multitasking.som.fan

shit asså. snacka om att hålla sig sysselsatt! hahha. idag har varit fullt jävla upp (helt på eget bevåg haha), min glädje att komma hem o lägga mig i sängen vid halv 10 efter 12 timmars hysteri var total! jag ligger fortfarande kvar (lovely) o nu har Julie love kommit för att joina mig så vi slipper sitta ensamna på varsitt håll ♥ myspys. vi ska ut o röka nu, sen kolla en film.. imorgon ska ja göra en make over på Nanna - she's going redhead ;) love it!


Julie love n myself 2007 ♥

haha Julies kommentar; vickey för helvete nu får vi ta nya bilder den där får inte va med längre! hahaha den e ju fan från 2007? gäddgäddgääääädd!





peace.

crazy.lyrics

‎"jag dyrkar din aura och skugga så tom, jag yrkar på livstid om du var min dom" - Alibi/Medina

"hur blir jag hel igen efter du tog sönder mig? jag tömmer mig över dom ackorden som jag lagt o låter pianot spela ända tills det blir kolsvart" - Sami/Medina

"du har inget o bevisa för dom, bli aldrig nånsin en kopia av nån" - Kapten Röd

"be strong be wise, don't let them make u drown in your sorrow no way.
wipe those tears from your eyes" - Caribinghi


shit asså.. va skulle ja gjort utan musik & mina vänner? ♥




peace.



trasdocka.

jag skulle inte vilja påstå att jag är fullt normal, men det är upp till betraktarens ögon själv att bestämma hahahahahahaaaaa kul hade vi iaf ♥ jag o mina tjejor! vad hade jag gjort utan er?! ni förgyller min vardag med glädje, skratt o massa leende trots deppiga tider! ALL KÄRLEK I VÄRLDEN TILL ER! ♥

"cause the two of us together is a perfect harmony" - Jabaman




peace.

perfect.harmony

de här va ju absolut det bästa att sätta på såhär innan läggdags! jag e så jävla korkad ibland, men ja kunde inte låta bli.. den här rytmen är den som alltid kommer ligga mig närmast hjärtat ♥ även om minnena till den gör att ja vill vända min kropp ut o in o fly landet, så trotsar jag det o lyssnar ändå trots att hjärtat värker litegrann! det är det nästan värt..

Emiliano - I'll be there ♥♥♥ finner inga ord!
Essa Cham - Let us get wild ♥ hej kom o skjut mig direkt!

äh, alla låtar är feta som fan! big up Partillo!!!


♥ bästa kvällen på länge! bus hos mig innan reggaeklubben @ Pustervik!



peace.

vårbal.2011

här sitter jag o försöker ha annat o tänka på, oså dök vårbalen upp! omg som jag längtar! det är ju faktiskt inte långt kvar.. detta året kommer balen hållas på Valands festvåning, ska bli himla trevligt! dock har jag 2 saker som måste ordnas; balklänning samt en kavaljer dåvaaaa. vem fan ska orka med mig en hel kväll liksom? det e inte direkt så att det brukar gå lugnt till.........

:)


vårbalen 2009




peace.

let.us.pray.for.a.better.tomorrow

världens bästa Malcolm ♥





peace.

it's.just.emotions

gud va det va längesedan jag va såhär förvirrad. ena sekunden känns det okey o liksom jag accepterar situationen, nästa blir ja galen o funderar på hur ja över huvudtaget ska kunna komma över detta. nästa sekund känns allt hopplöst o stunden därefter känner jag mig lugn igen? totalförvirring kallar vi detta haha svar ja!
men å andra sidan vem sa att de är lätt att förlora någon man bryr sig om?


just nu önskar jag mer än allt i världen att jag hade en alldeles egen ikran att flyga omkring på! gud va jag hade känt mig fri o lycklig!

jag o Nanna har haft mys i min säng hela dagen, har mått så illa så jag tror jag dör. det börjar kännas bättre nu men allt känns bara lite sådär extra jobbigt idag så jag klagar tills allt känns okey :)


vill tillbaka till den här tiden, den här helgen ♥ alla mådde så bra då o de fanns ingen tanke på annat än stunden som var just då. jag älskar att känna så, leva för det man har framför sig o inte tänka så mycket på annat..




peace.



me.myself.and.my.piano

just nu är det inte mycke som känns rätt, allt känns upp o ner o känslorna yr omkring så ja vet varken ut eller in. en sak glädjer mig nåt helt otroligt just nu iaf, det e att mamma ska köpa ett nytt piano o jag ska börja ta lektioner igen för att lära mig spela ordentligt! jag e så himla lycklig för det, även om vissa andra saker är heavy on my heart just nu o jag inte verkar lika entusiastisk som jag faktiskt är! i sånna här stunder är pianomusik allt för mig o just nu känns det som en viktig del i mitt liv att kunna spela..

dock måste man försöka se allt från den positiva sidan mitt i alltihopa, även om det kanske inte är så lätt alla gånger då det känns som om jag förlorat en vän som jag kommit otroligt nära men aldrig kommer kunna prata med på samma sätt igen. så jävla tråkigt! :(



it's just the beginning it's not the end - but things will never be the same again.

jay sean - tonight ♥ mitt andra mission att lära mig!
pianolåt från soundtracket av Twilight - mitt först mission ♥♥♥




peace.

beautiful.liar

let's not kill the karma, let's not start a fight
it's not worth the drama for a beautiful liar..

jag inleder denna vackra morgon med en låt som är så jävla bra att klockorna stannar.. nu blir de hårfix o sedan iväg till butiken o jobba! hoppas alla får en underbar dag :)







peace.

damn.these.f-things.

yuick. så känner jag just nu.. jag vill egentligen bara skrika rätt ut o veva hej vilt med armarna, men ja vet att det inte kommer göra situationen till någon annan ändå haha. fan. ibland hatar jag verkligheten..

varför kan inte ja bara få leva i min lilla bubbla hela tiden där allt blir precis som jag vill, där ja slipper göra sånt som är jobbigt o eländigt o får mig vilja hissa vit flagg?




vad skulle jag göra utan mina små grodor? ♥ all kärlek i världen till er!

avslutar denna söndag med Ericas fantastiska stämma!
hon fyller även år idag så big up miss Etzia o happy b-day :D♥


peace.

duharingetobevisafördom, blialdrignånsinenkopiaavnån!




i know u like me, i know u care
just shout whenever, n i'll be there..

haha seriöst va skulle jag göra utan musiiiik o alla underbara texter som skrivs? ja blir galen.. va så inne i alltihopa att min broccoli som ja ställt mig o kokat blivit alldeles kall :( usch. hahaha meen va ska man göra?





peace.

speechless.

jag vet att jag många gånger verkar känslokall, det är meningen samtidigt som det inte är på riktigt. den här låtens text är typ som tagen ur mitt hjärta o förklarar precis varenda känsla jag har i min kropp just nu..





peace.

it's.a.pity


underbara låt, underbara Tanya! ♥



peace.

miss.loca

yep. that's me!

jag e så himla lycklig att ja ÄNTLIGEN ska få komma utomlands! som jag längtat o längtat o längtat ♥ det mysigaste av allt är att ja ska få åka iväg med hela familjen, det har inte hänt på typ 15 år? mapa, gaby, marcus, jag o barnen kickar till Alicante, Spanien den 29e maj - WUHO! pappas vän har ett hus där nere som vi fått låna i hela 10 dagar, lyyyxhus. omg poolen är stor som den på valhallabadet, villan är gigantisk med massor av sovrum o stort utrymme samt gigantisk altan o grillplats + utsikt över havet! haha jag kommer dö. jag har redan paxxat solstolen närmast poolen o rummet med dörr ut mot altanen! lovely lovely lovely!!!


Spanien, Mallorca 2006



peace.

heavy.heart

vilken helg! i fredags blev det full fart, det började med fix på salongen.. ja skulle göra nåt tokigt med Julie så det blev uppljusning utav hennes mörka röda hår till en ljus kopparton med slingor - she looks lovely ;) därefter blev de hook me Stef & Nanna o vi gjorde oss iordning för att göra entré på Linnégatan 2's vårinvigning! nåra öl o drinkar senare begav vi oss mot Vasastan som sög totalt - vafan har hänt me det stället? vi blev iaf kanonbesvikna o begav oss istället mot El Corazon för o hålla Stina sällskap i baren :D efter 1 miljon drinkar blev de kalasfylleslag o vi hoppa in i taxin mot RioRio. väl framme körde vi fullt ut på dansgolvet o drack lite mer öl samt shottar - ja, så det kan gå när vi är i farten! hahahaa. väl hemma 7 på morgonen kändes det ju ändå ganska bra, ehm... haha!

gårdagen spenderades mestadels hos J med pizza o massa mys framför teven, haha skrattade nåt helt otroligt åt Stef. varför minns jag inte riktigt men vi va bakfulla o mongolida helt enkelt :) efter 100 år som bakfulla gjorde vi oss iordning igen för att ta en liten sväng till Kontiki, men den lilla svängen blev större än tänkt haha! Julie kom o mötte upp oss o det blev shotts o öl o dans :D lovely!

idag har jag jobbat & ätit middag med familjen, därefter varit hos Pernilla på chillilei osv - MYS! nu e ja hemma o ligger i sängen o njuter av ensamheten. längesen jag uppskattade att bara sitta själv o lyssna på musik o njuta..

Malin, jag & Diana på Folksam jobb 2008 - saknar ♥



peace.

freak.of.nature

vickey?

thanator?

hahaha hur som helst är jag galen men jag älskar det! i helgen blir det jobb & fest - gosh i love my life! utan mina underbara vänner så vet ja faktiskt inte riktigt va ja hade gjort heller, ni förgyller min tillvaro med massor av kärlek o jag älskar er över hela mitt hjärta ♥ mwaaah*




peace.

paris.2005

myself & Hanna

Anna & myself @ hennes app precis vid Champs Elysée!

guuud vilken knasig resa detta var, haha jag o Stine fjantar omkring på charles de gaulles jävla gigantiska flygplats som 2 idioter.. lever sedan rajtantajtan med typ 10 brudar hemma hos Anna, aa shit.. det va en busig vecka :D att det redan gått mer än 5 år? sjukt.. vill tillbaka till mitt fina Paris! ♥



peace.

que.fue.el.beso.del.final

naturligtvis kan ja inte få in videon då den inbäddning är inaktiverad på begäran, men klicka här så kommer ni till videoklippet o kan lyssna på denna fantastiskt mysiga spanska låt! det är Christina Aguilera som sjunger så att det gör ju knappast låten sämre, kärlek kärlek kärlek!!!

a noche yo sentí, que me besaste diferente
y me quedé, sin saber qué hacer
yo te conozco y sé
que algo no anda bien, ven dime la verdad
no quiero imaginar
que fue el beso del final





Spanien, Mallorca 2006 - Sandra & jag, längtar tillbaka!

Spanien, Mallorca 2006 - Stine & jag, fan va kul vi hade!



peace.

mysdag.som.fan

idag har varit en riktigt mysig dag! känner att ja hunnit med massor, t.ex att chilla med J, ta en promenad osv för att sedan hooka med Stef & Julie för ett stycke lunch, därefter hem med J o städa o putsa skor :) lovely! helt fel har det ju inte varit heller me tanke på den underbara solen som lyst heeeela dan, dock minuspoäng för all blåst men ja har ändå på nåt vis haft överseende med det haha. nu har ja satt på tvätt osv o tänkte snart börja med maten så den är klar när ma & pa kommer hem! tjohoo.

back in the days eller? haha nyår 2006-2007!



peace.



i.put.it.in.a.song.to.let.u.know

asså den här låten är så himla fiiiiin! helt sjukt, ger mig rysningar ända in i ryggmärgen o ner i tårna osen rakt upp i huvvet så håret nästan ställer sig uppåt alternativt ut åt sidorna haha ligga platt vill det inte göra iaf. tami chynn är så himla duktig o denna texten är helt knas. helt jävla knas verkligen. hur kan man pricka så himla rätt liksom? låten har funnits i mitt hjärta länge länge länge, men aldrig känt så starkt för den som jag gör nu...

i think i like u, and if u got some time to spare i was
thinking we could fall in love
i want to let u in, are u willin to catch my fall if i
happen to just fall for u?

jag vill ha sommar o BBQ @ Stef's backyard! LOVELY ♥




peace.

kärlek

partey partey @ Ildas place 2011

mina fina tjejor @ my place 2011

busfröööön på väg till biomarathon - 2009



förkrök hos Patte a la summerstyle 2010 - lovely!

Nannas b-day 2010

SOMMAR!

babygirl n me @ vasastan - my bday 2010

mina fina ladies & marschmalloooww på promenad - 2011



peace.

thank.u.lord.halleluja

jag börjar må bättre! kan bero på all alvedon, kan bero på maten ja precis åt, kan bero på att jag är lycklig - kan även vara en mysig kombination :) jag är iaf på myshumör som fan, har tänt massoooor av doftljus o sitter här i sängen o kollar på komiker. det har jag iof gjort typ hela dan? hahaha mina glasögon har ja glömt hos J så tv är dessvärre inget alternativ, därav har ja idag varit större datanörd än någonsin.. men inte mig emot! fyfaaaan va ja har skrattat! björn gustafsson, robert gustafsson, johan glans & magnus betnér är KÄRLEK! haha fyfan, vad skulle man göra utan humor? :)

bara för att dagen till ära går till komikerna som räddat min galet ensamma o uttråkade dag så lägger ja upp några av dagens favorit klipp så vill ni få ett gott skratt, varsågoda :)

björn gustafsson försvarar sig efter "roast på berns"
ett jäääättegammalt klipp på magnus betnér haha!
johan glans, lovely! haha sofia är fan klockren hon med :D
"du är jonas gardell" HAHA asså döda miiiiiig!




peace.

jag.föll.för.dig.så.o.du.märkte.det.väl

för du märkte min själ, bär mitt ärr från din kniv
jag blev besatt, mina tankar blev låsta
allt för att få dig, allt för att nå dig
dagen blev natt  
det va blev kallt börja blåsa
men när jag såg dig blev ja varm och jag flåsa..

du är min största skatt, men jag tjänar ingenting på att inte ha dig kvar i mitt liv
så jag värmer mig själv genom tankar när vi myser 
men så fort dom försvinner e jag själv o jag fryser..


just nu finner jag inga ord. bara tårar o någon form av lättnad? Sami & Ali har gjort så otroligt många underbara låtar som rör mitt hjärta nåt otroligt, men när ja ska förklara blir ja speechless. kan inte sätta fingret på vad det är. musik är min terapi, musik får mig att bearbeta känslor samt att hantera dom. jag är lycklig att det finns människor som kan göra sådan musik som tilltalar mig!

en sak är saker - låten är ett mästerverk! ♥




peace.

brazilian.blowout

nu e det som såhär att metoden Brazilian Blowout återkallas då produkten innehåller för höga halter av formaldehyd! det jag då inte förstår är varför salonger som utför metoden inte dragit tillbaka med att dom utför den? det gör mig typ lite arg, för skickas det ut varningssignaler osv angående en produkt eller behandling man gör på salongen så borde man själv, grossisten eller agenturen som tagit in produkten till sverige meddela så produkten i fråga kan tas bort ur sortimentet!!!

såg att en vän till mig skulle gå o göra en sådan behandling idag o visst, själva metoden är kanon. håret blir glansigt o allt va det lovar, men har det skickats ut varning + att det står i tidningen osv så blir jag orolig varför salongerna fortsätter att utföra det på kunder? skiter dom i det som sägs eller vet dom bara inte om det?

det är definitivt inte konsumentens fel iaf om något går snett enligt mig, det är frisörens uppgift i det stora hela tycker jag att ha koll på produkterna o behandlingarna som dom utför!

artikel ur svenska dagbladet hittar ni här!




peace.

rough.gyal

yep. jag är sjukt tuff! vet ni varför? jag ÄLSKAR doftljus hahaha ;) var på ikea igår med mami efter jobbet o inhandlade lite grejor till min bror som ska sälja sin app o dom ska fota o shit på fredag. jag passade på att plocka på mig ljus så det stod härliga till! massa småljus med doft av vanilj o kola + några större med doft av kladdkaka & creme bruléééééee osv :D smarrigt.


på tal om ingenting hade jag dödat för lite pad thai me jordnötssås nu osen fryst mango till efterrätt :( jag e så himla sugen på det så jag dör. dock lovade jag mami igår att ja skulle joina dom på deras GI-tjosan? haha jag har ALLTID varit sjukt emot bantning o allt som hör därtill, men inför vårbalen tänkte ja kanske tappa nåra kilon då min kropp för tillfället inte består av några muskler att bryta ner pga bantning ändå? haha. så nu passar jag på o testar, o då får man inte äta nudlar o potatis o pasta osånt där gott som jag älskar, detta för att det innehåller för mycke kolhydrater :( buhuuu cry me a river.

tror ni jag klarar mer än en vecka? det tror inte jag hahahaa!






peace.

donka.donk

jag e sjuk. kul! fyfan va ja inte har tid med detta, men såsom ja mådde imorse när ja gick upp va olagligt!!! så idag är jag hemma o vilar, har sovit i nästan 12 timmar o när fan hände det senast? haha gött va de iaf. så efter lite mat nu känns det bättre men när ja hostar eller nyser eller nåt känns de som big bang har fest i min hjärna o huvudvärken är brutal mot mig :/ yeye, det blir bättre snart! stay positive!

"donka donk inna yuh face - now what?" haha lovely miss Relli & baby Flame :D



peace.

my.heart.is.big.but.it.beats.quiet.

jag känner mig lite sjuk.. typ influensa eller nåt? ont i hela kroppen o har haft en galen huvudvärk hela dagen, framförallt i tinningen. åh, har verkligen inte tid att bli sjuk eller känna noll ork! alla krafter är som bortblåsta - misstänker jag behöver en god natts sömn..

jag kan inte sluta tänka på den person jag är idag o se tillbaka till den person jag en gång var. jisses. att man kunde ändras så otroligt till det bättre visste jag inte? det är väl inga större skillnader på mitt humör eller min sociala förmåga egentligen, jag e samma glada partybrud med massa entusiasm, utan snarare min respekt för andra människor samt hur ja beter mig mot folk i min omgivning.

JAG E SÅ JÄVLA LYCKLIG o jag e glad att jag inte har människor omkring mig längre som dömer mig. det är det sista jag behöver. alla gör misstag, alla fuckar ur ibland, alla gör saker dom ångrar - men det är också de sakerna som formar våra personligheter, så istället för att hata - älska!


jag saknar min underbara Josy ♥ och jag saknar mitt svarta hår :(



peace.

it's.unfair

du har verkligen ingen rätt att göra såhär! det finns ingen logik i det du säger o jag förstår inte vad det är med dig? här är en förklaring a la Vickey så du kan förstå hur du fick mig att må..

först kändes det lite som såhär;
därefter kändes det konstigt.
efter ett tag blev allt kaos..
samtidigt tog drama över & beteendet blev destruktivt. allt kändes overkligt.
tillslut fick jag nog o tog ett sista andetag o släppte dig..

så NEJ! just hush darlin.. allt e bara bullshit o de vet du lika väl som jag.




peace.

omg.long.time.ago

nu va det ännah alldeles för längesedan ja bloggade! o självklart är klockan mitt i natten så har inte all tid i världen heller haha, typiskt mig! men men folks, ni har besökt mig flitigt så förstår att ni e sugna på update! nå, vad har jag då den senaste veckan sysslat med?

jag har i det stora hela jobbat, men i fredags blev de partykalas på Pustervik! i lördags på självaste bakfylledagen blev de chillilei a la Vickey, Stine& Nanna - just like back in the days :)♥ sjukt bästast e vi! på kvällen blev de mysfylla med Nanna hemma hos mig i köket med vin & mat o tjöt om allt mellan himmel o jord o alla underbara minnen vi har ihop samt vår framtid.

man kan helt enkelt säga att veckan som gått varit kanonmysig & därav har jag inte haft tid att blogga - men jag lovar er allihopa som så troget är inne o läser att från o med nu blir det uppdatering minst en gång om dan :)


midsommar 2009




peace.

Linnégatan.No.2

för er som ej visste jobbar jag extra i en exklusiv butik, en herrekipering vid Järntorget som heter Linnégatan No 2 av den simpla anledning att butiken ligger på just Linnégatan No 2 :) butiken har funnits sedan september 2010 och har sitt egna koncept. tanken är inte att butiken ska vara vilken som helst, utan vara just Linnégatan No 2! för första gången kommer vi nu att göra reklam för butiken, och ingen mindre än allas vår älskade Roland är modell!!!

här har ni Linnegatan No 2 på facebook, se till att gå in o likea gruppen! självklart är alla jättevälkomna att titta in i butiken o ta en kaffe o få en stunds härlig shopping! :)







peace.

music.makes.me.live.love.life

bästaste Erica - wikked tune!!! fyfan så duktig hon ääär!
the one and only, king of the dancehall - mr B
kärlek kärlek kärlek ♥
min älskling från Bermuda haha. bästaste Collie!
min o Nannas låt från back in the dayyys ♥
♥♥♥
peace.

hit.me.baby.one.more.time

kom o tänka på att jag inte uppdaterat bloggen om helgen som jag lovade en viss person igår haha. men ni vet att hjärnan inte alltid är med så here the updates comes;

i torsdags blev det bio efter jobbet med Julie & Stef! därefter åkte vi till Marcus så jag fick klippt till honom & Daniel.. efter det blev de en liten sväng ner till Lassassino o en liten öl :) massa mys!
i fredags blev de först lite vin hos mig, sedan ett par öl på Pustervik med Nanna & Stef, därefter begav vi oss till Lust! det blev galet med dans, stod tamejfan inte still från det att jag kom in till det att ja gick! haha love it!
i lördags blev de massa mys med mat, godis & melodifestivalen med Nanna, J & Stef hemma hos mig. när det började närma sig nattetid blev vi lite sugna på en öl eller 2, så vi vandrade ner mot Lassassino o efter chillilei med pojkarna blev det en sväng till Stars n Bars där Louise spela massa kalasbra musik så vi absolut inte kunde stå still för 5 öre :D

sen då att jag jobbat mellan varven osv känner jag är mindre viktigt att prata om haha.


jag saknar mina babygirls ♥♥♥



peace.

truth.to.be.told-i.think.i.love.u

då va det strax dags att bege sig till jobbet! imorse var det pretty segt att ta sig upp faktiskt, me tanke på söndagens mys o trötthet. anyways, nu e ja uppe o lyssnar på musik :D ovanligt? hhaha..


den här låten är sååååå början på 2007. shit vilka minnen som bara flyger omkring i huvvet, galet. vilka underbara tider det va :) fan va ja kan sakna allt som en gång var, samtidigt som jag är så himla lycklig att jag är där jag är idag.. crazyassmafakka!


detta kortet är från 2008, men jag har samma skjorta på mig idag som där. vet inte varför men ja ville dela med mig utav detta då det är min favoritskjorta :) jag kommer ALDRIG göra mig av med den, hihi.




peace.

baby.don't.u.try.trick.me,oh.no!

efter en fullspäckad dag är jag hemma igen, med min wifey Stefanie of course! vi förbereder oss inför en kalaskul kväll som tar plats på Lust idag! Axel (Axxionpack) & Robert Earl (Shelta) styr upp festen & har Rough Lynx Sound med i sällskapet ikväll vilket kommer resultera i totalt klimax vad gäller musik :D♥ lovelylovelylovey! så för att kvällen ska bli 110%, make sure ya'll be there & sprid happiness osv :D yay!
anyways, klicka HÄR!!! för att komma till eventet!

tjooouuufff!



peace.

back.in.the.days :D

peace.

what.a.feeling

det pirrar i hela kroppen? lyckorus?



jag kan inte bestämma mig hur jag ska ha det? :(



peace.

i've.got.sunshine

min fråga är bara, varfan tog solen vägen? när ja vakna imorse va det strålande sol o blå himmel.. nu är det grått o trist o ser ut att börja regna vilken sekund som helst? det gillar vi INTE!

idag ska ja på delprov/gesäll möte på frisörskolan. ska bli så himla skoj att se vilka som dyker upp på mötet som man kan få krama om :D ja vet att Elina kommer haha yayy ♥ ska bli skoj att se lärarna igen också, saknar Karin o hennes fnissiga stunder hehe underbara människa!

Jelén & myself ♥
myself, Elina, Jelén & Amanda ♥

Erika mitt lilla busfrö ♥

nu sitter jag här o äter lite lunch i form av teriyaki spett med lite jordnötssås!!!!!!!! o makaroner med chilisås!!!!!! så ni som känner mig förstår min totala lycka :D haha kanske inte låter som en yummie mix, men i promise ya'll - det är sjukt tasty :D i vilket fall som helst så bloggar & käkar jag i väntan på att mitt hår ska lufttorka då jag helst inte vill föna det eftersom det mår crap!




peace.

OMG !

jag glömde meddela att jag klippte mig lite idag, toppade mig med saxen bara.. men ändå! så imorgon ska ja färga extensions o sätta i dom hahaha. någon som kan keratinvax som har tid en stund imon eller? :D haha

det sämsta är dock att det håret jag har på salongen är 2cm längre än mitt eget, eftersom de va lika långt innan ja klippte det. crap. men men, ja får väl sätta fästena en bit ner eller nåt? har ju ändå aldrig uppsatt så den delen bryr jag mig icke om - så länge det är låååångt e ja lyckliiiig :D

mysmode!



peace.

disturbia

jag är i total fucking disturbia just nu! helt sinnes vilka humörsvängningar man kan ha?? misstänker jag e sjuuuukligt röksugen, men icke!!! sjukt sugen på att gå ut o dansa e jag också, men sängen är rätt lockande idag.. o med tanke på att ja ska upp typ 6 imon så blir det inte många knop ikväll!
jag väljer att istället stanna hemma i min ensamhet o tycka synd om mig själv - vilket jag är rätt bra på att göra.. ska väl tänka på sådär 7000 onödiga saker som ja ändå egentligen itne bryr mig om, fundera över saker när jag ändå vet att ja inte kommer komma fram till nåt vettigt, lyssna på depp musik, dricka isvatten, städa... kul kväll? absolut.

fan, skulle stannat kvar på parken med grabarna från LA o supit mig kalaspackad osen gått o dansat som aldrig förr på Simba! då hade min lycka varit total!


jag vill att de ska bli sommar NU, så ja kan ha på mig mina fina älsklingar ♥




peace.

to love someone ..

.. is sometimes easier said than done

så sant som de va sagt! hittade denna låten på Lousie facebook då hon länkat den. aldrig hört innan o den har funnits med på Bittys album sedan 2004??? KATASTROF haha men nu har ja lyssnat på repeat ungefär 7000ggr - sinnesjukt bra! ♥ texten är liksom.. breathtaking! mhm.




peace.

Sexy Hair !

efter en helt kanonbra dag på salongen så blev det visning på Parken! ID hair som har agenturen för Sexy Hair hade ordnat till lite festligheter med Scott & John från LA som va här o visade massa produkter & klipptekniker samt "shear motion" som dom kallade det. dom skulle komma tillbaka i augusti o ha kurser i deras klippteknik, i'm def gonna be there :) underbara killar verkligen! otroligt roligt att få goodie bag, dock sög det att det som redan fanns i är sådant som jag redan har i min ägo :) men men..

sexy hair produkter är något ja ska testa lite mer dock! har använt deras schampo o balsam - silky sexy hair men tyckte dom va lite för klibbiga för min smak. det började klia i hårbotten & även fast håret va nytvättat kändes det som om nåt satte sig på hårstrået o liksom inte ville lossna?


dock kan jag inte leva utan control créme, den är så fantastiskt bra för mitt hår - speciellt nu när det är så sönderblekt så det finns inte! smetar in litegrann i håret från örat o neråt så blir det alldeles mjukt o ser friskare ut!

såååååå, bara för att inte en produkt passar i en viss serie innebär inte det att allt är skit :) right?




peace.

messy cup cake ?

näe, snarare kletig kladdkaka.. eller aa, ni fattar?

vem sa att man inte kunde ha kakan o samtidigt äta den? allt funkar så som vi vill, om vi bara vill. det är nåt ja tror väldigt starkt på. det finns inga andra regler än dom man själv väljer att skriva & leva efter - right?






peace.

minhjärnaärennötmix!

seriöst, finns det nån större klantskalle än jag? hahaha va hemma hos Emelie förut innan vi skulle ut på mysfika, oså la ja mobilen på handfatet för ja skulle tvätta händerna - o självklart så åker telefonen rätt ner i vattenstrålen! APA!!! så nu är iPhonen totalkörd, så ett tag framöver får jag använda min xperia igen!

så som ni förstår blir det inga bilder idag på Neas hår då alla dessa finns i telefonen, samt bilder på Ilda då hon fick agera modell för mig då jag övade lite uppsättning.. men så fort telefonen är i bättre kondition så ordnar jag!


JAG SAKNAR SOMMAREN!



peace.

i can transform ya !

åh, det är så himla kul med hår o all förvandling! haha är helt i sjunde himlen när ja får hålla på med detta o när jag får använda min kreativa del o bara få göra nån snygg :D här är några bilder på Josy från vår dag på salongen hehe, färgade ju henne samt satte extensions :)


Josys frisyr efter jag klippte henne förra året! typ mohawk, fast lägger hon ner håret har jag klippt det efter en page så undercuten inte syns så hon skulle kunna variera sig :) nu när jag satte extensions så var undercuten kanske 3-4cm - INTE det roligaste jag gjort hahaha men vad gör man inte för sin lilla ängel ♥

lite dåligt ljus men gillade J's kommentar; där sitter hon o har de gött me cola! haha

ahhh massa långt hååååår :D love it! vi glömde såklart ta en före & efter bild. men Josy har det, så när jag fått tag på dessa kort lägger ja upp dom så ni får se om ni vill osååååå :D

imorgon blir det fix med Nea på salongen :D love it! också en stor förvandling som ska ske! från mörkbrun-röd som hon färgade själv (!!!!!!!! aldrig mer !!!!!) haha så ska vi ljusa upp det några steg sedan lägga på en brutalt röd & intensiv ton! därför måste jag nu gå o nana för imorgon blir det upp tidigt till grossisten o inskaffa det nödvändiga inför dagen!


bibbiboo & myself - sommar 2009!



peace.

..stilli'mhopelesslyinlove

seriöst va skulle ja göra utan mat, musik & mango?

pad thai me kyckling & jordnötssås, fanta & snus ♥

delicious! vic + fryst mango = kärlek som fan

mmm.. mangomarabou :D♥

underbara Loreen! förstår inte alls hur detta jävla land tänkte när dom valde att INTE rösta på denna otroliga talang? jag fick iaf äran att höra detta live med Nanna, shit asså. rysning från lilltån, upp i hjärnan för o göra en loop för att sedan sprida sig ut i hela kroppen o åka rakt in i ryggmärgen! sjukt vilken röst denna kvinnan har! likelikelike!!!!!!!!!!!



peace.

fuckyou,Monica!

shit. det är helt sjukt! minns ni den mest irriterande låten ever??? det gör iaf jag, o av nån sjuk jävla anledning dök den upp i mitt huvud precis. FAN! asså när den väl satt sig så sitter den fast som en igel.. nu nynnar jag liksom helt hysteriskt på den?! hahaha omg. rehab nästa!

peace.

like a fool, i trusted u.

kära vänner & fiender & ni andra som läser min blogg, jag har gått o blivit galen :D haha. som ni kanske förstått är jag ej längre kolsvart i håret utan försöker bleka ner det.. meeen det går sådär va! haha mitt hår är knasigt nog fortfarande i god kondition, men trots alla gånger jag blekt håret nu så händer inte så mycket - pga alla röda pigment som ja tryckte in efter första blekningen då ja fick för mig att de skulle va rödblått, alltså lite lila/mahogny typ.

anyways, tänkte visa lite bilder för er då folk ringt o tjatat om att få se mitt spektakel i bloggen hehe så here ya go my loved ones :)


här har ni en bild på mitt hår så ni förstår vilken röd jag försöker ta mig ifrån :)

Josy n me @ salongen. efter hemsk avfärgning med 12% blekning haha i med askton fort som fan för att få bort allt det fruktansvärda i topparna genast!

dagen efter, lunch med Puffy & J. (shit va ja liknar en hamster? haha)

kort från idag, innan ja bestämde mig för att bleka det ytterliggare i hätta!

det va fan inte det lättaste o göra själv! tack för hjälpen mami ♥

kletigt!!!

hahahaaaa va bara tvungen att lägga upp denna! fyfan va ful jag äääääär :D

färdigslingat för denna gången, much more to come :)

ja, såhär ser jag ut just nu! det sjuka är ju att ja vill bli blond nu?
hmm misstänker hårterapi alternativt rehab som gäller framöver hahaha :D




peace.

insomnia+pannkaksfrukost=dutteduu

denna helgen har ja knappt sovit nånting med tanke på sena kvällar, upp tidigt för o jobba & alla 100 tusen andra saker som är roligare o göra än o sova.. men igår kväll va jag död. haha halvsov i soffan hos J heeela kvällen - sjukt skönt. däckade väl nångång vid halv 12-12 för natten men har ändå sovit lite konstigt.. vaknat av o till hela tiden men men. det va gött o blunda i över 12 timmar iaf :D

nu ska ja strax bege mig till jobbet, ska bara avnjuta min pannkaka här hihi!


myself & Caroline utanför frisörskolan ♥




peace.

here we go again !

gårdagen var kanonkul, men blev kanske liiite mycke dricka - så jag har nu bestämt mig för att "sluta dricka" igen men utan bestämd slut tid. haha det här funkar liksom inte? va så sjukt gött att vakna upp o må bra trots man varit ute o haft kul? fan vara helt skakig o törsta ihjäl o må illa på morgonen, det e ju fan inte kul?
näe, skärpning nu :)

nu ska ja ner till butiken o jobba, har för övrigt grönt metallic nagellack som ja låna av Stef igår. gillar det som fan :D + att det är sol ute & jag börjar känna mig lite mer bekväm i att ha ljusbrunt hår.. hmm denna dagen kanske inte blir så dum ändå!

myself n babygirl ♥ sommar 2009




peace.

kan inte förklara med ord hur jävla mycke jag ÄLSKAR den här rytmen!



nu blir det middag & vin med min älskade puff!




peace.

ijustwannaholdu

gårdagens tokigheter på salongen slutade i buskatastrof! hahah det tog sjukt mycke längre tid än vad vi trodde, längsta dagen på salongen någonsin! över 12 timmar för att jag o underbara Josy skulle få klart våra förvandlingar haha rekord eller?
resultatet för Josy blev kanon, en toning på extensionen misstänker vi dock skulle jämna ut färgen lite mer som hon får göra nu i efterhand samt att jag ska slinga mig en gång för att få mer liv i håret - annars så hann vi klart med det som vi hade planerat :D (bilder kommer upp snarast)

idag har jag, baby Stef & J vandrat omkring i stan o shoppat litegranna osåååå :) hängt på Shelta o käkat lunch = lovely friday :) kvällen blir inte sämre den, ikväll är det Henriksberg & Riddim Rockerz som gäller, MAKE SURE YA'LL BE THERE!!! :)


kärlek ♥



peace.

youmakemenumb

sjukt massa sorry för totalkass update, men helgen + denna veckan bara rusade förbi? haha iaf, i fredags jobbade jag i butiken o efter det blev det en sväng hem till J för att därefter transportera mig till Fiskebäck o mys med mina tjejor! i lördags jobbade jag i butiken igen o på kvällen infann vi oss på Kontiki o den efterlängtade kvällen :D♥ alla blev kalaspackade o hade kalaskul = lyckad kväll! i söndags hade jag SJUK bakfylleångest efter mitt uppehåll hahah men så kan det gå ibland! sen har veckan bara rullat på med jobb & jobb o lite mys med tjejorna & J :)

just nu sitter jag hemma hos J, blir snart läggdags för imorgon är det en big day. imorgon ska ja o Josy my love fixa varandra på salongen!!! hon åker på extensions o själv vet ja inte än vafan ja ska göra faktiskt? antingen blir det svart igen eller så bleker vi sönder skiten osen gör det bästa av situationen? hahaha låter ju.. fint? :D





hmm blir nog nåt åt det ljusare hållet.. sjukt sugen nu fan!



peace.

RSS 2.0