Åhh ja saknar alla mina tjejor :( haha har...

img_6438 (MMS)

Åhh ja saknar alla mina tjejor :( haha har legat hemma knappt en dag ens o e redan rastlös.. Fyfaaaan för o va sjuk asså, det värsta e nog att ja mår lika dåligt nu som ja gjorde inatt & imorse :/ hoppas de blir bättre under morgondagen! Nu ligger ja i soffan i min adidas under filten me mami bredvid mig o kollar Simpsons o väntar på helkokt kronärtskocka - så JÄVLA gott! Får hoppas den går ner bara haha har inte ätit sen lunchen igår typ pga halsen så hungrig är jag for sure!!! Peace.


liten&söt.eller.stor&ståtlig?

ja vet inte vad ni hade valt, men jisses vad jag älskar stora, maffiga hundar! dessutom tror jag på myten om att hundar och människor hör ihop, och att vissa typer av människor går bättre ihop med vissa typer av hundar! även om små vovvar som chihuahuaor osv e jäättesöta o terrier är gosiga så finns det fan inget bättre än en jumbo hund som man kan boxas med utan att dom slår ihjäl sig, en tuff hund med attityd och personlighet samt nån man kan brottas med utan att dom får ont osv. kolla så fina dessa är, JAG LÄNGTAR SÅ HIMLA MYCKE TILLS JA KÖPER MIG EN FIN VOVVIS :D åhhh!!! alla raser nedanför är mina favoriter, bästa hade ju varit att få ha en av varje ras :D MYS!

Beauceron

Dobermann


Flat Coated Retriever

Schäfer

Rottweiler


åhhhhhhhh jag längtar!







peace.

K9.dogs.n.tonsillitis.

yep. här sitter jag i soffan o dör av smärtan i min hals. har halsfluss och influensa men va på vårdcentralen imorse så nu har ja penicillin & värktabletter så överleva ska ja nog göra haahaha :P dramaaa. nemen ja sa även till läkaren att ja måste få bort dom hära mandlarna nu för ja klarar inte mer! skulle ju tagit bort dom för 3-4 år sedan men bangade ur i sista sekund då ja fick panik. men den här gången ska ja fan klara av det! jag pallar inte med mer halsfluss fan.. så nästa vecka ska ja dit igen o få remiss till Sahlgrenska, gaaah!

tittar nu på Animal Planet för övrigt, o det är ett program om K9 hundar och poliser och hur de jobbar tillsammans osv. fan va fett asså, skulle ja utbildat mig till polis skulle ja definitvt valt att ha en hund som partner. riktigt fina och smarta dom är hundarna asså :) inget lätt jobb dock haha men hade varit sjukt roligt!


den här hunden var med i programmet och heter Auggie haha! han kallas för Auggie the doggie och dom visade massa med honom, så ja försökte googla om det fanns nåt på nätet om han o jag hittade en hemsida med bilder osv. en sån underbar sötnos han är alltså, VILL HA!!! för att se hemsidan klicka HÄR!



peace.

Someone is up there protecting over me, fo...

img_6852 (MMS)

Someone is up there protecting over me, for sure! I believe it's my guardian angel :) Peace.


Shiiit! Kvällens avsnitt av criminal minds...

img_8481 (MMS)

Shiiit! Kvällens avsnitt av criminal minds va sjukt depp så ja har gråten i halsen :/ herreguud. Nu e klockan dock midnatt så nu ska ja tänka tillbaka på härliga sommarkvällar och försöka få massa sömn! Natti, peace.


Mums! Höstens första tecken; kvällsmys när...

img_4214 (MMS)

Mums! Höstens första tecken; kvällsmys när det blåser & regnar ute  :D sitter i sängen o kollar NCIS o dricker russian earl grey te med vanilj honung o mjölk + en rostad macka med gouda ost och aprikosmarmelad! Fyfan så gott. Prata me Nanna ganska nyss i tele också och vi är båda i höst-mode! Så jääävla myyys! Sitta på en uteservering i mysponcho med en latte o en cigg e top notch nu, for sure! Åhhh har sånna gosiga känslor inombords nu haha har känslan av att det kommer bli en underbar höst & vinter - lovely! Peace.





peace.

i.don't.want.the.flu.fifäään!

idag på salongen kände jag mig sjukt slö o seg strax efter att ja va klar me permanenten i eftermiddags, insåg att ja antagligen åkt på influensa.. med tanke på att typ ALLA mina vänner e sjuka så känns det som om de va oundvikligt att ja nångång skulle åka på det haha fan. har verkligen INTE tid o vara sjuk. massa att göra på salongen o det är otroligt jobbigt att inte ha ork eller energi då juuue! anywhoooo,

idag ljusade jag upp Diana för andra gången o resultatet blev riktigt fint! eftersom hon har mycke röda pigment i håret sitter såklart dom som berget. men som sagt, att bli ljus är en j*vla procedur o den som ger sig in på det bör med stor omsorg tänka efter före :P


såhär blev alltså resultatet efter 2 sling-sessioner. från början var hon en 3.a på skalan.. jag tycker hon är jättefin i det ljusa - känner knappt igen henne? :P

imorgon är det wifey Ildas tur att bli blondisch. tjoff! let's go fifään, blondie-hysterin slår in!


myself & Ilda @ Vasastan - min bday 2010




peace.




peace.

Godmorgon alla gäddor! Idag e det måndag o...

img_8361 (MMS)

Godmorgon alla gäddor! Idag e det måndag och regnet öser ner, men trots det och endast 3,5 timmes sömn känner ja mig på topp & är redo för en ny vecka med nya utmaningar och äventyr :D yayyy! Hoppas alla försöker se nåt positivt i att hösten e på ingång, t.ex alla mysiga kvällar me film o varm choklad osv! Myyyyys! Peace.


Hahahaaaaaaaa jag äger min älskade wifey p...

img_1656 (MMS)

Hahahaaaaaaaa jag äger min älskade wifey på Wordfeud ;) yay! Hon skyller på att ja leder bara för ja kam svenska hahahaa mitt lilla mongo :D<3 peace.


i.hate.that.i.love.u.

img_4451 (MMS)

i.hate.that.i.love.u.


wicked.n.wild.

denna helgen blev ju lite tokig haha. iaf fredagen, det började med öl hos mig för min o Nannas del. Kapten Röd, Perfect Harmony & Nicki Minaj på högsta volym i samma veva som vi varvar cider me cigg & fixar håret haha :D sedan bar det av till Vasastan där vi mötte upp Ilda, Nati & Sara - sedan traskade vi vidare mot Calor och den nya klubben Toppa Tings som hade premiär denna kväll! det blev en riktigt bra kväll, så länge den varade för min del haha. blev lite väl packad och hade alldeles för höga skor på mig för att kunna hantera dom på fyllan :P så det blev hemgång rätt tidigt från klubben faktiskt vilket va synd för det va FETT nice vibe därinne!!!




igår låg ja o Nati typ totaldäckade hela dagen haha. käka lite pizza, pannkakor o kollade Harry Potter - mysmode! vid 10 tiden begav vi oss ut efter en go dusch för att få se lite folk då vi blev alldeles för rastlösa haha så vi hamnade på café Tintin för en kaffe. sedan blev de mcdonalds häng me Nellie en sväng o lite hårstuderande i mina Hair Magazines :D sen svängde vi runt lite o träffade på fulla människor innan det begav sig hemåt till sängen för tjejsnack :) mys!


däckad anka hahaaa jag sov som en STEN!

min kaprifol ♥

cp barn!

såhär roar man sig bäst på mcdonalds en lördagsnatt haha!

denna dagen har varit mysig men blåsig och kall! ja o Nati mötte upp Stef i stan som för första gången sedan operationen såg dagens ljus haha. vi fikade på Cappuccino och traskade sedan vidare mot Condeco hos mig i Linné o satt där en stund.. sedan promenerade vi till 4 gott och köpte alldeles för mycke godis! haha olagligt! därefter blev de chillilei i min säng fram tills typ nu med film o massa gapskratt - sjukt tråkigt att mina gäddor har gått! är redan rastlös? hahaha fan.


chillilei på Condeco

Stef shoppar loss på 4 gott med sin lilla korg :D





peace.

lovely.vin.diesel.

för er som ej visste så ÄLSKAR jag Vin Diesel. det är sanna min ord världens sexigaste man & bumbibjörn :D jag såg precis på en av hans sidor där han lägger upp kloka ord once in a while o lite annat kul man kan läsa om, att en Fast n furious 6 kommer ut!!!!!!!!!!!!!!!!!! förstår ni detta?!? jag dog av lycka!!! det står att den ska komma ut "memorial day 2013" och ja va ju självklart tvungen att googla datumet hahaha så i USA kommer filmen alltså komma ut måndag 27 maj 2013. JAG LÄNGTAR IHJÄL MIG!!! det lär väl i vanlig ordning dröja 1 år till efter det innan den kommer hit haha men anywho - den som väntar på nåt gott ;)


jatack!




peace.





peace.

resultatet.

ni får ursäkta den brutala posebilden men det fick bli så nu hahaha så ja skulle få me hela huvvet så ni ser botten o hela grejjen. MASSA guldpigment i nu, likeyyy! :D det är egentligen massa finare i solljus då de kritvita slingorna är long gone och numera guldigt skimrande men eftersom solen uppenbarligen redan gått i ide så får detta duga tills ni ser mig live ;)



peace.

lovely.life.

mysfika me babygyal Nati

myself & bästaste Nanna @ kräftskivan

mina små gäddor!!!

kärlek.

bibbiboo n me @ Looptroop spelning

mina babes ♥

bästaste Aurelia n me @ Calor

finaste Mandie!

älski n myself på äventyr :D





peace.

För den som ej visste fixerar jag bryn & f...

img_3328 (MMS)

För den som ej visste fixerar jag bryn & fransar på salongen! Har ett paketpris på 250:- för färg av fransar och bryn, då ingår även brynformning.. Annars kostar det 180:- separat att färga antingen fransar eller bryn. E det som så kanske att du endast vill ha formning utav bryn så tar jag 75:- för det!


a.shout.out.to.mi.lovely.lady.♥

vill bara säga att Julie Eriksson är så jävla bäst! finns inte många som henne på vår jord och jag är otroligt tacksam att jag har denna ljuvliga dam i mitt liv ♥ i feel blessed. period. du är mitt allt o lite till min älskade Gäddan Gäddansson! hahaaa så många minnen vi har o så otroligt mycke skratt & glädje du ger mig. I LOVE U!












peace.

finished.

yes, e klar med färgningen av hår nu plus att jag e helt slut i övrigt haha. Nellie kom hit o joinade mig, sedan kom även Yoss :) när ja va klar me håret blev de snabbföning för att sedan åka till TinTin o chilla en fika.. så folket observera nu att jag gick med på att gå ut med halvblött hår & osminkad! hahaha shit pom fritt det har nog inte hänt sen ja va typ... 18? anywho så va de lätt värt det för att få en cola o en dammsugare! chokladsuget va olidligt!!!

jag har inte orkat avancera med bilder osv under själva förvandlingen trots att jag fått förfrågan, men det blev ingen major change denna gång me håret. jag har mestadels fixat utväxten samt lagt en färg över håret för att trycka in lite mer guldpigment då det ljusats upp så himla mycke i sommar på grund av solen, min plan var aldrig att bli jätteljus så rådde helt enkelt lite bot på det ;)




peace.

Tråkigt att ja missar denna visning då ja ...

img_4730 (MMS)

Tråkigt att ja missar denna visning då ja åker till London tidigt samma morgon, men ni anar inte hur mycket ja längtar tills jag är där :D åhhhhh va kul de ska bli!!!! Peace.


Happy moments :D nu har ja lunch på salong...

img_9849 (MMS)

Happy moments :D nu har ja lunch på salongen o döör av mättheten! Eftersom smsen rullar in så till alla som frågar; nej ja ska inte till Colors idag :P ja måste packa ner mitt liv o ikväll ska ja även färga mitt hååår! Ja vet typ inte ens själv va de blir än då ja ändrat mig typ 7ggr senaste dygnet haha, men ja hoppas de blir bra :) peace.


Gomorron i stugan :) ja e sjukt trött idag...

img_3239 (MMS)

Gomorron i stugan :) ja e sjukt trött idag, vädret suger o ja e hungrig! Hahaha men låt oss hoppas dagen blir kanon oavsett - u gotta stay positive! Drömde för övrigt massa sjuka saker inatt? Fattar typ ingenting var drömmarna kom ifrån men eftersom ja läst mycke om det så vet ja att allt man drömmer om kan komma låååångt inifrån i det undermedvetna.. Tjoff! Peace.


U turn my soul into ice.

img_2209 (MMS)

U turn my soul into ice.


recension.på.Nak's.produkter.

som sagt, imorse testade ja några utav de produkter vi tog in från Nak nyligen! Nak är inget främmande märke för mig, då salongen haft detta märke sedan tidigare samt att jag själv använt deras produkt repl*ends tidigare och varit helnöjd! meeeen anywhoo :P

imorse så testade jag ett nytt schampo & balsam som heter Heat Beat. det är alltså en serie som är framställd för folk som ofta använder sig utav värmande verktyg såsom fön, plattång osv. då fön, plattång & volumaster är en del utav min vardag var det en självklarhet för mig att pröva dessa och jag är gryyyymt nöjd! (Nak är att tillägga ett australiensiskt märke som använder sig mycke utav naturliga produkter så det finns inga mängder av parfymer osv i, vilket gör att rengöringsprodukterna egentligen inte doftar något speciellt enligt mig). men trots mitt katastrofala hår så gick det hyffsat lätt att reda ut när det var blött vilket sällan är möjligt annars haha.

efter dusch & utredning av håret testade jag en produkt som heter inner strength och är en leave-in produkt. man sprayar alltså produkten i håret i den mängd man känner man behöver, sedan låter man den verka i håret utan att skölja ur. denna produkt har inte heller nån doft egentligen utan är väldigt naturlig då det är massor utav proteiner i som suger sig fast i hårstråna och ger det styrka. enligt mig en riktigt bra produkt som gör håret mjukt och följsamt! pleased indeed :)

sist men inte minst har vi denna olja, som jag anser är obligatorisk i processen & som jag sedan en tid tillbaka är besatt utav haha. jag har testat många olika oljor och eftersom mitt hår är i den kassa kondition det faktiskt är i så märker jag direkt om en olja håller vad den lovar. mina toppar står rakt ut åt alla olika håll efter föning om ja inte lagt olja i, och funkar produkten som den ska så bli topparna mjuka, följsamma och ser glansiga ut. denna olja klarade provet galant! doftade riktigt gott men inte för mycket och var väldigt dryg! den heter aroma oil och är en pumpflaska vilket ja tyckte va rätt praktiskt då många andra oljor jag har inte är det och det kan ofta innebära en lätt överdosering ibland vilket inte är nödvändigt. en riktigt bra produkt för den som vill ha ett mjukt och välvårdat resultat.



alla dessa bilder jag lagt upp är tagna från Nak's hemsida :)



jag klippte även Daniel idag, så här ser ni före och efter bilder på honom :) ville bara nämna för er killar som kanske läser min blogg(?) att jag använde en produkt som heter fibre up på honom, som är en GRYM styling produkt. den är lite mjukare i konsistensen än fiber wax men kul att jobba med och väldigt enkel att forma! så den rekomenderar jag starkt!!!


***


denna bild tog jag imorse för den som missat och jag måste erkänna att ja vet inte vilken av dessa 4 produkter ja testade idag som ska ha mest cred men jävlar va mjukt och lent mitt hår har varit idag! det är helt sinnes. jag är sjukt nöjd med alla produkterna och gillar kombinationen jag gjorde. mitt nästa uppdrag blir att testa repl*ends, då det var ett par år sedan jag hade produkten så håll ögonen öppna. recension ang de andra produkterna i serien kommer inom kort :) och som sagt, produkterna finns nu tillgängliga på salongen så har ni frågor eller whatever just holla!



peace.

Maaaah! E på bussen på väg hem från gossig...

img_5927 (MMS)

Maaaah! E på bussen på väg hem från gossigaste Stef som imorse fick komma hem ifrån kliniken där hon gjort en bröstförminskning :) vi tog av sportbehån o kikade lite o för att knappt ha gått ett dygn sedan operation såg de jääättefint ut! :D därefter blev de pizzatime o massa mys i sängen (båda totaldäckade hahaaaa) så e nu på väg hem och uppdatering ang produkterna ja testa imorse kommer snart! Peace.


This is me today! Jag har testat nya produ...

img_4855 (MMS)

This is me today! Jag har testat nya produkter från Nak nu imorse som vi fick in igår, recensioner och mer om det kommer senare ikväll :) Ja har även köpt färg och massa roligheter som ni också får höra om sen, för imon blir de trix&fix me vics håååår :D ahhhhh alltid lika kul :D hoppas alla får en grym dag, ja e verkligen på topp haha ljuvligt! Peace.


i love my ladie yup yup i love my chiiick :D fet tune!

Busta Rhymes ♥




peace.

yep.i'm.cheap!

från o med denna vecka rear jag alltså ut mig själv haha nejdå. men från o med nu så lämnar jag 20% rabatt på alla mina behandlingar på salongen! detta får ni inte missa så se till o boka tid hos mig nu ;)

exempel på priser;

klippning; 300:- (ord. pris; 380:-)
färg/sling & klipp; 720:- (ord. pris från; 900:-)
permanent (inkl. klipp); 720:- (ord. pris från; 900:-)

jag sätter ju för övrigt extensions! så för er som är sugna på det - kontakta mig för konsultation & priser! :) sätter allt från helförlängning till effekt-extensions med olika metoder!

telefon till salongen; 031-284253







peace.

what.a.day.

snacka om att denna måndagen började med bravur haha. först kommer ja till salongen o allt går kalasbra o gör antagligen min bästa herrklippning någonsin på så kort tid! var helnöjd verkligen - även han hahaha tur det! :P sedan kommer Daniel o ska få sig en klippning så bestämmer hans gyal att han ska ha mohawk haha Daniel känner sig något tveksam men ja fräser fart o till vår stora förvåning passade han faktiskt sjukt bra i den frisyren! inget rakat på sidorna eller megalång mohawk men ni vet korta sidor o mellan långt uppe på med kort lugg, kändes kalasbra! (jag glömde foto, klantigt)
sedan begav ja o madre oss till syster för att fira lilla Felly som fyller 3 år idag ♥ min älskade lilla groda! så där blev det tårta på tom mage, presentöppning o ett herrans liv :D mina små gullefjun, man kan inget annat än älska dom!!!
sedan begav vi oss hemåt för att stå o laga mat som nu strax är klar, och medans min potatis kokar så passade ja på att skriva ut ett utskick som jag fixat för salongen.. oså självklart när ja ska göra detta så är bläcket slut i skrivaren så jag, observera nu; JAG! löser detta problem utan konstigheter? haha hur sjukt e det då? :P (mer om mitt utskick kommer i nästa inlägg efter jag ätit hihi)
dessutom har Stef opererat sig idag och överlevt dessutom haha min lilla groda! när ja prata me henne förut va hon tvärdrogad o mumla massa roliga saker som man bara gör när man ligger smygdäckad efter en operation o e hög på morfin hahahaha.

så min hjärna har varit i full gång idag o ännu är det inte slut!


Casper, the man n love of my life ♥




peace.

Har en ny app på mobilen n i love it! Den ...

img_0299 (MMS)

Har en ny app på mobilen n i love it! Den heter instashow o slumpar bilder man fixat i instagram.. Chewie hjälpte mig o jailbreaka den igår så nu e de downloading nonstop här haha neejdå. Men kul har jag :D peace


Idag fyller min älskade systerdotter hela ...

img_7626 (MMS)

Idag fyller min älskade systerdotter hela 3 år?! Sjuuukt va tiden går fort? Ja minns dagen då Gaby ringde o berätta för mig att hon väntade barn igen, ja minns dagen då hon föddes, o fler underbara dagar att minnas har vi fått genom åren o framöver kommer ännu fler minnen att skapas <3 Felicia är min underbara docka, en liten mini-me hahaha eftersom hon är en total kopia av mig! Hålla tyst går inte, bestämma över allt o alla e viktigt, göra saker man absolut inte får måste göras helst 2 ggr bara för att o att gapa så högt de bara går e kalaskul haha. Min fina tjej <3 efter jobbet idag blir de hem till syster för att fira min mupp :) mys! Peace.


Denna dagen har varit riktigt mys :) chill...

img_4630 (MMS)

Denna dagen har varit riktigt mys :) chillilei i stan me Stef & Nati följt av Nanna o tokigheter me Palle Pimp :D efter en sväng på stan sitter vi nu hos Nanna framför teven o chillar So you think u can dance! Tjoff! Strax blir de mat o chips - lazy ass friday n i love it! Peace.


dutteduuu :D snart e ja tillbaka i London o då jävlar ;) extra kul är alla kontakter vi hookade med som vi nu ska linka upp med när ja återkommer. feeeeeett! :D all dem underground hiphop clubs be aware! vickey is on her way ;D



peace.

ps.

jag går för övrigt loss i min godispåse som jag köpte idag haha illa!!! men ibland får saker o ting bara va sådär allmänt efterblivna som dom är, som att ja t.ex gick in o köpte denna påse för typ 30:- o ätit typ 7 bitar (alla choklad såklart) o nu finns det inga goda kvar? hur kommer det sig att det alltid blir så? gah. blir galen :P


jag älskar för övrigt min poncho (även kallad filten hahaaa) :D



peace.

music.

denna dag har spenderats på salongen, därefter blev de hook med Stef & Nanna i stan för att käka en langos men kön va 1 mil lång så det blev thai mat istället :) sedan begav vi oss till kanaltorget för att se Aurelia uppträda - vilken spelning. lame ass audience får jag säga men shit va duktig hon är alltså. så feta låtar så man dör ju? :D skitkul också att se Sahar & Cynthia rocka som hennes dansare samt ljuvligt att det bjöds på gäster som körde grymt!!!


mys med tjejorna & thai mat ♥

Parham,Vic & Miss Relli - fet spelning, BIG UP! ♥

Stef demonstrerar hur man enklast sväljer en salamander :P

bästaste Aurelia!



peace.

Wadduuupp! Hahaa gapskratt, ja ligger i sä...

img_0386 (MMS)

Wadduuupp! Hahaa gapskratt, ja ligger i sängen me kläder o smink på - helt död? Ska ta mig i kragen o tvätta ansiktet o borsta tänderna + ta på mig en tisha o hämta datorn seeeen ska ja blogga på riktigt i promise! Alla dessa sms-inlägg haha yeye. Live love life - jätteviktigt! Peace.


tacka vet ja Partillo för att ha skapat mi...

img_2644 (MMS)

tacka vet ja Partillo för att ha skapat min älskling, Perfect Harmony riddim <3 o tacka vet ja Ante som e en av de underbara dj's som förgyller mitt hjärta med reggae & dancehall :D much love. peace


Don't take everything & everyone for grant...

img_4928 (MMS)

Don't take everything & everyone for granted. In the end it will all come back to ya n eat u alive. Not cosy - at all. Peace


true.story.

if u love something let it go,
n if it comes back then that's how u know..

Marques Houston - Circles (lovely tune)


me n my angels ♥



peace.

bad.ass.combo.♥


alltså.... JAG DÖR! future husbands? yes, båda två ska ja ha!!! inte mer me de ;) fyfan nu har ja tittat på videon ungefär 55 gånger i raaad. JUELZ IS FREAKIN FAB! jag dööör. självklart kör han en Audi R8 också - HOT! o för att inte tala om Chris sängkammarblick??? ge mig?!!


last night. inväntar Looptroop uppe vid Avenyn ♥ fet spelning!!!




peace.

Salon.International.i.LONDON :D

yep ya'll heard me! bokade mina tickets idag till London, åker torsdag den 13e oktober o stannar till tisdagen den 18e - LYCKA! det blir sleepover hos Julie, frisörmässa fifäään + partey o möjligen shopping om det finns en slant över till det :P e så himla glad för att Emelie och hennes kollega ska dit också, fyfan! ja längtar nåt så helt otroligt till denna resa så ja dööööööööör! busäventyr & hårtjosan med förebilden Emelie + hooka me Julie + att detta kommer ske i London :D gah! happiness ♥

jag vill verkligen se Tim Hartley och Patrick Cameron men deras visningar kostar över 800:- styck o jag är inte direkt gjord av cash just nu. fan. får hoppas på det bästa när jag är där att ja kan ta mig in ändå ;) anywho så längtar ja nåt helt sjukt!!!


LONDON BABY!



peace.

dutty.love.

det har nog inte undgått någon att jag är galen i Nicki Minaj? hon e så jääävla stencool så det finns ju inte på kartan! anywho så e jag helt hooked på Sean Kingston & Nicki Minaj's asgrymma tune :D yay! så fort musiken i telefonen kommer på så är det den som åker på först av alla just nu.. :D dutteduuu ♥

8 veckor kvar sen är ja tillbaka i mitt älskade London - denna gång för frisörmässa ♥ yay!



ps. I love my gyals - nuff love n respect! ♥




peace.

U sneaky bitch, It's like i don't recogniz...

img_8794 (MMS)

U sneaky bitch, It's like i don't recognize u? But hey, imma let u be u n do your thing. Please do the same for me. Peace.


GRATTiS min älskade Amilia som idag fyller...

img_3963 (MMS)

GRATTiS min älskade Amilia som idag fyller hela 1 år gammal :D yayyy! Volim te <3 peace.


Kärlek osååånt :)<3

img_7833 (MMS)

Kärlek osååånt :)<3


svar.på.tal;

Camilla om Igår blev de lite fest minsann haha. Vi sa...:
Hej! Jag bara undrar en sak över ditt hår, det är så himla fint verkligen!!! Men hur har du fått den färgen?? och vad heter den om man t.ex vill ha extensions och ska beställa keratinvax? Jag bor inte i city så får beställa på internet, vet du någon bra sida? 
tack för din kommentar Camilla! du får ursäkta mitt sena svar men har inte kunnat använda datorn på över en vecka, därav även väldigt tråkig uppdatering! anywho så har jag inte färgat fram den här färgen utan jag har fått från en 1.0 (svart) på skalan till den färg jag har nu genom att bleka och slinga håret, mycket och ofta under en kort period. detta är absolut inget jag rekommenderar då det sliter otroligt på håret - men jag blev lite naiv o försökte intala mig själv att det inte skulle bli såhär..
när jag köper löshår så köper jag nr 27 (rostblond heter den oftast) och det är otroligt likt färgmässigt! enda stora skillnaden är egentligen att jag har väldigt mycket guld i mitt hår och den här rostblonda är inte riktigt lika guldig.. dock syns inte det ja skurit igenom håret så det går in väldigt bra med mitt hår! eftersom jag har så otroligt långt clips löshår så har jag det även oftast uppsatt eller i fläta när jag har i löshåret, just för att det ska se mer äkta ut. finns inget värre än någon med extensions där man ser tydligt att det är fake - så var riktigt säker på din färg innan du beställer :)
jag skulle nog rekommendera Rapunzel's hemsida, dom är riktigt bra! hoppas det går bra för dig, har du fler frågor - just ask me!

här nedan är 2 kort från London där jag köpte mitt långa löshår! 24 inches (ca 60,5cm) är det och jag älskar det. det syns ganska tydligt på sista kortet från förra veckan hur bra det smälter ihop med färgerna!







peace.

omg.guys?shape.up.fan.

den ena e ju fan värre än den andra? hahaa herreguuud. ibland e ju lite frågan om man ska skratta eller gråta? tittar på ett program på teven som handlar om ett par som har en relation som är sjuukt destruktiv. lite som din o min. jisses alltså. att man utsätter sig för sånt frivilligt? eller aa, frivilligt o frivilligt - ibland liksom bara blir saker o ting va dom blir men att man inte märker på vägen vad som håller på att hända? t.ex sa tjejen i fråga precis en sak som ja sagt till mig själv såååå många gånger!!!! hon sa såhär;

"jag vet inte vad det är med dig som gör att jag gång på gång förlåter ditt beteende, fortsätter att acceptera situationen och umgås med dig.."

en annan sjuk sak är ju hur vissa kan med att bete sig? common sense som att typ hälsa på sina vänner kommer inte på fråga eller? shit alltså. vad händer Göteborg? pinsamt. näe, fan va ja e sugen på att inom den snara framtiden kicka härifrån :) yayyy. struggle for a while now, then fly to a secret destination n just live life ♥


Sara & älskling

me n my wife

du kan inte gå uttannn trosa - utttann BH!!! HAHA :D

HAHA stef? busfrön utanför Calor :P



peace.

lazy.ass.sunday-still.productive.though

igår skedde tokigheter på juggekalaset där vi firade älskade Amilias 1 års dag! det var hur kul och trevligt som helst, galen fest när Ildas pappa satte full fart på mikrofonen haha juggedans så de stod härliga till! :D därefter blev de full fart till Calor - trevligt men kvällen o musiken slutade alldeles för tidigt!!!


myself & Aurelia @ Calor

älskade unge! ♥ redan 1 år gammal? tiden går ju helt sinnes fort..




peace.

Åhhh va det e kul med ballonger! :D nu bef...

img_8288 (MMS)

Åhhh va det e kul med ballonger! :D nu befinner vi oss på juggefest fifäään haha. Amilia fyller 1 år gammal o det firar vi big time! Ja o sara har ballonger i håret o barnen dansar som aldrig förr :D tjoooff! Peace.


Epic fail; when u betray your friend! Anyw...

img_5541 (MMS)

Epic fail; when u betray your friend! Anywho så e ja klar på salongen för dagen nu. Hemåt strax för o packa ner mitt liv i flyttlådor + fixa mig inför kvällen! Ps. Jag älskar mitt liv o önskar många andra gjorde likadant istället för o bli totala copycats osv.. Ja, ja e lite bitter idag men ja e partey som fan så ikväll kööör vi :) peace.


HUMOR! Jag dööör av gapskratt hahahaaaaa n...

img_5951 (MMS)

HUMOR! Jag dööör av gapskratt hahahaaaaa ny app på telefonen n i love it!!!


Tjoooff! Colors ikväll fifään! :D

img_8883 (MMS)

Tjoooff! Colors ikväll fifään! :D


I miss London n Julie :(

img_0041 (MMS)

I miss London n Julie :(


Bus i skogen? Ja det kan man säga! Efter e...

img_5272 (MMS)

Bus i skogen? Ja det kan man säga! Efter en härlig dag på salongen där ja bl.a fixat sötaste Yoss, så blev de hook me Nellie för en liten promenix i skogen runt området dit ja ska flytta! För er som ej vet så e det alltså Heden ja flyttar till haha. Anywhooo så fastna vi vid någob slags trägrejsimojs? Ja hade skitkul iaf o fjanta runt såsär som bara ett mongo som ja kan göra :) sedan blev de mys på golvet o alfapet via telefonerna för min o Nellies del, samt lite lägenhetssnack :D snart flyttar jag iiiiin! Yay :D


Lauuugh! Hahahaa vakna upp denna ljuvliga ...

img_6555 (MMS)

Lauuugh! Hahahaa vakna upp denna ljuvliga morgon o va först lite depp över att de regna, men nu skiner solen + att ja är på ett strålande humör trots sömnbrist? Inget ovanligt dock haha. Anywho så hade ja lite tid över nu innan ja skulle till salongen haha så bläddra igenom alla bilder på telefonen o började gapskratta när ja kom fram till den här bilden på Stefanie! Hhahaaaaaaaaa omg som ja bröt ihop i hyde park när hon började klättra ner i påsen/väskan! Vill tillbaka till den ljuvliga eftermiddagen :)<3 tänk att det redan strax e 2 veckor sedan vi åkte till London? Helt mongo va tiden går fort ju.. Peace.


Sööötaste Dante! <3

img_5902 (MMS)

Sööötaste Dante! <3


Total insomnia! Alldeles för mycke snurrar...

img_6854 (MMS)

Total insomnia! Alldeles för mycke snurrar omkring i mitt huvve nu.. Kan dock inte dela med mig av vad, too private! Anywho så regnar de som fan utanför mitt fönster o de gör mig lite depp :/ hösten får inte komma än, då dör jag. Näe, dags o försöka nana kanske?! Sov gott. Peace.


Igår blev de lite fest minsann haha. Vi sa...

img_9861 (MMS)

Igår blev de lite fest minsann haha. Vi satt först hos mig sedan åkte vi till future-app-to-be o fortsatte drickandet med en massa kackel! Sedan blev de vallfärd mot Vasastan - inte varit där på 10 tusen år? Men de va trevligt :P nu blir de jobb, sedan kräftskiva med mina älskade saknade tjejjoor <3 de ska bli så himla mysigt :D kanske en liten utgång på de? Hahaa de märker vi när vi e där. Time for me to fix my hair :) peace.


Jag saknar mitt hjärta!

img_6660 (MMS)

Jag saknar mitt hjärta!


Kan någon förklara för mig varför inte sol...

img_3664 (MMS)

Kan någon förklara för mig varför inte solen skiner? Så fort ja inte jobbar eller e ledig o har planer på nåt nice så ska de va skitväder??? Ja blir vansinnig! Ja trotsar dock självklart cp vädret genom o ha shorts o linne haha. Det är kallt men snart e de dags för vinterjackan o ja fasar för de :/ apa!!! Solen nu kommer du fram, i command u :P peace.


Gomorrrrroon i stugaaan haha! Just nu befi...

img_5960 (MMS)

Gomorrrrroon i stugaaan haha! Just nu befinner ja mig på salongen där ja kör en kortis dag, har satt extensions o fixat lite.. Nu ska ja bara fixa o klippa in mina clips extensions som ja köpte i London, sedan blir de chillilei o fika på Frölunda Torg me syster o barnen - mys! Därefter blir de hook me Nellie för o tjöta allmän skit om ingenting samt inflyttningstjöt :) Det e liksom typ 1,5 månad kvar tills ja flyttar? Kan inte fatta det. Helt jävla amazing ska de bli :D ja hoppas att solen tittar fram under dagen o att ni alla får en ljuvlig dag :) peace.


Ursäkta lame ass update! Det har varit sju...

img_6755 (MMS)

Ursäkta lame ass update! Det har varit sjukt mycke jobb sen ja kom hem o sen massa grillchill hos min syster (där jag är nu för övrigt med barnen & Jacqueline också). Anywho så blir det lite jobb en stund imorgon, sätta lite extensions osv sedan blir det hook me Nellie för o kackla om lägenheten oså :D yayyy! Fatta att ja lämnar boet o flyttar hemifrån för alltid om typ 1 o en halv månad?!?!? Twisted dude! Näe, nu blir de mer vin - sedan sängen :) uppdaterar mer imorgon, i promise <3 peace.


back.in.G-town.

nu e vi tillbaks hemma igen från vår galna resa i London! ja e lite småbitter över att vara hemma igen, men det är så mycke som händer här nu de närmsta månaderna som ja ser fram emot o ska bli jättekul & förändrar mitt liv så förhoppningsvis går tiden snabbt innan ja e tillbaks hos mi Julie igen :) anywho så har resan bl.a inneburit shopping, chillilei i hyde park, en jävla massa gapskratt, partey & traskilering genom Londons gator :)

jag tänkte mjukstarta med att lägga upp lite tokiga kort från vår resa :D jag har tagit typ 400 kort haha + ett antal KNASIGA filmer. så håll utkik här då jag inte kommer lägga upp allt på samma gång - kommer ta mig 1000 år :P


på väg mot London! flummar på planet haha

nejmen vi mår bra!

shopping @ Primark e jätteviktigt!

älskling :D happyfaaace

chillilering av en öl på en tvärgata till Bond Street

puffyyy chillar vin!

DJ's inne på Niketown! LJUVLIGT ♥ fet dubstep!

parteytime! haha i taxin på väg till Sound - dyllt ut!

hoooraatatataa! åka tunnelbana kan också va kul haha.

dagsfylla!

skål!

tjoooff

parteygiiiirls! om vi fick många ragg? tja, en del kanske.. HAHA

Stef chillar fiffääään! hahaaa

chillilei i paaaarkkeeeeennnn

mini-paket! :D

åhhh SAKNAR DIG REDAN ÄLSKLING! :(♥

imorgon fortsätter jag med att berätta lite vad vi gjort i London samt lägga upp lite bilder, nu blir det att lägga sig ner i sängen då ögonen strax faller ihop. imorgon blir det jobb igen :) tjoff!






peace.


RSS 2.0