja känner de på mig! jag är dessutom ledig på fredag! haha omg detta kan ju sluta hur som helst! :P


wifey n myself @ Puma Social Club - Shelta 16/2


bästaste Tami! fyfan så jävla klockren låt :D



peace.


wifey n me @ Shelta

bushäng med massvis av öl hahaha! ♥

mina fina ladies ♥



VI E BARA FUCKING BÄST! itte mer me de liksooom :D




peace.

OMG.what.a.weekend!

den här helgen har ju bara varit fööör underbar! haha.. det började i fredags med att ja o Nanna drack cider hos mig medans vi gjorde oss iordning, därefter blev de hook me Gaby, Jaque o 2 dudes från deras klass på Kellys! sedan bar det av mot Pustervik då vi skulle se Aloe Blacc! det va helt jävla amazing, ni som inte va där o älskar soul ni missade definitivt nåt!!! herremingud, underbara människa! hans band va helt fantastiskt det med - jag älskar musikaliska människor jaaaaa det gör jaag!
efter det stannade vi kvar på Pustervik o inväntade reggaeklubben då Governor Andy skulle spela med Hot This Year band, lovely! så det blev kalaspartey på alla barnen som anlände för att festa vidare med oss :D yayy!

i lördags vaknade vi upp hos L, herregud va ju fortfarande full? :P men efter lite perfect harmony på repeat så begav vi oss hemåt för att fixa iordning oss igen då Palle Kuling ringde o meddelade att de skedde festligheter senare på kvällen på Shelta! Puma & Kingsize hade nåt tjosan där, riktigt trevligt faktiskt! bästa eftermiddan/kvällen på typ aslänge.. riktigt njöt av sällskapet, omgivningen o hela stunden :) Shirkan från Safari Sound spelade nice musik hela kvällen så va de nån som såg en studsande mupp på andra lång igår kan ja garantera att de va mig ni såg hahahaha shit asså.. kunde verkligen inte stå still - men så är det när ja e lycklig :D goa vänner + öl + nice musik = total happiness!
anyways, det slutade väl omkring 9 då polisen dök upp hahaha då begav vi oss mot Julies place alla brudarna + grabbarna i släptåg! det slutade i mindre katastrof o vi begav oss in mot stan igen o tanken var RioRio men hamnade på BK o kolla klockan så va den bara 23.30!!!! hahaha ja tänkte omg skämt :P efter de flumma vi omkring i stan o vid järntorget sedan blev det hem till Ilda för matlagning samt totaldäckning :D mys!


mina fina ladies! julie kunde ju inte va me eftersom hon tog kortet :/

dock finns flera hahahahaa frågan är bara om man vill se dom? :P ska laga mat nu till mig, Ilda o Azra - sedan snoka reda på Kingsize hemsida efter korten dom tog på oss igår hahaha jag dör! återkommer later peoples! :)

ps. tack för din mysiga kommentar igår Vic, du gjorde min kväll! :)




peace.

lovely

ASSÅ DEN HÄR TEXTEEEEEEEEEEEN! döda mig! haha sjukt 2006-2007, shit. alla minnen, alla stunder, allt hat o all kärlek. omg. oavsett - lovely lyrics ♥ första versen & 2.40 o framåt - kärleeeeeek! hade jag sett henne sjunga denna live hade jag nog svimmat.. fler gånger om dessutom!!!


puss o kram på er allihopa, nu ska ja göra mig iordning....

....o dricka busiga cider ja köpt till mig o Nanna! :D





peace.

soleeeeeeen,var.är.du.nånstans?

snälla snälla solen kom fram? ja ber som fan till sol-gudarna att de ska va sol idag för när ja kommer från jobbet vill ja sätta mig i solen såhär o dricka ett glas viiiiiiin!!! :D


är det å mycket begärt en fredag eftermiddag innan Aloe Blacc's spelning???





peace.

sweet.dream/beautiful.nightmare

asså jag blir tårögd när ja tänker på hur smarrigt det här är när man är bakfull o hjälplös! hahaa, wraps + mango ramlösa (of ocurse) på Deli&Coffee ♥

*

näe dags o sova nu så vi kommer upp om 6 timmar! nighty!




peace.

LOVELY!

imorgoooooon jag längtaaaaar!
fluffy!

ps. ta mig inte för en idiot. trots min galna personlighet är jag inte dum i huvvet! ds.




peace.

så.jävla...ah,ja.finner.inte.orden

tittar på American History X på 9an nu, om någon missat denna filmen - shame on you! den är så jävla bra, fin, vacker, sorglig, otrolig, sjuk, fantastisk o allt på samma gång! aaa näe, ja finner inga ord men herregud asså. SÅ JÄVLA BRA! tårarna bara kommer, går fan inte o hejda haha. sjukt.






peace.

u.make.me.smile

ALOE BLACC @ Pustervik imorgon! jag e så lycklig!!! :D först blir det o fixa pass tidigt som fan, sedan till salongen o jobba, sedan träffa Nanna o dricka viiin, därefter inta position på Pustervik! ♥

från mig till dig :) finaste! ja kommer storgrina imon hahaa! ♥


baby Ami n myself ♥




peace.

total.jävla.lycka

jag e så lycklig just nu så jag tror jag dör! this day just keeps gettin better n better :D

det e som det sägs o framstår, karma comes back around!


bästa hade varit om solen e framme när ja slutar sen också :)



peace.

let.us.get.wild

jag har gått loss på Perfect Harmony på spotify. jisses. snacka om att låtarna går på repeat, men vad gör det när man är besatt o varken vill eller kan sluta lyssna? ett par låtar som ligger otroligt nära mitt hjärta är bl.a Emiliano - I'll be there, Essa Cham - Let us get wild, Jabaman - Just let me know & självklart Joey Fever - Sweetness.

ALLA låtar är helt fantastiska, men när dessa kommer på känns det lite extra :)


snart dags för tatuering nr 3 :D LÄNGTAR!



peace.





peace.

happiness.

det är helt sinnes vad jag känner mig som en ny människa idag? haha älskar det. vet inte om det beror på att ja sov hos Ilda inatt o ja sover såå skönt hos henne, eller om det är för att ja va på mässan igår o kände lyckorus i hela kroppen? eller om det bara är för att jag trivs med mitt liv? oavsett - vårvädret är på ingång o det gör säkert en hel del :)

den här helgen har varit rolig, knas, bakfull, mysig, busig o lite till. like! men ja längtar nåt så fruktansvärt tills på fredag! Aloe Blacc spelar på Pustervik o det ska bli sååååå himla roligt att få se han live :D LYCKA!


snart är det dags för sommarnaglar också ♥ lovely!




peace.

full.fart

efter en fullspäckad dag säger jag gonatt. imorgon bär det av till Jönköping & Elmia mässan! åhhh ska bli så himla kul :D hoppas alla har en härlig lördagskväll o tar de lugnt me alkoholen! hahah :D


hmm funderar på rosa lugg igen?



peace.

det.spelar.ingen.roll

så sant som de va sagt Nanna! inte mer me de liksom :)


Nanna n me @ Inferno - fan va ja saknar dessa tider nåt helt otroligt ♥




peace.

i.love.my.life

det blev lite ändringar i schemat idag haha men sånt gillar vi! spontanitet är en fin uppfinning :) jag mötte upp Nanna & Stef o vi begav oss in till stan o hälsade på Palle kuling på Shelta där även Axel satt o delade ut kramar hahaha :D efter diverse flumm pga den sjuka jävla bakfyllan traskade vi bort mot kungsportsplatsen där indianerna höll panflöjtskonsert :P Nanna älskar panflöjten så vi skulle lyssna lite men precis när vi kom slutade dom spela! HAHA gapskratt!


Nanna e lite besviken :/ hahaha snuffi ♥

därefter blev det flumm promenad bort till Ullevi för att äta lite mat o kolla på fotbollen, sedan blev det färd mot Högsbo där vi mötte M o chillade som fan på gräsmattan i vårsolen! mysmys! Nanna & M lattjade boll typ hela tiden o jag & Stef låg mest som 2 små gäddor o myste med massa musik :D


här ger Stef bollen ett försök, det vara i 1min ungefär hahaha ♥

så trots galen jävla bakfylla så har denna dagen varit otroligt underbar, massa gapskratt o flumm - like! något som är så himla underbart är att umgås med sina vänner haha. otroligt vad mongolida vi är, men det är också det som gör oss så jävla bäst ;)♥




peace.

quick.version

inga batterier på datorn + bråttom som fan så drar snabb versionen av gårdagen haha. den spårade uuuuur! totalt! hade skit kul dock, roligare än på jävligt länge faktiskt.. vi va hos Emmi hela gänget o drack vin, öl o vodka redbull så det stod härliga till.. efter lite spelande, dansande, gråtande, skrattande osv så begav vi oss mot Nef med taxitjosan. ganska kul taxiresa som ja minns den, eller? hahaa.. anna o jag va överglada o kunde inte sluta skratta hahaha fel på oss? näe ♥ vi e bäst haha. sedan väl på Nef spårade det totalt då Stef drog fram Sambuccan - dutteduuuu! det slutade med spya, hysterigråt, hemgång o totaldäckning! hahaha ♥ JAG ÄLSKAR OSS O VÅRA MONGOLIDA STUNDER!

nu ska vi på matchen, sedan hem till Ilda ♥ ikväll blir det chillilei som aldrig förr, imorgon - frisörmässa :D








peace.

crazy.som.fan-haha

efter en sjuk jävla mongo dag på pass-tjosan (med 1 miljard barn o 4 timmar senare är ja ändå utan nytt pass haha?) så ska ja strax bege mig till salongen där ja ska fixa Paulina - därefter blir det hemfärd till Emmi där vi ska samlas alla tjajorna o köra fullt ut :D yay! det verkar som att det blir Nef ikväll, känns asnice! inte min genre på musik för 5 öre men de känns som om att de e dags o vidga vyerna lite kanske? :) ikväll är det klubb Skitsnygg o dom skriver såhär på facebook;

Kom och drick sprit, var assnygg, dansa på baren, hångla upp nån, rök för många cigg, skrik och gråt när nån spelar den dära låten, vingla hem, däcka, var asglad.

känns som om att det där är precis vad ja tänkt göra ikväll så why not? :)

mys ♥

shit. va tvungen o testa camen i datorn, fyfan va kul haha!
posa är inte min grej dock...




peace.

lovely.Demarco

fest ikväll hörde jag? :D tonight me n my ladies is going all in! duttedutteduuduuu :D


i taxin på väg till Hemmaplan hahahha omg - fylla?




peace.

hey.u.baby,come.back

världens vackraste Amilia & myself! volim te! ♥



peace.

oh.baby


så himla mycket minnen! HERREGUD! haha oavsett - underbar låt ♥




peace.

i.can't.be.without.my.heart...

...that´s how it feels when we're apart!

*

nu e ja hemma hos Ilda idag igen, myyys! ikväll joinar även Nanna & Mirza oss. livet är lovely sometimes :) och folket ni ska bara veta hur mycket jag lääääängtar till den 15e april! Aloe Blacc spelar på Pustervik då, all in eller? haha nemen de ska bli så jävla roligt o se han live!


myself n Ilda @ vasastan - my bday

Nanna n myself @ La Sombrita - sommaaaaaaar!



peace.





peace.

mi.corazon

i can't be without my heart, that's how it feels when we're apart..







peace.

i.could.really.use.a.wish.right.now.♥





peace.

jag.längtar.nåt.helt.otroligt.efter.dig!

bror n myself

myself & yasemin @ Nannas place

Emmi n myself

Nanna n myself @ our place - La Sombrita!

regular BBQ @ Stef's place - min mumslax :D

myself & Stef

underbara Kårholmen! snacka om att älska livet på sommarn :)

myself & bullebus!

ÅH VAD JAG LÄNGTAR EFTER DIG, UNDERBARA SOMMAR ♥♥♥




peace.

jag.blir.galen,sluta.va.så.fin




peace.

u.know.i'd.do.anything.for.ya

should have known u was trouble from the first kiss,
had your eyes wide open.. why were they open?

Bruno Mars är helt sjuk. vilka texter han skriver. amazing ♥




peace.


omg

full eller bara vindögd? nyår blev ju lite tokigt men alltså, ja ser ju ut som en fågel? hahaha jisses! men vi e snygga ändå ♥



peace.

my.pride.won't.let.me.dial

you're everything i want it to be, if u could only see
your heart belongs to me
i love u so much, i'm longing for your touch
come n set me free, forever yours i'll be
baby, won't u come n take this pain away?

gud va ja skulle behöva dansa ut allt jag känner haha precis som back in the days. finns inget underbarare än att komma arg/ledsen/upprörd till en dansklass o köra FULLT UT haha! men men, man kan som sagt inte alltid få som man vill..





peace.

vickey ♥ rupaul

nu börjar Rupauls program på kanal 11! BÄNKAD! hahaha likelikelike!!! massa divor - kommer sluta i total katastrooof :D


Rupauls drag race - 22.30 varje söndag på kanal 11 !



peace.

what.a.weekend

herremingud! nu e det som såhär att denna helgen har varit totalknas haha. det började med mys i fredags hos Nanna efter vi va klara på salongen, därefter åkte vi in till Linné för att traska omkring - då blev vi indragna på La Sombrita o blev bjudna på lite frozen margarita + öl osv utav några dudes haha. slutade med en fylla o totaldäckning hos mig :)
i lördags låg vi döda som små sillar o sedan kom Ilda för att joina oss, vi hann ha mys stund ett litet tag - därefter slänger sig Nanna rakt in i min cementvägg o håller på att dö så ambulansen fick komma o köra henne till akuten! jag o Ilda kom efter o sedan hade vi chillilei på sjukan hela natten haha. det e lite ironiskt såhär i efterhand, med tanke på att vi låg allihopa o tyckte synd om oss själva osen händer det liksom :P



efter jobbet idag åkte ja hem till Ilda där ja nu ligger raklång haha. har iaf fått i mig mat nu ikväll så lite piggare är jag ju, fann tom kraft att titta på Big Brother! haha Vanessa åkte precis ut - så jävla tråkigt! hon e fett kalaskul ju? svenska folket e mongo haha men men va ska man göra.. en sak dock som är sjuuukt rolig!!!! senaste gångerna ja tittat på BB så har ja ej haft glasögon, men en av de nya brudarna - Madelene haha shit ja hängde ju med henne ett tag? lärde känna henne genom Sofia då de träffats i turkiet eller nåt sånt.. hon verkar ju inte riktigt va sig själv i huset? :S men va vet ja, känner henne inte längre men sjukt kul hahaha hon har ju skapat en del skandal där inne :P







peace.

RSS 2.0