my.pain-your.thrill.



but that's when i realise that u mean nothing anymore, n then i laugh :)



peace.

questionmark.

jag såg precis på mailen att ja fått en förfrågan om vilka hårprodukter ja använder för att få mitt hår så fint hahaha! Tack söta Emelie för din fråga o här kommer mitt svar;

jag börjar med att duscha mitt hår, en omgång med Nak heatstyling schampoo (finns en hel serie för folk som stylar sitt hår med värme dagligen) sedan tar jag emellanåt en omgång med silverschampoo. därefter använder ja mig antingen utav Nak heatstyling conditioner eller silky sexy hair conditioner från Sexy Hair. när jag väl kommer ur duschen handduks torkar jag håret, sedan sprayyar jag i en protein produkt från Nak som inte syns alls men känns. den stärker håret o bygger upp "hålen" som bildas när fjällskiktet på hårstrået skadas (vilket det lätt gör vid värmestyling, blekning, färgning osv) och därefter lägger jag i Clue sheen cream + Clue smoother (brukar ta en del sheen cream som är mjukgörande o ger glans och två delar smoother som dämpar frissighet och fungerar som värmeskydd). därefter lägger ja i en leave-in produkt från Nak's serie Aroma som är ljuvlig. den doftar gott då den innehåller argan olja och vårdar håret nåt helt otroligt. sedan lägger ja i ytterligare lite olja från Orofluido som är lite tjockare/fetare vilket just min hårtyp behöver då den suger åt alla produkter i ett nafs eftersom det är så otroligt torrt och slitet. därefter fönar jag det torrt och lägger i lite extra olja i topparna om så önskas :)

kommer att lägga upp bilder på produkter då det frågas ganska flitigt om sånt, samt pris och var man kan hitta mina favoritprodukter :) woooop!






peace.

ps.

me tanke på alla besökare jag har borde ja åtminstone få några fler kommentarer på de inlägg där ja ber om er hjälp? haha tycker ni inte det? ja tycker det iaf :D


London baby!



peace.

total.depression.

kom precis hem från denna låååånga dag. dock har den gått jävligt snabbt? haha men har varit uppe så länge att mina ögon blöder. alla mina vänner är ute o är fulla o har kalaskul, o ja blir så JÄVLA depp av tanken att det enda ja ska göra ikväll är duscha, dricka en kopp te, gå ut o sätta mig på balkongen o ta en cigg helt ensam - sedan sova. KUL! upp imorgon kl 7 o jobba, jaaaa va roligt.

nån sa till mig, välkommen till vuxenlivet. alltså med poäng att "jobba är jobbigt" - nähä? som om ja inte visste det? jag har jobbat sen ja va 16 år gammal o vet mycke väl hur det är att jobba!!! men att jobba 40 timmar på en helg är inte "att växa upp" eller nåt i den stilen över huvudtaget. jag väljer att använda ordet överlevnad. för utan dessa timmar ja jobbar kan ja inte överleva, så gör detta för att ja måste - inte för att ja vill.
ser dock inte negativt på det för har lärt känna nya roliga människor o alla som känner mig vet att jag älskar det! att vara fast i samma jävla skit hade tagit död på mig.

sen att grannarna ovanför har vääärldens (vad jag hoppas på är förfest) partey gör ju inte saken direkt jävligt mycke roligare. plus dom spelar benny banassi - satisfaction på repeat..
come on???

ursäkta att ja kanske låter lite bitter, men det är jag!



JAG LÄNGTAR TILL SÖNDAG KVÄLL! ♥ Nellie knows why ;)




peace.

helt.ärligt..

VAFAN SKA JA GÖRA MED MITT HÅÅÅR? haha kan ju aldrig bestämma mig.
färga det svart igen, eller ha kvar det ljusa som jag har nu?


help a girl out here?




peace.




peace.

i've.got.sunshine.

idag är det sol ute och det gör hela dagen så jävla mycke lättare att ta sig igenom! haha. kom hem för en stund sedan från första jobbet, har ätit lite kyckling me potatis som ja lagade igår o ska strax bege mig iväg till andra jobbet för dagen. e inte trött än så hoppas energin räcker tills ja slutar sent ikväll :) imorgon blir de dock samma procedur, och på söndag haha men en dag i taget! annars blir det inge braaaa.

nåt som ja e sjukt sugen på att göra ikväll (om de finns ork när ja e hemma typ kl 23) är att baka kladdkaka? hahaha det bara kom över mig.. eller typ havrebollar? ni vet sånna som chokladbollar fast dom är ljusa med havre, asgott! anywho, får se om det finns ork och tillräckligt med ingredienser haha för eftersom ja äntligen fick köpt mig en almanacka idag så finns de inga pengar kvar att lägga på "onödigt", och kakor/bullar/smaskigheter kan ej prioriteras i fattiga tider :)


världens gosigaste Amilia n myself ♥

hoppas alla har en härlig dag!




peace.

complicated.♥

detta e typ våran låt. på riktigt. confused.



peace.

bday's.

FAAANva alla fyller år, för helvete ja blir galen hahaha. vinterhalvåret e alltid fyllt av fest pga detta, o ja hoppas ja kan medverka på några bdays iaf! nu i helgen firar Hievi sin big 25, och helgen därefter firar Azra sin big 25! ahhhh o ja jobbar båda helgerna?! :( buuuu. vill ju supa mig kalaspackad me mina gäddor när dom fyller år! haha det är viktigt ;)

näe kanske inte, men åtminstone kunna få slappna av? yeye, det ordnar sig :)


har du sånna här tatueringar, eller sådan talang vad gäller rap - bring it on! :P




peace.

wooop.wooooooop.

jag säger som såhär mina kära vänner, I LOVE MY LIFE. period.


foto; Ilda Zecevic

det börjar bli halvordning här hemma nu, nästan allt är fixat o klart förutom garderobsdelen hahaha. omg det tar ju 100 år att få allt på plats? jisses. minns inte att de varit såhär jobbigt de andra gångerna ja flyttat? anywhooo. kom hem för nån timma sen då ja o mami åkte till ikea direkt efter jobbet. sedan gick ja o handla mat som ja nu lagar till mig o min sambo hihihi. ja e sån jävla fjant som skriver sambo istället för Nellie, men ja e så himla glad :D så låt mig vara det ett tag o påpeka inte att ja säger sambo, ja e lycklig o nöjd så be happy for me :)

något ja vill dela med mig av är att livet innebär enbart jobb för min del jut nu (halvtur att Nellie också är workaholic denna helgen hahaa så slipper båda va det ensamna liksom), så ja hoppas iaf att alla har tålamod med mig och förstår att jag är efterbliven o tappad i huvvet o glömmer av sms, att ringa osv. imon blir det 14 timmar arbets pass, på lördag 13 och söndag 12-13. får se om ja vaknar på måndag och är människa - kan hända att ja transformerar mig till en zombie ;)




peace.

Idag flyttar jag :D wooop! E på väg hem nu...

img_1269 (MMS)

Idag flyttar jag :D wooop! E på väg hem nu från salongen för att fixa de sista me tv o grejjer innan pappa o mina män kommer o hjälper mig flytta över grejorna till vår ljuvliga lägenhet på Heden! Mys. Men först, bankärenden osv :) Peace.


strange.

Shit de här känns konstigt som fan.. Ligger i sängen o försöker sova men de går inte så bra, detta e sista natten för mig i den här lägenheten i mitt fina, underbara Linné hos mina föräldrar! Imorgon tar ja mitt pick o pack o drar till nya lägenheten på Heden för o bli sambo med mina galna vapendragare Noelle :) ser fram emot de så mycke så jag dör! Anywho, gotta try to sleep now så uppdaterar mer imorgon om hur det går o hur ja mår :) Peace.


Jag e så trött så jag dör! Haha strax iväg...

img_4986 (MMS)

Jag e så trött så jag dör! Haha strax iväg för o jobba på salongen idag, känner mig svullen i ansiktet så ni får en bild på mig från 2008 istället! E sjuuukt sugen på att färga håret mörkt o klippa lugg igen. Fan. Anywho, man kan inte alltid få som man vill haha. Hoppas alla får en härlig dag :) Peace.


Sleepless. Again. Vet inte va ska göra då ...

img_1029 (MMS)

Sleepless. Again. Vet inte va ska göra då varken rabarber te med honung eller mysmode-musik hjälper mig o slappna av som de brukar. Var kom den inre stressen ifrån liksom? Gah, blir galen alltså. Men en fråga har ja faktiskt till alla dudes där ute som dom tror dom är så jääävla viktiga; vem faaan gav er luft att tro något sådant? Bara en simpel fråga. Spare us the embarressment o sluta tro att du är all that, cause darlin trust me u ain't shiieet - okey? :) Peace.


happiness.

Fotograf; Ilda Zecevic aka my beautiful wifey!




peace.

exhausted.

började mitt nya jobb idag, kom hem för 40min sen typ. så nu mina kära vänner har jag 3 jobb för att överleva. kul. verkligen. det enda jag vill göra är att jobba som frisör och överleva tack, men näe - inte ens det kan ja få göra :( jobbar numera 7 dar i veckan o dubbelpass på helgerna. awsome. skitskoj - verkligen!

meeeen ja ska nog överleva :) som sagt, hellre busy than restless.


fancy ladies in a fabulous car :D

det spårade ur på El Corazon - for sure haha

parteyypeople!

fest eller?

lördagen var ju inte sämre den haha buspojkar!

min ex-fru försöker fly fältet haha


it's those good times that brings me vibes to survive :) I LOVE MY LIFE!







peace.

förlåååååååt!

hahaha shit vad sämst jag är på att uppdatera verkligen! jag ber så hemskt mycke om ursäkta alla trogna små gäddor som är nyfikna på mitt liv o trots min sega uppdatering ändå är inne o snokar ;) hihi.

näe men skämt osido. mitt liv är kaos just nu ahahah. full fart 24/7. dock älskar jag det, hellre mycke o göra än sysslolös - då dör jag hellre! denna helgen hade vi ju kalasfest för mig, Yoss, Stef & Nellie - VILKEN GRYM KVÄLL! tack återigen alla som kom, värmde i hela mitt hjärta att se alla mina närmsta o finaste vänner på samma ställe för o festa o ha kul tillsammans :)♥ och framförallt ett STORT tack till Stina som är världens bästa bartender! även om hon inte kunde va med oss på andra sidan baren o festa så va de otroligt kul att hon åtminstone va i lokalen :) hihi. en person som dock saknades, NÅT HELT OTROLIGT!!!! var min Julie. min fina fina finaaa Julie. som jag saknar henne! helt sjukt..


Noelle, myself n Mandie @ El Corazon - UNDERBAR KVÄLL!



peace.

lost.for.words.

denna morgon är lika regnig o grå som gårdagens, kul! haha idag känner ja inte för o va jättepepp men ska försöka inte tänka negativt iaf. vaknade o kände mig ängslig & åmig typ, sådär ni vet när man liksom inte e glad o inte e ledsen man e liksom.. monotom? likgiltig?

jag fick en låt skickad till mig för ett tag sedan, o ja tror det är pga det som jag känner såhär. jag tror inte folk förstår att jag är en sådan person som uttrycker mig genom musik 99 av 100 gånger. jag HATAR att diskutera känslor o tycker det är lame att skriva det med ord - så min lösning på allt har blivit att ja hanterar mina känslor genom musik. oavsett så den här låten i fråga, är riktigt fin och texten har ett djupt och väldigt vackert innehåll. näe ja vet fan inte vart ja skulle komma me de här? haha i surrender.

nu blir de kaffe! godmorgon :)






peace.

my.moment.

broken up, deep inside. but u won't get to see the tears i've cried.






peace.

tjockis.

idag blev det middag på La Sombrita med mina små gäddor Nea & Stef. sjukt mys - iskallt dock. haha självklart envisades vi med att sitta ute i regnet o huttra under filtar men de va faktiskt riktigt mys :) men halllåååå vet ni huuuur mycket mat vi beställde in? alltså, vi skämtade inte med någon! ja o Nea tog såklart o körde in en efterrätt också - HAHA GAPSKRATT! varför inte när vi är spyfärdiga av 200kilo mat? såklart vi ska pressa ner glassjävel o skit. vi e kaos :D♥


bibbiboo

bibbilove

vi, tjockisar? absolut inte! snarare livsnjutare ;)




peace.

grateful.

tjolahoppsan vilken dag! hoppas alla hade de där ljuvliga smilet på läpparna idag som ja tipsa om imorse? :) det hade jag iaf och denna dagen har svischat förbi med bravur och bravader haha. var på arbetsintervju efter salongen & det verkar som om att ja fick jobbet :D tjoho så framöver blir de jobb 24/7, 7 dagar i veckan, no rest. men det är okey.. ska mitt liv gå ihop nu när jag flyttar så har ja inget val haha. ja vill gärna kunna äta mat o typ ta en kaffe då o då - inte bara betala räkningar :)


Hannah n me @ Calor

vädret e ju kanonkul såhär nu i höstiga tider omkring Heden - absolut.
@ Colors purple

världens bästa tjej & myself @ Oxford Street, London

min sambo n myself @ Tranquilo

min älskade ljubavi Amilia n myself @ Amilias !-års kalas

myself n wifey @ dance battles i Slottskogen

myself n bästaste Aurelia @ Calor




peace.

grateful.

tjolahoppsan vilken dag! hoppas alla hade de där ljuvliga smilet på läpparna idag som ja tipsa om imorse? :) det hade jag iaf och denna dagen har svischat förbi med bravur och bravader haha. var på arbetsintervju efter salongen & det verkar som om att ja fick jobbet :D tjoho så framöver blir de jobb 24/7, 7 dagar i veckan, no rest. men det är okey.. ska mitt liv gå ihop nu när jag flyttar så har ja inget val haha. ja vill gärna kunna äta mat o typ ta en kaffe då o då - inte bara betala räkningar :)


Hannah n me @ Calor

vädret e ju kanonkul såhär nu i höstiga tider omkring Heden - absolut.
@ Colors purple

världens bästa tjej & myself @ Oxford Street, London

min sambo n myself @ Tranquilo

min älskade ljubavi Amilia n myself @ Amilias !-års kalas

myself n wifey @ dance battles i Slottskogen

myself n ljuvligaste Aurelia @ Calor




peace.

smileeey.

godmorgon peeps! idag regnar det o det känns ju lite depp, men jag försöker le lite extra idag bara för att :) idag e de trots allt måndag, ny start på ny vecka = nya möjligheter, så nu kör vi!!!!

alla som inte har jobb söker lite extra mycke idag o alla med jobb e extra trevliga till alla sina kunder hela dagen :) okej? lovar att det kommer kännas bättre efteråt!






peace.

wicked.n.wild.

denna helgen har varit fullspäckad - som varje helg är ungefär haha. i fredags var ja ju som sagt på arbetsintervju och det kändes kalasbra! dock öppnar den verksamheten inte förrän i januari 2012 men kände att de va ju lika bra att ansöka anyways :) man vet ju aldrig vad som händer..

efter min intervju mötte ja upp Stef, Nellie o David på Tranquilo för lite käk och öl som sedan fortsatte på El Corazon o därefter blev det en liten sväng till Jazzhuset där det skedde festligheter! ja tog mig dock hem tidigt då ja va uppe 7 igår morse och jobbade på restaurangen (fick för övrigt jobb för 9 lördagar framöver wuhoo såååå heja mig haha).
igår blev det lite öl & vin med mina bästaste tjejor på Can's i Linné, därefter bar det av mot Calor och sista klubb Krokodil. det va lite sorgligt samtidigt som det va en grym kväll :) grym musik, mycke dans, härligt folk o gött snack med roliga människor = en grym kväll!


klubb Krokodil för ett par veckor sedan med tjejorna ♥



peace.

the.boy.is.mine.

näe, kanske inte. men jag ÄLSKAR hans tatueringar och hans musik är tvärfet! ♥

*





peace.

TACK!

för erat underbara tålamod, jag har verkligen inte orkat att blogga senaste 2 veckorna typ haha. det hände lite privata grejjer, jag blev sjuk, de blev mycke på jobbet osen kände jag att jag hellre spenderade tid med annat än att sitta framför datorn helt enkelt. men nu börjar allt ordna upp sig och jag mår bättre :)



vad har jag haft för mig de senaste då? mina underbara trogna läsare som varit inne trots mitt avbrott kanske e nyfikna? hehe jag tar den korta versionen; det har blivit mycke sängliggande då ja åkte på halsfluss för 2 veckor sedan samt varit otroligt jätteförkyld nu i ett par dagar, det har varit mycke jobb & en del festande.. jag har tom stått på marknad o sålt lite skräp osv som ja hittat nu när det snart e dags för flytt o självklart har jag tagit mig tid för att dricka kaffe o röka cigg me mina ladies :)♥



då jag tjänar sjukt lite pengar på att jobba som frisör har jag valt att söka extra arbete! jag ska på en intervju idag kl halv 2 så ja hoppas det går bra, sedan ska ja även på en intervju på måndag kl 17 som ja också hoppas går bra samt ska jobba lite extra imon i en restaurarng så ja förhoppningsvis har råd me mat när ja flyttar o inte bara betala räkningar ;) haha.


snart e det även dags för London! jag längtar nåt otroligt efter att få krama om min Julie igen ♥




peace.

cause when i think of the times when i alm...

img_4375 (MMS)

cause when i think of the times when i almost loved u, u showed your ass n baby yes i saw the real u! thank god u blew it, thank god i dodged the bullet.


Oavsett vad som händer o sker omkring mig ...

img_4275 (MMS)

Oavsett vad som händer o sker omkring mig så är jag iaf glad att jag har min värdighet och kan stå för mina handlingar, samt att kunna säga att du aldrig någonsin kommer förtjäna bättre än de du söker dig till. True story. Ja vet att du har ett djupt inre och en vacker dag kommer bli en underbar människa - men ditt beteende i dagsläget och med den bilden du försöker måla upp av dig själv till andra som inte känner dig som inte ens är sann så ger jag upp hoppet om dig här och nu Det blir inga fler chanser nu. Gör din grej, whatever. Från o med nu slutar ja bry mig! :) Känns lite knas efter alla dessa år men känner inte att det ger mig något o ser därför ingen mening i att fortsätta känna tro i att du en dag vaknar upp o inser att du kan vara en gentleman - du e tillräckligt gammal för o klara den uppgiften själv. Peace.


endless.love.

INGEN förstår hur mycket jag älskar min Julie. period. min fina ögonsten är hon! OCH VET NI VAD?????? hennes syster Caroline och hennes man ÄR GRAVIDAAAAAAAAA!!!!! ÅHHHHHHHH jag dööööör ja e så lycklig för deras skull ♥ så snart anländer en liten mulatt Eriksson hahaha jag dööööööööööör!!! fyfan asså hjärtat gråter av lycka o ja vill va där borta hos syskona Eriksson o kramas massor nuuuuu!!!

♥ just like sisters.




peace.

Devil in disguise.

img_2013 (MMS)

Devil in disguise.


music.soulchild.

kollade på Save the last dance igår.. alltså, jag DÖR av den filmen. den här låten är med på soundtracket och när den scenen spelas i filmen så typ grinar jag ihjäl mig.. speciellt en del av versen som Fredro Starr sjunger - mitt hjärta dör lite där inne.. sjukt att så mycket hat finns mellan "olika raser" - och att det fortfarande är så idag tycker jag är så OTROLIGT efterblivet. allt bygger på okunskap. vi är alla människor & vi har alla rött blod.


two people from two different worlds, it wasn't meant to be
it must have been faith, u were sent to me
we'll make it thrue this hard times eventually...


all rasism bygger på okunskap!!!

peace.

don't.take.it.for.granted.

vet inte hur många gånger ja kan säga detta om o om o om o om o om igeeeeeeeeen! folk snälla - sluta ta vänskap, gästvänlighet, omtänksamhet och framförallt vänliga människor för givet! ja e så trött på att se och höra om att folk blir utnyttjade utav människor som har en lätt manipulerande effekt på andra. ja e så trött på det så jag spyr! man bestämmer inte något utan att ha kollat med alla gällande parter innan om den gällande saken är ok, man säger inte till en person att något är bestämt med någon annan för att få folk att gå med på ens vilja! SLUTA VA SÅ JÄVLA MANIPULATIVA. snart så kommer folk komma på det, jag märker det mer o mer och irriterar mig otroligt för varje dag som går. vissa kommer nog ta åt sig, o det hoppas jag ni gör - för detta beteende är inte okej längre.



yes jag är sjuk och förbannad. ingen rolig kombination!





peace.

RSS 2.0