disturbia

efter en trevlig chillstund me öl/cider nere på uteservering a la linnégatan me Marcus, Daniel, Ludde & Alex ligger ja nu död som en anka i sängen haha. mina axlar e döda efter dagens föning, härligt när man får träningsvärk av att föna hår hehe.. men dom e fan tunga dom dära fönarna faktiiiiskt :P längtar oavsett till morgondagens teknik-pass. ska bli så himla rooooligt hihi. lovely lovely lovely life!

för övrigt, DU SUGER! yep ya huuurd. du är så fruktansvärt dålig på många olika sätt att ja hoppas du inte ens kan sova ordentligt på nätterna för det förtjänar du inte. att skada människor jag bryr mig om på det där sättet - inte bara en gång utan om o om o om o om o om igeeeeeen - kan jag bara inte hantera utan kommentera!




peace.


touch de sky

ni får ursäkta seg uppdatering trogna läsare haha, men det är så mycke i skolan så min hjärna är överkokt! trots mycke ny information är jag iaf vid liv :) det är så himla kul att lära sig alla nya tekniker & grejjer, fokuseringen är 110% :D känns underbart!

igår fick vi bl.a freestyla frisyrer, sjukt roligt! ja o Josefin gick ihop o fixade o dona så fint så :D hihi. jag köpte även nya linser i stan så nu ser ja nästan 100% utan glasögon haha. finns ju inte linser som funkar till 100% med alla mina jävla synfel, men de duger absolut :) sedan blev de mys me Diana o Stef + nagelfix hos Gayi :)
idag har vi klippt & lärt oss olika fön-tekniker. sista gången ja fönade om ordnade ja till ordentligt med volym på min tjej haha sjukt fint faktiskt. där behövdes ingen volumaster inte ;) sedan tog ja o Josefin en sväng på stan, mys!


jaaaaa jag posar, vadådå? haha :D

style by; Vic & Josy




peace.


bumblebee

nu har ja kollat färdigt Transformers o nu e de nog läggdags misstänker jag, haha. ska upp imon 6.20 som vanligt o ta mig till skolan. längtar massa massa massa :D ja har egentligen inget kul o säga, ville bara fördriva lite tid :D hoppas i vilket fall alla haft en trevlig helg, så tycker ja vi välkomnar måndagen med ett leende på läpparna!






peace.

trots otroligt otrevlig bakfylla idag så var gårdagen riktigt rolig :) inte varit ute sådär o druckit hysteriskt på månader vilket resulterade i galenskap :D men de gillar vi! en sväng på vasastan satt inte fel haha inte varit där på år o dar känns de som :)

nu är det Transformers på canal+ o jag är sjukt jävla överlycklig! ja o Stef satt förut o bad till de högre krafterna o visa oss Transformers oså kommer de, hahaha lovely!

imorgon ska de klippas i skolan :D yay! can't wait..




peace.

what a feeling !

jag är så jäääävla lycklig! jag vet inte vad det är som gör att ja känner såhär?! men det är helt fantastiskt. ja sa till Nanna igår att just nu känner jag mig som mig själv, det känns som om ja "kommit hem" liksom om ni förstår va ja menar..
jag pluggar till frisör o älskar varenda minut av alltihopa, det enda ja gör när ja inte är på skolan är o längtar dit - jag har underbara vänner omkring mig som ger mig massa positiv energi o kärlek istället för negativ energi o avundsjuka - jag har hela familjens stöd & jag trivs med mig själv o vardagen mer än ja någonsin gjort i hela mitt liv .. kanske är det därför? haha i dunno.

jag är i vilket fall som helst lycklig över att jag är lycklig!





peace.

skola , shopping , crepes & frozen margaritas

igår var en riktigt go dag :) det började med halvdag i skolan o därefter satte jag mig på le pain francais för o plugga lite innan Nanna kom in till stan från jobbet. sedan blev det shopping av olika nödvändigheter, lite mat osv. sedan begav vi oss hem till mig för att prova alla nya kläder o smycken :) 
sedan bestämde vi oss för o göra oss iordning en sväng o ta en liten frozen på la sombrita :D det är lite min o Nannas grej hihi en tradition som hängt med genom åren o dricka dom där smarriga jävlarna! meeen i vilket fall så gick vi dit o det va lika mysigt som det alltid är där :) efter några drinkar så ringer Henke o saknar oss. så vi beger oss mot chez amis (ja, ni hörde rätt jag va på chez amis hahah) för ett glas vin. vi stannade inte där så länge utan jag o Nanna kände att kvällen drog mot sitt slut (cirka halv 12 haha) o begav oss hem mot prinsgatan för inte bara en crepes, utan 2 :D MUMS!


tvinnade till Nannas hår lite :) hur sjukt långt hår har hon inte då?

mums!




peace.

saxar , clips & massa roligheter !

skolan rullar på, allt känns fortfarande lika lovely :) idag klippte vi våra flick-dockor. sjukt roligt! hel form är fan inte lätt, man ska definitivt inte underskatta en frisör ska ja säga haha helvete vilken teknik de ligger bakom?! helt galet. kanske fotar nåndag i min sculpture bok så ni får se hur de ligger till ;)

igår blev de ingen update då ja kom hem lite sent pga kamera-shopping samt fika med Mira & Stef :) sen däcka ja som en anka efter timmars läsande av nyfikenhet i mina böcker, detta e ju så sjukt spännande o nytt att ja inte kan låta bli :D ibland har det sina nackdelar o va nyfiken i en strut haha.
idag har ja struttat omkring på stan me Stef o gjort en liten men nödvändig shopping :) yay! was kinda needed nu haha. det enda ja egentligen behöver nu som ja inte har är ett par snygga kängor/klackar man kan ha på vintern/boots med nitar. mina krav är ju dock så jävla höga, dom kan inte se ut hur som helst - så det är ett mission impossible känns de som haha! näe dags o återgå en liten stund till o läsa & samtidigt smygkolla på Da Vinci koden som går på 6an.


2008 - fjanterier @ The Studio




peace.

tålamod ? va ?!

är det något ja har brist på så är det definitivt tålamod asså haha. sitter här o väntar på att klockan ska bli tolv, eller aa.. min klocka e tolv, men swedbanks är 23.58! måste betala min räkningar direkt så ja slipper tänka på det imorgon men måste även nana nununNU. åhhh. e sååå trött, men men..

kan ju i samma veva passa på o säga gonatt o adjö, min hjärna är mos just nu efter allt läsande o noterande! men gosh så roligt det är :D yayyy ! sleep tight everyone :)


2005 - knas? alltid.



peace.

funhouse !

idag fick vi våra dock-huvuden, haha sjukt kul. alla har fått varsin kille o tjej, killen har sjukaste skägget som vi också ska klippa till :) vi har tagit hand om dom som våra små barn idag känns de som! schamponerat dom, borstat dom, gjort flätor, pillat o donat samt även tränat på viktiga saker såklart :) jag ångrar inte en sekund att ja valde att gå på SFS. det har gått 2 dagar o allt o alla är awesome! nu e de dock dags att plugga då vi har fått vår första riktiga läxa hehe. riktigt roligt! älskar att ja ser fram emot o sätta mig o plugga kemi?! haha känns helt underbart :D




peace.

happy life ♥

jag e så jävla lycklig just nu att ja inte riktigt finner ord för det. det känns inte riktigt som om ja glider fram på en räkmacka direkt men på nåt sätt känns allt så underbart! o det mest underbara med att det känns underbart är att ja gör något ja velat göra i flera år o lyckan inom mig är enorm! som sagt, vet inte hur ja ska få fram det i ord, men gosh så mycke kärlek o positivitet ja har inom mig nu :D

idag va första dagen på SFS. jag älskar det! jag älskar alltihopa; människorna, upplägget, lärarna, fikarummet haha precis allt! som ja sagt innan, det känns verkligen som om de kommande månaderna kommer va helt amazing! mycke plugg dock, men fortfarande amazing :)

nu ska ja nana, har så ont i min höft o det har vi inte tid med :)




peace.

äckliga kryp-fanskap !

nu är det spindeljävel scenen a la sagan om ringen, jag vägrar o titta så passar på att blogga lite innan det är läggdags :) ville egentligen mest framföra att ja har människor i mitt liv som verkligen betyder så jääävla mycke för mig! det är folk som ja träffar varje dag, folk ja träffar en gång i veckan, folk ja träffar mer sällan & även folk ja träffar knappt en gång om året. oavsett så älskar jag er! BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ja råkade kolla på teven!!!!!!!!!!!!! FAAAAAAAAn :( ja kommer aldrig somna nu, äckel päckel spindel :'( JAG HATAR SPINDLAR! o den här jäveln är brutalt gigantisk. jag vet att den är datagjord men ändååååå, uschuschusch!

*happy thoughts happy thoughts*




peace.


yayyy :)

äntligen börjar sagan om konungens återkomst! har längtat hela dan hehe. dock kommer ja dööö när spindel-scenen är, men ja sa till anna förut att ja kommer blunda o lägga täcket över mig så känns det okey haha. hoppas alla har en mysig söndagskväll! (fan va ja önskar ja hade en påse chips & en man bredvid mig nu haha).


2010 - Emmi n me @ Cappuccino , mysmys :)



peace.

dagens ;

då ja haft en läsare som undrar om inte jag kan lägga upp lite daglig/vecko-liknande information så kommer här mitt första inlägg ang. detta :) hittade tips på "dagens" på en random blogg, verkade okey haha ja vet inte vad för information ni vill veta? men men here it comes..

Dagens humör: happy
Dagens mående: efter b-day tårtan, illa
Dagens borde: plocka undan gårdagens kläder från sängen
Dagens frisyr: plattat, volumastat samt uppsatt lugg
Dagens smink: mineralpuder, mascara, rouge
Dagens klädsel: svarta leggings me nitar, oversizad grå/svart/vit t-shirt, svarta klackar
Dagens materiella vill ha: ny dator
Dagens fundering: framtiden
Dagens beroende: cigg as always
Dagens tråkigaste: åka spårvagn utan musik
Dagens roligaste: träffa mina underbara syskonbarn
Dagens superlängtan: till utbildnings-starten imorgon
Dagens bok: storlek 37
Dagens låt: collie buddz - wild out


2009 - Nellie n me, förfest i Båstad innan utgång a la tennisveckan.



peace-


gamla godingar ♥


love is a natural disaster, can't stop it from happening.

boy i need u to meet me half way if u want me to be with u.

thinkin i was easy, i can see it - that's when i say no.



peace.

she got both hands , in her pocket - and she won't look at u

nu börjar klockan närma sig 3 o ja ska bege mig till min underbara syster nu. hoppas alla har en härlig dag med massa söndags-mys :) själv ska ja äta smörgåstårta o massa gott hihi. näe, off i go.


2010 - vinkväll hos Patrik :) myyyys.



peace.


awesome


25h kvar , omgomgomg !

det här är helt sjukt, stunden är snart här! the moment som ja väntat på i alla dessa år! om 25h är ja i skolan o har äntligen börjat min utbildning :D det ska bli så himla kul verkligen.. kan nog inte förklara ordentligt med ord hur lycklig jag är just nu! det är helt fantastiskt :)

nu ska ja blåsa håret o kanske locka till det lite sådär kalasfint om ja orkar hehe. sen ska ja hem till syster o fira världens vildaste Felicia som fyller 2 år idag :)♥ ska krama om mina små snuttar så hårt att dom stretar emot hahaha!


mina små älsklingar, tv-spels stund i Båstad - stör ej hahahaha!



peace.

update ang. partey !

tänkte bara informera lite om kommande fester/goa häng, för er som bryr er :D haha. (skriver bara kortfattat om eventen, vill ni veta mer sök på facebook. alla event finns med där!)


behöver ja säga nåt annat än Colors? :) live; timbuktu!

9/9 Holy Shit @ Parken, old school hiphop night! live; Mofeta & Jerre

23/8 Spinach @ M2 - don't miss out!



peace.

everybody crash n burn sometimes

nu e ja klar med min "alone-time" hehe dock blev det ingen bokläsning. slog på teven o såg att sagan om ringen va på, hade helt glömt av att de va denna helgen dom skulle visa triologin. för er som ej visste älskar ja sagan om ringen hehe så självklart blev det som så att ja fastnade framför filmen istället.. ja önskar verkligen ja hade en Nazgûl-drake, hihi bara för att liksom, fast en snäll Nazgûl-drake då!!!



anyways, mina ögonbryn blev skitsnygga i vanlig ordning o mitt ansikte kliar inte längre efter ansiktsmasken :D yay! satt o funderade på när ja skulle ta o använda mitt presentkort på FACE? kanske borde göra de i veckan, är faktiskt in need of bl.a ny mascara o rouge.. så varför inte både få en sminkrådgivning + plocka på sig produkter? :D haha.

 
2009 - förfest i lillstugan innan utgång i Båstad



peace.

mysfaktor på hög nivå !

har precis ätit en gooood middag med världens bästa mapa. det blev en sjukt god oxfilé tjosan med typ 200kilo stekta kantareller & sallad med mozzarella, lovely! egentligen skulle ja åkt hem till Diana igen, men min kropp är helt slut :/ orkar ej röra mig en millimeter från min säng haha.
så ikväll blir de spa/beauty-diddelidoo/ta-hand-om-mig-själv-stund i mitt rum. ska lägga ansiktsmask, hårmask, färga ögonbrynen, tända ljus, ta ett fotbad & läsa en bok :) boken tvingade Frida mig att låna utav Stine haha den va tydligen "så jävla bra så man inte ens kunde sluta läsa den, o vickan du vet att ja inte e den som e den som läser böcker!!!" hahaa Frida du e så söt.





peace.


våffelmys :)

just nu sitter ja i gullefjuns lägenhet o vi har precis ätit smarriga våfflor, yay! hehe. lyssnar även på mysmusik o nu blir de en liten cigarett som efterrätt, eller nåt? hahaa. hoppas alla har en lika mysig dag som ja har :D


2007 - Emmi n me @ danshuset





peace.

hårprodukter i all sin glans :D

igår fick ja hem massa hårprodukter som ja beställt :) yay! finns de något roligare än massa roliga saker till håret? näe :) i vilket fall som helst så kom bl.a lite olika locktänger, oljor, borste , doftspray m.m. i am moy happy o har nyss prövat på macadamia oljan. den är grym, naturligtvis sög mitt hår upp varenda liten droppe på en millisekund haha torrt o skadat som det är. doftsprayen ska vi inte tala om hur smarrigt den luktar :D lovely lovely.

idag blir det även till o färga ögonbryn osv, kan ju inte börja utbildningen om 2 dagar o se ut hur som helst hehe. så när mami kommer hem från salongen sen så blir de beauty-time hos mig haha.

nu ska ja ringa min goa lilla Diana! ta en fika kanske? lär märka ;)

2007



peace.

b-days !

i helgen är det mycke födelsedagar hehe. sussis underbara tvillingar Viktor & Tristan fyller 6 år idag! grattis till dom små snuttarna som är dom vildaste juggeungarna ja mött :D hahaha för underbara ♥ imorgon fyller min lilla sessa Felicia 2 år! helt sjukt att min vilda baby har blivit så stoooor ♥ så imorgon blir det kalas o mys hos syster för hela slanten :) mysmysmys!


mosters gullunge ♥


peace.

Amilia ♥

igår efter fikamys + en sväng på stan med mina små grodlår så åkte ja hem till mina kära Ilda för o hälsa på bebis :D när ja kom va även Azra, Melina o Juve där, sedan joinade även Mete oss :) mys! asså, det sjuka är att Amilia redan är här hos oss?! ja har nog fortfarande inte riktigt förstått detta haha.. hon ska ju egentligen födas om 3 dagar hallå? haha. i vilket fall som helst är hon en riktig liten sessa :) så himla vacker så det går liksom inte riktigt o beskriva snuttigheten!!! hon är ett hungrigt monster men ett vackert sådant ;) haha. här kommer lite bilder från sjukhuset då hon bara är några minter o timmar gammal ♥ såååå fin!


så himla harmonisk när hon sover. finaste!

hihi lilla ninja turtle :)

lilla livet! så himla vacker!!!



peace.

attack !

herregud det här va det sjukaste! nös ungefär 3500ggr i rad så all mascara rann av o ögonen ser nu ut som om ja knarkat ner mig i ungefär 100år samt under dessa år inte sovit en endaste blund! kul! ja e så trött på denna jävla allergi o ständigt kroniska "förkyldning" eller vafan det nu är för jävla fel?! ååååååååååh.

i vilket fall som helst ska ja snart ner o möta nanna, stine o jonathan på en fika. därefter blir det in till stan, stine måste shoppa lite till ;) haha vår tripp häromdan räckte inte hihi.


2006 - Stine n myself, Mallorca




peace-

oh , but can it fly ? yes - if u fold it here , here n here !

igår var en riktigt mysig dag :) fika o mys med jonathan & diana, därefter blev det en sväng till Pinchers & stan. sedan drog vi till marcus o spela kort o drack cola/öl hela kvällen me patte o daniel :) mysmysmys.

idag är en ny dag + att det är fredag. vad gör man idag då? idag blir det återigen fika iaf, sedan kanske ja ska färga håret o ögonbrynen så det är fixat innan helgen?! yeye, vi lär märka :)

hoppas alla får en underbar dag i solen!


vinter 2008 @ Nivå



peace.

"maybe this is what happens when a tornado meets a vulcano"


jag finner inte riktigt ord för den här låten, så ja låter den tala sitt eget språk. sjukt het & intensiv video verkligen, älskar att Megan Fox är med.  åh gud asså min gåshud. galet knas hur den här låten har knutit ett fint litet rosettband runt mitt hjärta..

with the music in my ear , u feel so near

tänk om man tyckte om nån, nån som inte bara e vem som helst utan din framtida - en stor kärlek. tänk om man tyckte om någon för hur denna personen verkligen är; genuin, omtänksam, ödmjuk, musikalisk, vacker & fantastisk - one of a kind. tänk om man tyckte om någon för den han verkligen är, men vet att man aldrig kommer att få vara hans? hoppet finns där, o det har det alltid gjort - men motgångarna är för stora att hoppet blir mindre o mindre för varje gång du tänker på det men växer sig sedan större o större för varje gång ni ses. varje gång du hör dennes namn blir kroppen helt skakig o nerverna åker berg&dalbana. varje gång denne ger dig en kram är det som om världen står stilla då hans famn är fylld med härlig kärlek till alla människor av alla slag. en sådan ödmjuk människa som bara finns i fantasier, står framför dig i all sin glans - men du hade hellre hoppat från en bro än berättat vad du känner för honom. korkat.



peace.


gomorron !

nu e de som såhär mina kära vänner, att mami väckte mig för en timma sen då hon behövde min nyckel.. så idag är ja uppe me tuppen trots att det ej var tanken, då ja satt väckarklockan på 9.30! såg precis dock att min lilla fjungroda Diana ville att ja skulle ringa henne så fort ja vakna?! innebär de nu då? eller för en halvtimma sen? eller när ja hade tänkt gå upp egentligen?! haha Diana är inte direkt morgonmänniskan då hon är nattuggla, so i'll go call her a lil bit later :)

*

det känns väldigt mycke som om hösten har hittat hit nu, det är liksom grått o ruggigt ute hela tiden känns det som?! okey, gårdagens förmiddags väder var väl iof ett undantag but still.. i övrigt är det iskallt hela tiden om dagarna nu ju? :( vart tog den goa sommaren vägen? fanfanfan. jag hade verkligen behövt en solsemester, bara en vecka eller 3 dar - vad som helst! bara ja får lite soooooool! men eftersom det inte kommer hända får de väl bli o sola ihjäl sig på gymmet sen då hahaha inte mer me de liksom :)


2005 - mandies 18 års dag ♥ bästaste tjejorna!



peace.

BJ ♥


hot tamale ?

ja o anna hade en diskussion förut om att vi inte känt oss sådär hot tamale direkt nu de senaste haha. de hade känts så nice o bara göra sig snygg, liksom bara helt random en vanlig dag? jag har aldrig varit den som e den som inte kunnat visa mig ute utan smink - fine håret är en annan sak då halva mitt självförtroende sitter i håret typ haha. en bad hair day n i ain't myself, but still. ändring på de kanske? från o med imorgon ska ja försöka o make the effort att fixa till mig så ja slipper skrämma iväg fåglarna från condecos uteservering iaf haha!


sommar 2008



peace.

i saw him from a distance ..

.. and i watched him make his way to the bar
he walked up to me slowly, whispers then he says;
i know who u are - i wanna get to know u


Sami , du är störd . dina lyrics dödar !


förstår inte hur Medinas musik varenda gång bara skjuts rakt in i hjärtat på mig?!
http://medinaonline.se go visit, direkt!

oh baby , baby it's a lovely world

yes indeed hun, it is! kom precis hem från min kära gurkaspelande ankunge christine haha. har haft en underbar dag med vänner, mysfika, gapskratt & massa kärlek! en sak som e så jävla sann så det inte finns, är att utan mina vänner - inget jag. jag skulle inte vara den glada, positiva person jag är utan positiv o glad feedback från mina girls! så, tack för att ni e dom ni e. i love u all ♥


me smokin cigarr - sommar 2006



peace.

nu sitter ja här hemma hos min lilla kycklingvinge christine :D vi har haft en jättemysig dag! det började med frukost a la pannkakor på egg n milk, därefter en härlig promenad in till stan då christine shoppade loss på grand parfymeri :) sedan gick vi hemåt igen o svettades ihjäl, galet varmt idag! nu ska vi träffa anna o stef o ta en fika! myspys :)



peace.


jag vill jag vill jag vill !

kommer garanterat inte ge mig förräns ja en dag haft den här frisyren!
sedan 2003 har jag tjatat and it ain't over :)

dad n i lost it - big time !

ja har shoppat för en hel lön nu via nätet. inte bra att vara sysslolös för länge hahaha. dock kommer ja ha dom feeeetaste höst-klackarna i år ;) yes i will! pappa däremot kom nyss hem o kastade en macbook pro i knät på mig haha? snacka om o få ett svar direkt i armarna på varför jag är som jag är ;) hahhaa but i love it ♥






peace.

lovely nails :)

jag älskar fina naglar! själv gör jag mina hos min underbara vän Gayi. här nedan kommer lite bilder på hur jag haft dom de senaste.. frågan är hur jag vill ha dom härnäst?!










peace.

6 dagar kvar !

omg omg omg! det närmar sig nu.. ja är exalterad, nyfiken, nervös & glad o massa annat på samma gång. haha så mycke känslor nu så vet inte riktigt var ja ska börja.. men i vilket fall som helst så är det endast 6 dagar kvar tills min frisörutbildning börjar. som jag har längtat efter detta - helt sjukt!

jag har en magkänsla som säger mig att hösten kommer bli magisk på många olika sätt. jag kan inte riktigt förklara mig, men ja hoppas att ja slipper mer drama o kalabalik. jag vill leva livet utan att ha något eller någon som stoppar min glädje. så bra som ja mått senaste veckan är obeskrivlig. jag är fylld med kärlek från familj o vänner o det känns just nu som om inget kan stoppa mig :) otroligt härlig känsla! positiva förändringar gillar vi :D


Tabatha Coffey - en stooor inspirationskälla




peace.


på äventyr i djungeln ..

.. ja det kan man lugnt säga! ja har letat länge nu efter en mini PC, egentligen det enda kravet ja har är att den ska va vit. ska de va så jääävla svårt att hitta? varenda en på hemsidor och i butiker är slutsålda? guess i wasn't the only with demand on the computer to be white... i vilket fall som helst, it sucks. ja vill ha en nununuNU! så någon som får span på en mini PC (10 tums), give me a holla :)

nu ska ja återgå till att få ordning på mitt rum, då regnvädret spolade bort dagens planer!


höst 2008. ja saknar min lugg :(



peace.

hey baby


gosh, minns det som om de va igår. ÄLSKADE denna låten när den kom ut, detta är 10 år sedan. hur sjukt är det då? när ja tänker efter så har åren mellan 13-22 passerat jääävligt fort! snart fyller ja 23, hoppas inte de kommande 10 åren går lika fort haha..

Amilia , så söt så man dör ju !!! SNUTTUNGE !


it's a beautiful day !

well, kanske inte vädret. men i övrigt är ja lycklig, uppe tidigt, glad, kärleksfull & känner mig löjligt social? det första ja tänkte när ja vaknade va; idag ska ja försöka hinna med så mycke som möjligt o träffa så många som möjligt! men det insåg ja sedan att de kan bli lite svårt, men ska göra mitt bästa :D i vilket fall som helst har ja precis ätit en smarrig macka + ett ägg. kanongod frukost. jag har loosat massa genom av att bara börja äta ordentligt, känns ju skitbra :) nu ska ja shoppa kuddar tänkte jag hihi yayy!


pusskalas :)



peace.

bildregn


Jesper & Stefanie, ibland kan en förfest spåra ur totalt haha

Anna & jag, härliga sommar 2010 :)

Sussi & jag, vinkväll hemma hos Patrik :D

Patrik, Sussi, jag & Daniel ♥

Hanna & jag, K-towns finest ;)

Marcus, jag & Anna, kärlek!

världens godaste wraps @ Deli n Coffee

Diana & Anna, förfest innan Urban night
 
Stefanie, Azra & jag, myspys hos Ilda :)



peace.

cravings !

jag har sånna sjuuuuuuka cravings! det är inte ens kul!!! jag e så jävla sugen på hel saltgurka i glasburk så jag dör. maaaaah - hjälp! någon?! vem som helst? omg asså detta är verkligen INTE kul :( iiinte kuuul haha.

imorgon ska ja dock laga mat åt mapa. vad det blir återstår att märkas imorgon hihi. kanske gör mina fantastiska små jämtländska pizzor me massa massa svamp på igen? :D dom va riktigt yummie!


älskar att ja börjar tycka om att laga mat :) yayy vuxenpoäng till mig!




peace.

stuffed , still havin cravings though

jag tryckte precis i mig en tallrik med tomat, mozzarella, flingsalt & basilika-olivolja. mums! jag är alltid så sugen på knasiga grejer dagen efter ja druckit. massa salta saker. typ hel saltgurka & soltorkade tomater? haha. nu är ja dock GALET sugen på choklad. i die asså. hittar ingenting här hemma :( ja ska fan börja inskaffa ett litet förråd i min byrå bland mina smycken haha ett litet lager med choklad & cigg så det alltid finns tills hands så man inte måste gå ner o köpa, för det e såååå jobbigt när man är lat som mig :D för övrigt, nån som har nåt bra tips på smarriga grejjer man kan trycka i sig när man är hangover? :D






peace.

back in the days ♥


kommer aldrig glömma Moncef's dans till denna på danshuset 2008.
haha "svan-steget" - underbara minnen.

mashallah !

välkommen till världen du vackra ängel! allas vår väntade Amilia Zecevic kom till världen igår, eftermiddagstid. GRATTIS GRATTIS min älskade Ilda, äntligen har denna långa väntan nått sitt slut :) du kommer bli en riktig supermom, i know that :)


15/8-2010 Amilia Zecevic



peace.

crazy little partygirl

igår var en riktigt bra dag :) en lång dock, men fortfarande väldigt bra.. det började med att Diana försökte väcka mig på morgonen, ja ville inte riktigt gå upp haha. sedan mötte vi upp Anna på järntorget o åkte in mot stan. därefter dök Stefanie upp o vi drog mot tältet vid kungsport för att kolla dans hela dagen lång :) de va duktiga dansare som battla o herregud va de drog folk!!! vill också säga big up till Ashkan med vänner som vann :) dock tycker ja att fler genrer kunde varit med som t.ex house & dancehall. dock va ju detta första året som Gbg City Jam anordnades av Twisted Feet (m.fl) så större o bättre lär det bli :D bra jobbat allihopa!

kvällen började med lite vin på cicero, därefter drog ja, Stef o Anna till den officiella efterfesten på henriksberg. de va kanonkul o ja va kanonfull :D haha ja va galet happydrunk igår asså - allt kändes så bäst verkligen haha. som Anna sa; de va så kul o se dina miner o din lilla toffs på huvvet som hängde snett haha du va så glad hela kvällen! :D jaaaa de va jag hihi. sedan kom även lillgrodan Diana o körde robotdansen mitt på dansgolvet! haha näe, det gjorde hon inte. men hon kunde ha gjort ;) hihi. något som dock gjorde hela kvällen typ var att ja ÄNTLIGEN efter många om o men, samt mycke tjat fick höra min rudeboy haha. loved it!!!




peace.


musicmoment






yay :)

i'm not gonna be lonely tonight! inom en snar framtid kommer baby Diana hit o joinar mig :D hihi. (säg inget högt men ja ska tvinga henne hjälpa mig o flytta min dubbelsäng haha ain't the easiest thing to do) men hon e stark för o va en liten kycklingvinge så det fixar hon ska ni se ;) haha.


vinter 2009 - Diana n me innan utgång



peace.

mini-pannkakor & möblering

kom precis hem från en mysig sväng på stan med Gayi :) vi vandrade omkring i brunnsparken, kungsport & lite här o där.. en sak som fascinerade oss nåt helt brutalt var dom holländska mini-pannkakorna! vi stod o glodde på dom i typ 10min o va egentligen fortfarande mätta från maten, men efter ett varv till bestämde vi oss för att dela på en sådan smarrig jävel - inget vi ångrar kan ja säga!!! så för er som ej varit inne i stan o besökt det holländska ståndet med mini-pannkakor; sätt fart! haha.



nu sitter jag här hemma i min ensamhet, så jääävla uttråkad så ja har bestämt mig för att ändra om i mitt rum samtidigt som ja ska göra av mig med massa gammal skit! detta ska bli spännande ahahh det kommer sluta i katastrof då ja både är för lat för att flytta om allting själv + att jag är galet trött. men ja ska ge det ett försök :)



peace.

these nike's are made for walking ..

strax ska ja träffa världens bästa Gayi :) vad vi ska göra är ej bestämt så vi låter vinden färda oss mot typ langosen eller nåt antar jag haha. det märker vi när vi e där helt enkelt. mina nike's ska ut på promenad idag oavsett hihi.



gårdagen var kanonkul. otroligt trevlig & fylld med glädje, skratt o tårar hehe. alla sköna rappare körde fullt ut igår, det gillade jag big time. fick för första gången se min kära vän Abbi a.k.a Flame uppträda live :) well done dear! mr. Allyawan körde framförallt fullt ut - alltid lika grym på scen :) tack för en awesome urban night!!!





peace.

a tribute !

jag e så överväldigad med kärlek inifrån hjärtat att ja faktiskt inte kan vänta tills imon med att blogga. dagens "urban night" va fucking amazing. något som tog mitt hjärta o delade det i två bitar va dock medinas sagoland! jag vet inte va ja skulle gjort utan mina ladies där för asså... OMG som ja grinade innan låten ens börjat! den låten sätter igång känslorna hos mig!!! är det något ja älskar så är det musik, speciellt musik som har en mening - det vet alla som känner mig. ett extra plus i kanten är det om det dessutom spelas live.. ja kunde inte hålla tårarna tillbaka utan lipade som en jävla grinolle.. men ja brydde mig inte, för när sami o ali körde den låten så bröt ja ihop - totalt. den låten o dom killarna ihop = total extasy för mig! asså ja tror inte någon förstååår hur mycke jag verkligen ÄLSKAR den låten ♥ killar, ni är verkligen amazing o eran musik likaså! i love u for doin this, without your music it wouldn't be the same! hoppas ni förstår hur mycke eran musik betyder för en liten själ som min på denna jord :) det ger mig både glädje o sorg, något som vi alla behöver för att överleva vardagen! MASSA massa massa kärlek till er!

DON'T U EVER STOP ♥


hur blir ja hel igen efter du tog sönder mig?
ja tömmer mig över dom ackorden som ja lagt låter,
pianot spela ända tills de blir kolsvart..

de e lätt o va efterklok, lätt o se, i backspegeln o skilja rätt från fel
måste bara släppa dig innan de växer mer...

åhhhhh så mycke kärlek!!! kan inte förklara med ord hur mycke den här låten betyder. ingen kommer någonsin förstå!



peace.


att leva i förnekelse ..

.. detta är något ja skrivit om tidigare. n' it still upsets me!

att leva i förnekelse är inget nån väljer självmant. men alla har ett val. inse rätt & fel, sanning & hypotes - eller skit i det o lev i förnekelse om att allt är bra. jag blir så trött. ååååh. visst, sanningen gör ONT o det är inte meningen att man ska komma undan så lätt varenda gång. men försvara aldrig nåt du vet som är fel! 'cause if u do honey, u crossed the line n' you're out of my reach. jag vet inget värre än folk som går med ögonbindel genom livet för att saker är jobbiga att hantera osv osv. har du satt dig i situationen o bygger upp en vägg så fort någon försöker hjälpa dig, så ligger dessvärre ansvaret på dig att ta dig ur situationen. tillslut orkar omgivningen inte längre...



peace.

lovely !

idag ska ja äta langos, yes i am going to! jag har längtat i 100 år (eftersom ja va i turkiet förra året under kalaset) så nu e de dags. ja ska även kolla dans vid götaplatsen, o lyssna på mina vänner som uppträder nere vid hjulet/operan. innan dess ska ja hinna träffa Ilda & Sandra samt göra en snabb shoppingtur i stan haha so i better get going :)

food , dance , music n friends ♥


2009 - midsommar



peace.


f*cking exhausted

yes my dearest. jag är helt slut i kroppen. det va dock värt de, lätt också :) att jobba endast 4 timmar kändes som 1 o tjänade dubbelt än vanligt haha sååå ja tackar o bockar o bugar o niger o stiger..

nu e de nåt knas på 4an som ja ibland kollar på. sjuka amerikanare som manipulerar folk att begå mord åt dom. HELT SJUKT att dom lyckas? den tjejen de handlar om idag var ändå gift me killen o han hade ljugit om allt, exakt ALLT. t.o.m vem han var egentligen, fyfan va läskigt. otroligt otrevligt verkligen när ja tänker på det. yuick!


2009 - NRJ at the park (Nivå) nanna n me :)



peace.


questionmark

det känns som om att man går genom livet o söker frågor o svar.. kom bara o tänka på, liksom.. tar de aldrig slut? efter varje händelse, varje utmaning, varje grej jag går igenom fortsätter mina frågor att öka sig.. vissa får man svar på, vissa inte. men hur vet man att man t.ex hittat rätt? att man valde rätt väg att gå? tror inte ja får svar på de frågorna då ja tror mycke på ödet och karma. allt händer av en anledning o de finns inte alltid ett korrekt svar att få. livet blir va man gör det till.. eller?!





peace.


shorty is full of drama like a gangster



inte för att ja e den som e den, men daaaamn va chris brown är HET i den här videon. mhm!

ang. kommentar

fick en kommentar imorse på mitt inlägg om gårdagens spelning me Kapten Röd. just wanna share a few things ja tycker o tänker om folk som kommenterar på detta vis;



1; en person som uttrycker sig på detta vis har ingen aning om vad han/hon pratar om. 2; vad gör Kapten Röds musik dålig genom att ja står längst fram o uppskattar hans musik? exakt VAD undrar jag då?! 3; sluta va en sån hater. kommenterar du på detta vis kan du tyvärr inte ha fått den blessingen att du tar in kärlek i hjärtat genom musik. just try once, n i promise that all your hate will be long gone :)

musik är livet. musik för oss samman people! remember that.




peace.

sjukt bra kväll ♥ lovely lovely lovely

kom precis hem från Kapten Röds spelning vid storan samt vandrande i stan. det började med en liten smarrig öl vid öltälten med Anna, o sedan fortsatte det med grym musik o härliga människor o härlig stämning. något som ja vetat sedan ja såg Kapten Röd live för några år sedan (typ 2006 om ja ej minns fel) då han va förband åt Governor Andy, är att han e grym live. men SHIT va han imponerade på mig idag. den jävla energin killen har på scen! omg. hur han hann få luft i lungorna stod ja o Anna o funderade ett bra tag på haha. men seriösa creds till mr Kapten asså!!!


min favorit sen way back

en annan favorit ja har efter ikväll är 1.000.000 nollor. han framförde den så jävla bra att den liksom bara sitter fast i mitt huvve. han sa att han skickat in texten till riksdagen, haha så jävla rätt! dock hittar ja inget klipp på hela låten på youtube o vet fan inte hur ja får in låten på annat sätt. checka hans hemsida vetja, http://kaptenrod.se :)



peace.

jag har sjuk dragningskraft till den här låten !


"one talking how she likes the way that i pop n'
the other one says she wanna just watch"

happiness n love in a beautiful combo

för ett tag sedan köpte jag 2 sjuuukt snygga väskor från Friis&Co. dom kostade visserligen, men ouff så värt :) här nedan ser ni bilder, ja kan dock lova att dom är sååå mycke snyggare i verkligheten. mina babys ♥


denna väskan är större än den ser ut. perfekt att ha i skolan :)

denna lilla sötnöt kan man både ha som plånbok och väska - lovely!



peace.

lovely lyrics

at first we started out real cool
taking me places I ain't never been
but now, you're getting comfortable
ain't doing those things you did no more
you're slowly making me pay for things
your money should be handling

and now you ask to use my car
driving all day and don't fill up the tank
and you have the audacity to even come and step to me
ask to hold some money from me
until you get your check next week

you trifling, good-for-nothing type of brother
silly me, why haven't I found another?
a baller
when times get hard, need someone to help me out
instead of a scrub like you who don't know what a man's about

***

from the first day I met ya
I noticed your style
had that b-boy swagger, not one of the crowd
and you talked like you knew me
kept coming around and I fell for ya, yeah
then as time kept going I noticed some things
that our love kept growing
wanted to run away, cause the situation's in the past
love never really last
memories just had a hold of me

let it rain

kom precis hem från Gayis salong. har varit där o fixat om mina naglar :) yay! denna gången blev de inga naturella utan vi fila ner dom BIG TIME o körde disco stil hihi. näe, snarare gaga-stil - men ja älskar det. dock känns det som om dom är så korta att ja itne ens har några naglar.. det har ja ju, men är man van vid 3x den längden ja har nu så e de lite ångest framkallande o kapa av dom haha. man vänjer ju sig så jäävla snabbt vid o ha långa naglar o anpassar allt efter det.. knasigt nog. i vilket fall som helst är dom asläckra :D




jag hoppas VERKLIGEN att vädret ordnar upp sig så det blir kul ikväll på Kapten Röds spelning. håller på att bli övertalad o inskaffa en regnkappa med luva för o stå ut med regnet, men njaaa ja vet inte.. haha.




peace.

lovely life !

gomorron allihopa! hoppas ni är lika lyckliga o glada som jag är idag :) jag är visserligen dödstrött, haha men va ska man göra? gårdagen innehöll mycke promenad o kackel á la vic & nanna style.. det blev även en sväng förbi friidrottsgalan då Folksam var huvudsponsorer! Där mötte vi upp Marcus o Daniel en sväng för att sedan färdas hemåt igen o kolla lite teve o kackla ännu mer :) mysmys!

ikväll är det Kapten Röd som gäller. ALLA ska infinna sig på plats! inte mer me de liksom. så, kl. 22 vid storans scen - be there or be fyrkant!!! hoppas bara vädret ordnar upp sig, ja vill ju mina fina nike-skor :(

***

har fått en kommentar här på bloggen angående mitt tidigare inlägg om Marques Houston;

1. det stavas inte "ursh" utan
usch.
2. härligt o höra, mer Marques till mig ;)




peace.


cutie

ja va bara tvungen att sno den här bilden från Mahan. vet ej vem som tagit den men där hade vi dagens skratt iaf haha tvärsöt ju :)

nu blir de äventyr med Anna :)



peace.

Marques Houston. finns de något vackrare än denna männsika? han e så fin så det är sjukt. yes, he is. ja har planer på att hooka me han en vacker dag o make him my man. han vet bara inte om de än ;)




u can't be me i'm a rockstar !

jag diggar Kesha som fan. både va gäller musik och outfit. diggdiggdiggelidoo - yessir!





lovely lovely lovely

jag älskar happy times. igår va verkligen en grymt go eftermiddag/kväll - trots att världen va emot mig tidigare under dagen haha.. först åkte ja till bästaste Ilda me Stef o där väntade Azra + Melina, Derya, Sara o lilla mamma :) efter cappuccino, kackel o cigg blev de vin-time för mig o Stef, därefter färd mot stan och M2. det var riktigt mysigt igår, sjukt kul o träffa gamla vänner ja inte sett på läänge! :) Mahan spelade sjuuukt goa låtar o jag blev nostalgisk haha but i love it. this is what life's all about - happy times!


hett.. jävligt hett!


 
Ilda och hennes väns lilla dotter. Du kommer bli en amazing mom, dear :)



peace.



back in the days ♥


lovely monday

nu sitter jag här i köket o äter min macka. ville bara säga de, för ja ÄLSKAR verkligen njalla-mackorna haha dom runda tunnbröden. så jääävla goda!!!

snart blir det en liten tripp till Folksam me Stef. ska ordna en gravidförsäkring åt Ilda eftersom det är ont om tid nu. 15 dagar kvar tills Amilia är hos oss :) åh, så mysigt det ska bli! sedan blir det hook me Ilda o Azra, mysmysmys :) det bästa med o vara ledig;
man har tid att umgås o va social me sina vänner ♥


2005 - haha känner knappt igen mig själv?



peace.

i just have to speak my mind ...

jag måste bara ta tillfället i akt o förklara mitt hat mot folk som beter sig som svin, gör precis va de själva känner för o som absolut inte under några omständigheter har samvete att ta ansvar för sina handlingar!

såhär tror ja att det funkar; fuckar du andras liv tillräckligt mycke (en person eller flera - doesn't matter) så kommer det komma tillbaka till dig. it's called karma bitch. det kan komma tillbaka till dig i vilken form som helst, t.ex att du råkar ut för samma "olycka" du en gång skapat för andra, en plötslig o oplanerad händelse sker som förändrar ditt liv, något liknande händer dina nära o kära så du äntligen kanske kan börja förstå varför omgivningen lagt sig i de gånger du krossat någons hjärta - för normalt folk bryr sig faktiskt om personen som du inte behandlat med respekt. OAVSETT om jag har rätt eller fel enligt dig som läser detta, måste du ändå hålla med om att mognad o personlighet växer i samband med tiden och saker vi går igenom. att ta ansvar för sina handlingar är att växa upp. att ta ansvar för sina handlingar innebär att man insett verkligheten o accepterar läget då saker o ting är som dom är av en anledning.




peace.

lovely life

vill bara börja med att säga tack till er hundratals som besöker min blogg dagligen :D makes me very happy to see när ja loggar in här att statistiken inte sjunker hehe. förhoppningsvis skriver ja nån intressant grej då o då, har ni möjligtvis önskemål om nåt ja ska skriva om i nåt inlägg som i princip kan vara whatever - just let me know :)

**

jag är väldigt open minded o spontan. jag älskar att göra crazy shiet o är positiv till nästan allt, så de kommande 2 veckorna som kommer då jag är ledig vill ja ha full uppdatering från alla håll om roliga saker som händer! :)


2008 - baby Jules n me innan utgång



peace.

we're all only human





peace.

omg !

jag är tamejfan teknikens under! not! jävlar va ja inte fattar nåt asså? sitter här o försöker installera min nya xperia i datorn.. ja ni förstår kanske själva att de inte går så jääävla bra!? herregud. jag vill inte ens avancera ju? bara få in musik, skicka över mina bilder oså.. men näe, inte ens de klarar man av? haha omg asså.


som en jävla ankunge liksom?




peace.

såå underbart men samtidigt sååå heartbreaking !

ja. så känns det verkligen.

idag jobbade jag min sista dag på ICA. sjuuukt härligt men kommer sakna alla underbara människor nåt helt galet! kommer sakna att se allas ansikten varje dag. väldigt många har blivit betydelsefulla för mig o det gör ont i hjärtat o tänka på att vi inte kommer ses lika ofta som innan :( it sucks. men det är ju inte första gången ja sagt upp mig o vet att det suger o lämna ett ställe fyllt med goa människor, men ja måste göra detta för min skull nu :) älskar att ni allihopa är glada för min skull o har peppat mig inför utbildningsstarten, er kärlek är underbar ♥


2008 - Ojja n me @ klubb 8242 , Vallgatan




peace .

no , he can't read my pokerface

är de något ja verkligen älskar så är det musik. men musik är mycket och stort. ja älskar olika sorters musik beroende på hur jag känner mig, eftersom musik tar fram känslorna inom mig. det är genom musiken jag uttryckt mig i alla år så med andra ord är det genom musiken jag lever.

just nu är jag hooked på lady gaga's pokerface. varför vet ja inte riktigt, men det är något med texten i låten som lockar mig att lyssna om o om igen. jag är även extremt hooked on styl plus - imagine that. den låten är en riktig gammal goding o den har hängt med i ett par år, så har många minnen till den. ytterligare en låt som spelas ofta är collie buddz - fly away, men anledningen till det håller ja för mig själv :)


sommar 2010 - baby Anna n me innan utgång @ Henriksberg



peace.


från 5 månader till 19 dagar ?! på 3 sekunder ?

shiiiet va tiden går fort! det är helt galet. för 5 månader sedan fick ja reda på att ja kom in på frisörskolan och idag räknat är det bara 19 dagar kvar tills jag börjar!? hänger inte ens med. haha men faaan va de känns underbart !

idag skulle jag egentligen åkt hem till min bästaste Ilda igen, men dessvärre ska ja laga mat åt mig och mami ikväll samt göra en rejäääl röjnings-tjosan i mitt rum. eller ja, ja ska försöka röja undan så mycke jag kan :) känner att en otroligt härlig början på resten av mitt liv startar nu och jag vill få ordning på saker o ting. vissa saker som är onödiga eller inte ger lycka i livet är bara att göra sig av med utan o blinka, varför ödsla tid på sånt som suger ut all ens energi? jag tror att en viktig början på en fresh start är att i första hand bry sig om sig själv och faktiskt bli lite egoistisk. för sin egen skull. trots allt handlar mitt liv om mig och innan annan.


innan utgång i Båstad med Nellie sommar 2009



peace.

yayy !

sista veckan på jobbet nu , söndag blir min sista dag på ICA. känns otroligt sköönt men samtidigt så sjukt tråkigt eftersom de personer jag jobbar med är så galet underbara. kommer sakna så himla många :(

ni får ursäkta snabb-bloggningen men åkte på en attack igår utav Ilda hahaha "du uppdaterar aldrig!!!!!!!!!!" :D så nu min kära har du något att läsa i nån minut idag iaf hihi. dags att bege sig till jobbet nu.


2008 -



peace.


oldie but goodie




peace.


2007 - eating sushi efter besök på bergsjö-festivalen

2007 - förfest innan utgång på halloween @ trädgår'n

2008 - på partey i Värnamo haha omg

2009 - räk&cider lunch i Båstad

2010 - älsklingen på sin studentbal ♥ så jävla vacker !

jag saknar min älskling nåt helt fruktansvärt ♥

a bitter sweet symphony

ibland händer saker i livet utan att vi kan förklara det. ibland händer saker utan någon anledning, och ibland händer saker för att det antagligen är ödet som knackat på vår dörr. the sad part about people that doesn't have knowledge about this, is that they will miss out on so much love if they take each day for granted.

för er som inte visste är jag en oldie but goodie när det kommer till bloggande. jag har bloggat sedan 4 år tillbaka men har efter många om och men valt att göra om en helt ny blogg där allt handlar om mig. varför ja förklarar så tydligt att denna bloggen kommer handla massvis om bara mig är för att jag tidigare fått mycke synpunkter på vad ja skrivit om i min blogg.. men from now on så är det så att denna bloggen handlar om mig. det innebär att jag kommer skriva om mina känslor, mina tankar, mitt liv, mina vänner, mina ups n downs osv.

learn it, live it, love it





peace.

RSS 2.0