happiness.

idag är jag så otroligt lycklig! :D

igår anlände min älskade gädda Moncef från New York, asså omg vilken glädje de va o se han igen! fan inte sett killen på 2-3 år typ?! heeeelt sjukt, så nu är vi 4 st som delar rum o har de mysigt på kvällarna :D idag är även min day off från salongen, ganska gott eftersom ja e dödstrött haha sååååååå mycke nytt att ta in o lära om. allt dom gör är heeeelt annat än vad jag är van vid, och min chef vill att jag skolar om hela mig i princip.. anyways, nu sitter ja o lyssnar på bästaste Aloe Blacc o myser, snart ska vi bege oss in mot central för att käka lite o typ hänga omkring, kolla lite kläder o bara njuta av denna underbart varma soliga torsdag :) ikväll är det ju hiphop kareoke o Moncef vill till East o göra kaos haha men ja jobbar imon tidigt så vi får se vad krafterna säger.. kanske blir en liten sväng utan alkohol? kan ju faktiskt funka de med :)

men för att uppdatera lite om mitt jobb & salongen; allt ja gör ska göras så som min chef gör det, han är väldigt speciell på många sätt och är väldigt klar o tydlig med vad han vill och hur allt ska göras, men inte mig emot - deras tekniker är sjuka och dom är SÅÅÅ snabba! jisses. aldrig sett en människa fylla ett huvud med folie på typ seriöst 5 min innan haha asså omg de går så fort så ja hinner inte ens blinka! så ja står inför en gigantisk utmaning, men de va precis det ja ville och är SÅ lycklig att han gett mig den här chansen! och dom är patient (än så länge haha) med att ja får lära om allt ja kan så de ska nog bli bra de här :) Gosia som är min chefs fru, är sååå duktig på att styla! allt hon gör är ett masterpiece, no doubt! så ja har grymma människor att lära av indeed :D


funderar på att säga till Gosia o fixa håret såhär på mig haha har trots allt velat ha den här frisyren och dessa färger i mitt hår sedan 2005 nu, det är tamejfan 7 år! nångång SKA ja ha den, period.





peace.

my.brain.is.on.vacation.

ja tänkte precis göra ett uppdaterande inlägg angående annat runtomkring som skett, men ja e såååååååååå TRÖTT! maygadd hahah så det får bli en uppdatering om det imorgon helt enkelt. gotta fix the bed, wash my face n teeth and then go sleep. up early in the morning for work :D wooop!








peace.

UPDATE!

mina kära vänner o gäddor, FÖR HELVETE JAG HAR FÅTT ETT JOBB! :D♥

detta är helt amazing, jag har fått en hair stylist anställning på en grym salong här i London! alltså jag är så otroligt blessed så det finns ju inte!!!!!!!!!! den här salongen vill verkligen satsa på mig också, vilket ja tycker är helt jävla awesome!!!! :D han som äger salongen (de vill säga min chef haha) skickar mig på utbildning i fucking L'Oreals head office i Hammersmith för att lära mig deras tekniker, produkter & annat! JAG E SÅ OTROLIGT JÄVLA LYCKLIG!!!

i typ onsdags var ja nästan redo på att packa mina grejor o åka hem nu under denna veckan, men så fick jag ett samtal i fredagskväll med frågan om ja ville komma på intervju.. lördag morgon anlände o jag gick dit med min portfolio o genomgick intervjun, han frågade mig om vilken dag ja hade velat börja jobba om ja fick chansen och ja svarade självklart "idag".. han reste sig då upp & gav mig ett förkläde, en skål med färg och bad mig "to do the roots on this lady" och så var det igång :D han var nöjd med lördagen och bad mig komma igen på söndagen för att kännas vid ytterligare en dag, och söndagen gick förbi otroligt bra den med.. när han sedan erbjöd mig tjänsten förklarade han att han känner min energi, positivitet, kreativitet & inspirations-hunger vilket blev de avgörande för honom och kändes sjukt bra för mig att det nådde fram till honom! med tanke på mitt lilla år av erfarenhet o de flesta salongerna söker folk som har MINST 3 år men helst 5 års erfarenhet haha asså näe att ja får den här chansen är så sjuk!!! han ba i believe in u, i wanna see u grow and keep u here in my Salon! JAG DOG :D hejhejhej jag är lycklig svar jaaaaaa!


måndagar är salongen stängd, vilket har inneburit ledighet för mig idag. men imorgon är det full fart & då får ja reda på mer angående schema, rutiner, kurser osv så det blir uppdatering angående det as soon as i got the details innit ;) ps. my brittish accent is gettin pretty darn good man :D wooop!





peace.

reminiscing.♥

la rosa negra - Cuba, Havanna! ♥





peace.

what.to.do.ännah?

jag har seriösa funderingar på att bara lägga i en kolsvart färg i mitt hår.. allt hade blivit så mycke enklare då ahaha JÄVLA JOBB ME DETTA HÅRET, GAH! blir galen...


2007 (inferno, nostalgiiiii!)

2008 (shit är det redan 4 år sedan ja hade lugg?)

2009

2010


2011 (saknar o ha lång hästsvans!)

2012

JAG HATAR BESLUTSÅNGEST.





peace.

there's nothing between us but space and time..

tror inte de finns nån låt just nu som gör mig så glad som den här! alltså, queen B för helvete va grym du ääär! älskar allt med den här låten, speciellt hur den får mig att tänka på dig.. def my tune to u.

wifey n myself - min bday 2010






peace.


sunny.monday.

just so u all know, min pastasallad rockar fan! helvete va grym jag är! haha kan bero på att ja inte har råd o äta nåt annat så börjar bli grym på de här me o steka till kycklingen ordentligt så den inte blir torr, rätt kryddor o grönsaker o JÄTTEVIKTIGT me creme fraichen o min chili mayo, asså OMG så jävla gott haha. helt sinnes.

anywayyyyys, idag gick det grymt bra på jobcentre (förutom den biten att det tog 2 timmar dit imorse plus att ja sprang omkring som en GALNING när ja skulle hitta från tunnelbanan hahaha att ja hitta är helt sjukt! creds till mig!!! :P) men hon sa att de kan ta upp till 4 veckor innan ja får mitt insurance number men de e ju bara o vänta o hoppas ja får jobb typ liksom igår? :D hahah.. va runtomkring på regent street idag o sökte jobb, vilka butiker asså haha stod utanför rolex i solen i 5 min, vet inte om de va solen eller blinget där inne som blända mig mest.. maygash säger jag bara!

näe nu ska ja vila min kropp i 5 min sedan skicka CV's online, är HELT DÖD?! vet inte om de e för att ja går en hel del här eller va de e frågan om men idag har ja brutalt ont i hela kroppen när ja rör mig? hoppas inte de e nån sjukdom på väg, utan bara allmän trötthet.. ett bad ikväll kanske?






peace.

mornin.

gomorron i stugan alla mina små gäddor, ursäkta segheten på uppdatering :P

nu e ja lite stressad för ska iväg på möte angående mitt social insurance number, så hinner ej avancera haha ville mest bara säga hey o att ni nyfikna muppar som är inne utan att få uppdatering - det kommer later on today i promise :)♥


wish me luck! hoppas verkligen detta går igenom nu!!!





peace.

lovely.





peace.

Ce'Cile my gyal - så jävla bäst. finner inga ord, låter musik tala istället.






peace.

sweet.dream/beautiful.nightmare

de va då själva helvete va ja drömt de senaste nätterna? vet inte riktigt va det är som pågår? haha nattens dröm va ändå sjukast, helt sinnes.. vakna o trodde ja brann, ge fan i o tända eld på mig? hahahah. anyways,

igår sprang ja hela dan med cv's, mötte Malin när hon slutat jobbet på Forever 21 o sen åkte vi till Shepherds Bush o tog en fika i ett par timmar väntan på Julie :) därefter blev de färd hemåt och ett stycke alkoholintag - vi kände att vi förtjänade det! sedan bestämde vi oss lite sådär spontant att bege oss till hiphop kareoken :D woho! kom dit rätt sent men de va nice vibe trots att de inte va så mycke folk igår? tror dom får sluta ta inträde haha :P dock ska ja inte klaga för ja ahde min space o dansa så ja va nöjd, wuho^^ riktigt fet hiphop där igår, yay!

dock va vi ju hemma rätt sent eftersom nattbussen hem tar forever, så ja somna väl vid 3 o vakna i panik av min mardröm prick klockan 6 - VAFAN? plus att ja började blöda hysteriskt med näsblod från ingenstans? jävla fan. har inte kunnat somna om eftersom ja oftast har svårigheter för de.. så nu sitter ja här, 2 timmar senare o äter frukost i form av macka med apelsinsaft till haha e så kaffesugen så ja tror ja dör! meeeeen min förhoppning är att somna om 1 timma om en stund, like that is gonna happen? :/


reggaeöl ♥ hahaha ljuvligt!




peace.

late.night.love.

tonite it kinda feels like someone's missing..


min bästa o finaste nalle som varit med sen forever, Anders ♥ jag saknar dig så ja nästan dör. att hålla om dig på natten e de bästa ja vet o det har ja inte fått göra på 2 veckor nu!! uhhh, hatar att du inte fick plats i väskorna! men snart e vi tillsammans igen min fina man & bästis :)





peace.

emotions.

sitter här o lyssnar på vad som kan vara det mest spelade riddimet 2011 under hösten haha OMG på det! näe ordvits passade inte nu :P de ja ville säga mest egentligen är att när ja lyssnar nu så tänker ja tillbaka på min sambo Noellenpropellen & vår grymma lägenhet på Heden, alla jobb ja sprang emellan, alla utekvällar ja missade pga jobb & trötthet, de kvällarna ja väl va ute o hade så jävla kul med mina tjejor + all tid ja spenderade hemma i soffan med en kopp te & en cigg & goa vänner med en jävla massa tjöt!!! asså JAG SAKNAR DET! det är typ så ja vill att mitt liv ska vara, förutom den delen då att ja enbart vill jobba me det som gör mig lycklig o slippa alla skitjobb runtomkring för att cashen inte räcker till haha..
ja va så jävla lycklig i höstas verkligen. ja fann mig själv o mådde så otroligt jävla bra! mer stark & independent än någonsin - ja vill ha tillbaka det! inte för att ja känner att ja har förlorat mig själv eller något sådant, ja e bara iväg på ett äventyr som ja än inte vet hur de kommer sluta o den tanken kan skrämma mig ibland.. men ja hoppas de känslorna kommer tillbaka snart nu när jag är här borta i London, för ja trivs så otroligt bra verkligen!!! dock har ju inte fått något jobb än vilket oroar mig och gör mig nojjig för jag är inte van vid att inte jobba.. MEEEEEN allt ordnar sig :) never give up hope - that's moy importante!

för mig är det lite så att så länge ja har dom ja bryr mig om i mitt liv, mitt jobb som frisör som gör mig så jävla lycklig & min musik så behöver ja varken tid eller pengar för annat - true story.


soulie n myself ♥




peace.

Victoria af Mozart

HAHAHAHAHHA omg ja o max har tappat det totalt på FB just nu kan ja lova. maygadd! går loss med Victoria von Anka af Mozart & von Max af Silverfjaeder osv HAHAHAHAA JAG DÖÖÖÖÖÖR! såå roligt! dock fick de tillslut bli Victoria af Mozart eftersom det första "var för långt" haha.. ni som inte känner mig tillräckligt väl förstår väl ingenting nu, men Mozart kommer från min jämnlike - o nej då pratar ja inte om den store kände Wolfgang Amadeus Mozart som va en av dom första tonsättarna i världen typ HAHA.. nejnej nu diskuterar vi detta underbara mongobarn, som är heeeeelt av sitt eget slag;

bara snurra lite här o dra lite där o vojjolé!
så har du ett estetiskt, glädjande, formgivt hår! HAHAHAHAHA




peace.

no.scrubs.

när TLC släppte albumet Fanmail var jag 10 år gammal, jag fick det av min syster när ja fyllde år minns jag, tillsammans med Jay-z's singel "hard knock life" & P diddy & Faith Evans "i'll be missing you"! fjantig som ja är så satte ja små glow in the dark stjärnor på alla album o singlar ja hade när ja va liten som va mina favoriter ;) dessa va ett par utav dom kan ja lova.
ja såg upp till T-boz som faaaan, självklart den mest galna bruden haha väldigt viktigt! älskade hennes outfits, hennes page med megalånga slingor i ansiktet o hennes crazy make-up! anywho, de ja ville säga är att denna låten e fortfarande lika fet efter typ 15år! BRAP! no scrubs goddamnit.


RIP Lisa "Left Eye" Lopes.


ps. idag lyckades Nea köra in en tops i örat som fastna? HAHAHAHA mitt älskade muppmongo, hur lyckas du med allt???? ♥ ja skratta så ja grät när ja såg ditt sms på viber HAHAHHAAHAHA!





peace.

longing.

sitter här o gör planer medans ja lyssnar på drop leaf riddim. jag längtar så jävla mycke så ja tror ja dör! det kommer bli så jääääävla kul, DHQ överallt haha kommer göra total kaos - maygadd! ja hoppas verkligen att allt löser sig så mina planer går ihop hahaha annars dör jag :P


wifey n myself - januari 2011





peace.



lovely.tune.

vila i frid Eric ♥





peace.

madness.

sometimes u can feel sad cause u miss something, even though u actually never kinda had it in the first place.. still it feels like that doesn't matter, cause u're just so upset n would do anything to have all that back! even though it hurts? even though it's not right? even though it's destructive?!






peace.

speechless.

om ni inte redan sett den här filmen så ber jag er - ta en del av er tid och lyssna!!!


KONY 2012!




peace.

i♥music

när ja lyssnar på denna fantastiska tune kan
ja inte låta bli att le & tänka på dig :)


gonatt.




peace.

inspiration.





peace.

BRAP!


jag tror inte ni förstår hur mycke ja längtar!!! ♥


ps. just idag saknar ja min hårfärg lite.. fan.
och min kära Mustafa såklart ;) haha.




peace.

beautiful.





peace.

sleeky.looks.

sitter o kikar lite på runway-modet vad gäller hår (dock A/W 2012 men whatever haha).. det är en hel del mittbena & sleeky looks - i like! jag måste nästan säga att de Givenchy visar upp e bäst haha så jävla nice grejjer!!! älskar hur dom är stylade, älskar kavajerna och älskar hårstylingen megamycke! jag är egentligen en person som gillar när håret e lite rough o busigt, avant garde a la de luxe med megafluff är liksom de ja gillar mest haha men titta HÄR! och njut - otroligt tjusigt :D


min nya grej e ju definitivt mittbena! fast lite mer fluffig då ;) haha





peace.

krashad.anka.

svar johan adam. idag är ja helt slut i huvvet, hänger inte riktigt med på varför men så e de. sitter här o skickar massa CVs online, vissa ställen tar ju inte emot när man kommer in så man måste skicka via deras hemsida, känns sådär om ni frågar mig.. tycker det är bättre när dom kan ta CVt, annars känns de lite som om de hamnar i cyberspace o aldrig kommer se dagens ljus haha men men, London is it what is :)

nu e min frukost/lunch strax klar iaf, spaghetti wohoo :D ska bli gott me lite mat så hjärnan kan funktionera litegrann hahaa. hoppas alla har en ljuvlig dag iallafall, hörde att de va gott väder i Göteborg idag? här e de rätt grått o kallt idag - blä!







peace.

one.love.

vet inte riktigt hur ja ska förklara vad som händer med mig när ja hör bra musik. alla känslor som liksom byggs upp inom mig.. den otroligt massiva svallvågen kan ibland variera av olika känslor haha säger väl sig självt, men det är helt otroligt hur jag & mitt humör blir påverkade av musik.

ja vet inte riktigt vart ja ville komma haha, antar att ja e trött o borde sova. sitter fast o lyssnar på massa musik bara.. ljuvliga, ljuvliga musik - va skulle ja göra utan dig? ♥








peace.

fantastisk tune ♥




peace.

lovely.life.

vilken grym helg det har varit, seriöst fan. i fredags var vi på äventyr i Brick Lane (näe va vi?) haha hamnade såklart tillslut på red church o gjorde lite smått kaos o kom hem ungefär vid 5.30 på morgonen men de ska vaaa sååå :P
sedan på lördags morgonen hade Julies syster fått lilla bebisen (han e såååååååå fin!!!) så hon åkte till sjukhuset o va där hela dagen så ja o Julia vandrade omkring i Soho osv under tiden :) sedan blev de hem o hänga framför teven som vi äntligen fick igång :D WUHO! mys med massa godis o white chicks, juliorna somnade så ja låg o kolla på slutet själv o skratta i min ensamhet haha ljuvliga humor :D mitt i natten åkte Julia hem till Sverige en vecka dock så nu e de ja o Julie kvar i rummet :P
igår blev de chillilei o sedan kaos a la nattetid, såklart! vi hängde först på Big chill o sedan på red church, behöver ja säga mer? roligt var det iaf, lätt en av de grymmaste kvällarna förutom förra söndan. summan av kardemumman; söndagar rockar i London haha :D♥


myself n soulie last nite ♥




peace.

duuuude.

eftersom Beenie Man ska va så jävla exceptionell hahaha så kan ja inte länka låten med en video här på bloggen eftersom den är avaktivered, utan för er som vill lyssna på Beenie Mans typ seriöst bästa tune EVER, varsågoda o klicka HÄR! :)


like a boss!!! haha 2006.




peace.

graffiti.inspiration.

alltså, jag älskar ju hiphop kulturen o allt som hör därtill. min största kärlek under tonåren var nog faktiskt graffitin, förutom musiken då. jag ÄLSKAR verkligen graffiti och har under många års tid sagt till nära o kära att den dan ja har mitt feta crib då ska det målas på väggen! :D yay! snokade runt på Kingsize hemsida o hittade det HÄR!

asså, fattar hur fett o ha Fat Joes målning på väggen? weh, hade inte sagt nej :D kanske inte att de ska stå "crack" då, nåt mer nice som typ "vickey to the world" eller nåt nice muhahaha! för er som har mig på facebook, gå in på mitt album som heter lovely London o titta på de målningarna som ja lagt upp där från Brick Lane, så jävla vackra. riktiga artworks for real!!!





peace.

lovely.


fick den här låten skickad till mig för 4,5 år sedan.. blev störtförälskad i både tarrus riley & denna låten asap. lyssnar alltid på den när jag är sådär extra glad o pepp :) gosh, att en låt kan göra så mycket med ens humör! :D gud va lycklig jag är verkligen!!! jisses.

ja vill ha sol o fräknar igen dock :/ haha nu tack!




peace.

memories.


sitter här o blickar tillbaka på dig, på mig själv, och på hur fan vi betedde oss egentligen.. haha jag tackar gudarna för att man växer upp, mognar till sig och en dag inser att man inte kan bete sig hur som helst mot någon. det finns gränser, och visst ibland får kärlek en att göra crazy things, but still. man beter sig faktiskt inte hur som helst. det värsta e nog när det eskalerar - alltså blir värre o värre som en ond cirkel. man gör allt för att såra den andra på ett värre sätt än denne sårade en själv, e ni med? :P

är så otroligt tacksam att jag idag tänker annorlunda, men är också tacksam för allt det vi gick igenom.. utan erfarenheter och alla galna bråk så hade man nog inte fått den lärdomen & idag tänkt som man gör.


Nanna n me @ Nivå, sommar 2009 - mitt i allt kaos haha.




peace.

idag skiner solen så himla gott & jag har varit ute hela dagen o sökt jobb både på salonger & i butiker i Westfield mall o lite runtomkring.. nu är ja hemma igen o lyssnar på musik som gör mig glad! :)♥ yayy! Julie kommer inte hem förräns om en timma, så tänkte traska ut på en promenad o njuta av det underbara vädret så länge, gotta be home later eftersom ja har nyckeln hihi :)

min älskade bror blir 27 år gammal idag :)♥ GRATTIS igen, älskar dig!




peace.

love.is.a.natural.disaster.n.so.is.distance.

alltså varför kan man inte va på 2 ställen samtidigt? imorgon uppträder syster sol på klubb LoveTip på Henriksberg, och jag kan såklart inte vara där eftersom jag är här! hahaha make sense. dock tycker ja inte att det är så kul att ha missat både hennes spelning OCH kapten röds sista turnéspelning på hemmaplan i Göteborg. faiiiiiil!

visst, livet är inte alltid rättvist - men jag ÄLSKAR ju deras musik. så jävla typiskt bara känner jag lite dåvaaa. men men it is what it is.. kan hända att ja fäller en tår imorgon eftersom typ alla ja känner ska dit o dansa o ha kul o fira min brors bday o allt :( vet ju att de kommer bli en sååå nice kväll!! så missa för i hela världen inte o gå dit om ni har möjligheten - kommer bli tvärnice!

Mästerkattens vers är sååå FEEEEEEEEEET! omaygadd så fet tune verkligen ♥




peace.

finally.

enjoy :D♥ def my favourite tune for the moment!


mina fina tjejor ♥



peace.


RSS 2.0