GOTT NYTT JÄVLA ÅR !

äntligen är dagen här som ska föra mig in i ett nytt år fyllt med massvis av oändliga förutsättningar :D sminket & kläderna sitter nu där de ska, maten förbereds här hemma o strax kommer gästerna :) efter middagen beger jag mig hem till min lilla groda Emmi o firar tolvslaget med mina underbara vänner ♥ champagnen inledde jag med för några minuter sen, fyfan va gött!

hoppas allihopa får en grym kväll o en underbar början på 2011! hörs nästa år ;)


mums!

varför inte gå all in på make-upen liksom? hihi




peace.

kan det bli 2011 nångång ?!

what a day! idag har jag hunnit med att städa big time här hemma inför imorgon, fixa bästaste Matilda i håret på salongen + snacka gamla minnen ♥, har hunnit med mys stund me bästaste Julie samt hjälpt pappa o skala 5000 pistagenötter haha :) full fart!

imorgon blir det mys hos Emmi, men först middag här hemma med mami o papi + deras vänner. det blir hummer till förrätt samt SMARRIG huvudrätt så kunde inte säga nej till det :) ÅHHHHH KAN DET BARA BLI 2011 NU? jag har väntat alldeles för länge haha!
hoppas iaf alla har gosiga planer inför morgondagen, o att alla firar det nya året på det sätt dom önskar!


Emmi n me, nyår 2009-2010 ♥




peace.

i wanna make love to life !

jag har fått mycke bra kommentarer angående mina blå-grå-lila-vita slingor :) det glädjer mig massor då det egentligen inte va tanken att dom skulle se ut så, men jag har haft dom i ganska exakt en vecka nu o jag e pretty satisfied faktiskt :) dock har jag fortfarande mina tankar om att slinga mig ljusbrunett, men det kommer nog aldrig hända då mitt hår kommer gå av! det tillåter jag inte förräns längden nåt dit jag vill - svanken! o det är ca 6cm kvar så ett litet tag till får håret allt hålla ut i kolsvart tillstånd :D

eller vad tycker ni? vad skulle ni gjort? som ni märker e ja a bit confused :)



eller



?

BESLUTSÅNGEST!




peace.

what kinda girl do u take me for ?

jag är så in i helvete trött på folk som tar en för givet, och folk som förväntar sig att få allt serverat på ett silverfat! att folk inte tar saker o ting på seriösa sätt? jag blir så matt o ledsen när jag tänker på vilka människor det finns där ute som kan med o bete sig på ett visst sätt.. det skrämmer mig lite faktiskt, att se hur folk i ens vänskapskrets bara sätter kniv efter kniv i ryggen på oss? idioter e va ni e, allihopa! jag skulle aldrig kunna med o göra så, mot någon! o ni gör det mot en vän, näe usch.. hoppas ni skäms åtminstonde, även om ni låtsas som ingenting!






peace.

shotta med sugrör ?

yessir. jag o julie inledde trenden 26/12-2010 @ Kontiki hahaha sjuuukt roligt!

kom precis hem från salongen där jag varit hela dan o fixat hååååår :) ja har även fått en del utskällningar pga bad ass update här på bloggen :P jag e lessen mina vänner men är väl lite förslappad i guess? + att min dator hoppat från en bro eller åtminstone gett upp hoppet om livet så kan enbart använda papis nu. seeeeeeeeeegt! nu blir de mys me Nea sedan middag med familjen sedan hem till underbaraste Pernilla ♥


nytt linne + halsband iaf :D lovely!

min nya smarriga body lotion, LOVE IT!



peace.

ett glas vitt, tack!

missa inte bartömningen på Kontiki ikväll a la klubb Love Tip! min Jules anländer när som helst, då ska vi pimpla lite vin o sedan bege oss me Gaby & Sandra mot baren haha. missa nu inte detta utan se till o ta er dit o chilla med en öl i handen :) Lady Louise hittar ni bakom skivspelarna så nice musik är garanterad!


såhär glad e jag i baren hahahaa :D




peace.


värsta gangstern

sitter här i väntan på my precious. har lyssnat på så sjuuukt blandad musik idag. orkar inte sminka mig, har dragit ut på det i 3 timmar nu.. röksugen är ja också, men palla gå ut i kylan? osammanhängande inlägg, i know. men att vänta på min girl e sååå tråkigt! dock när hon väl anländer blir de nice, ja ska krama om henne jättehårt! yessir.


back in the days eller? haha ♥



peace.




åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! underbara låthelvete!!!

peace.


alopecia areata

sitter här och skriver ett kompendie som vi har i uppgift att fixa under lovet i skolan. shit asså vad problem det finns som jag inte visste om, o hur vissa grejer inte ens går att bota? så jävla ledsamt o tragiskt! man ska fan va tacksam att man har det hår man har, jag som klagar på min hästman liksom.. det finns ju fan folk som går runt med problem som gör att hårsäckarna är i vilostadiet hela tiden o inte ens kan få något hår..




sjukt vad man kan lära sig nya grejer snabbt, bara man öppnar ögonen litegrann!



peace.

big up göteborg !



är så otroligt stolt över alla grymma människor från Göteborg som skapar sån underbar musik! tacktacktack för er musik som gör min dag ♥ massa kärlek till er allihopa!





peace.


piff & puff







förfest hos mig med min pärla innan utgång till Yaki-Da 22/12 :)♥ full!




peace.


de senaste dagarna har varit helt underbara! julafton va kanonmys o gårdagen slutade i fyllekalas me mina ladies haha! lovely! jag vet inte hur mycke jag orkar skriva om helgen, så lägger upp bilder så får ni nåt o titta på istället :) dock en sak som är så sjukt rolig är att julklappsutdelningen pågick i två timmar så vi va tvungna att ta rökpaus (?) ahahah friskt! men men, hoppas alla hade en grym jul med massa god mat, gott sällskap o att alla fick besök av tomten :)


Jennifer, Emelie, Felicia & Evelina ♥


världens bästa syster ♥


mys Evelina :)


Emelie o Felicia, busungarna! haha


bästaste Papi n myself ♥


mina älskade bröder ♥


Lena, jag & Gaby :)


mistletooooe :D


fruktskålen :D


Gaby, Casper, mormor & Felicia - Kalle Anka time!


min mysunge ♥


min favorit växt :)

julklappsutdelning, nån va ju lyrisk :D♥ haha


finaste mamma & pappa ♥




peace.


julen e här? sjukt knas..

det känns jättekonstigt att julen är här. o liksom inte bara juletid utan självaste julafton! tiden har gått såååå fort?! o jag är liksom inte ens i julstämning för 5 öre :/ yeye, förhoppningsvis kommer stämningen imon när alla goa syskon + syskonbarn är här o alla mysiga människor som ska komma hit :)


(nej jag har inte retuscherat bilden för att få "blåare" ögon, dom är såhär blå)

nu blir de sängen o läsa lite bok kanske, dödstrött!




peace.

u go blame it on yourself

det här med att skylla ifrån sig på andra hatar jag. inse vad du gjort för fel o rätta till det om du vill ha förlåtelse, ett stort plus i kanten är ju om du inte fuckar det igen. alla går igenom jobbiga perioder o alla har vi någon gång gjort något dumt eller elakt mot någon vi bryr oss om! MEN för i helveteeee jag e så trött på att folk skyller ifrån sig o vägrar inse vad dom gör för fel, trots att åren går o man tycker mognad är en såndär grej som bör utvecklas - men icke! inga framsteg alls. som en jävla neandertalare. jag blir så jävla förbannad!!!



peace.

läsarfråga ang. mina extensions

KOMMENTARER
Postat av: Malle

så du menar att du satt in extentions men kapar av ditt hår för det blev för tjockt?? varför satte du in det från början då?? kan du inte visa bild, vad för metod använde du?

2010-12-21 @ 19:00:40
*


tack för dina frågor Malle, kul att du undrar :)
jag satte endast in effekt-extensions, det kallar jag extensions som man sätter in för att få lite spel i håret så att något händer - inte för utfyllnad eller som förlängning. då jag redan har en hästman till hår så säger det ju sig själv att om jag sätter in mer ökas det på ytterligare :) därav mitt val att kapa av hår runtomkring där jag satt in fejkhåret! och eftersom jag är färgad svart så finns det ingen möjlighet för mig att bleka sådär ljusa slingor, då skulle mitt hår knäckas på mitten o det vill jag ej när jag äntligen fått det såhär långt :)
metoden jag använt med dessa extensions är microringar som jag skrivit om i ett tidigare inlägg denna månad. jag har använt mig utav 20st som räckte väl för att nå det resultat jag ville ha då dessa ringar innehåller rätt mycket hår :)

du vill se bild o tyvärr har jag ingen bild från hur det skulle se ut egentligen, men såhär ser slingorna ut nu efter jag duschat håret haha så det kan gå när man har kvar askiga toner i håret efter att man färgat alltihopa kolsvart :)


hoppas du fått svar på dina frågor :)




peace.

underbart pojkar ♥ i LOVE it !


Sam a.k.a Allyawan
Chris Mhina
missa INTE hela mixtapet, går att ladda ner på http://medinaonline.se - ♥



peace.

last night, i couldn't even get an answer

igår blev det ett stycke utgång till Yaki-Da där klubb Ratatata körde full fart! med olof, axel & palle kuling bakom spelarna kan ni ju förstå själva att jag inte stod still många sekunder :) housade massa igår, så jävla gött! jag som varit så sugen på o dansa i flera dar ♥ UNDERBART!

ps. jag har hört att ja e bra på o fyllesnacka ;) haha att man aldrig kan hålla käft?

att vakna imorse va ju halvkul hahah, men har ingen annan o skylla än mig själv! men efter lite rehab så mår ja nu bättre o avvaktar dagen. senare idag blir det besök hos farmor med pappa, Gaby o kanske Marcus då hon fyller år idag, lite tradition att alltid vara hos henne dan innan julafton.. så har det varit i alla år :)


mami n me - julafton 2009

innan utgång - julafton 2009 (ja, jag har gått ut på julafton då jag alltid jobbat den 26e o ej kunnat festa på juldan. there u have it!)

minns ej riktigt om denna bild är från julafton haha men va ute me Emmi så lite stämmer in iaf :D♥ denna julafton blir dock lugna gatan :) MYSPYS!




peace.

charlie le mindu ♥ störda människa, i love u!




peace.

oh look, i'm a winner :D

jag har vunnit en tävling för Grazette of Sweden, en liten julklapp som ja ska få hemskickad :D sjukt roligt! är moy nyfiken på vad det är för produkt som ska infinna sig bland alla mina andra miljontals :D yayyy!
för er som ej vet är Grazette ett företag som jobbar med hårprodukter :) de har lanserat sin gamla serie XL i ny design o nytt tänk, riktigt nice! check it out @ http://grazetteofsweden.se !






peace.

stylingprodukter !

jag har fått ett mail från en läsare vid namn Elin som undrar om inte jag kan skriva om lite olika hårprodukter jag använder själv, vad jag rekomenderar osv.. tänkte ta det här i bloggen så att folk kan ta del av "hur jag får så fint hår" haha tack söta Elin för din fråga o dina fina kommentarer! tänkte att jag tar o delar upp det lite då jag har en massa o förklara haha så börjar med stylingprodukter :)


first up har vi en rootlifter från märket Clue. jag fullkomligt älskar deras produkter, och det gör många som prövat dom! den här rootliftern håller va den lovar o den doftar ljuvligt ända tills du schamponerat ut den - utan att innehålla massa parfymer! ska ta en bild på alla clues produkter som jag har då jag rekommenderar dom starkt. helt underbara ♥ deras värmeskydd är utom denna värld, ett absolut definitivt köp för alla!!!!!
rootliftern använder jag oftast i blött hår innan jag blåser det, men ibland även i torrt hår efter jag har volumastat det för att få ett extra lyft. helt outstanding!



två favoriter jag använder mycket är styling dust samt fiber wax från märket disp core som jag tycker om massvis! styling dust är att jämföra med "dust it", alltså ett puderwax som jag ej kan leva utan haha men gillar detta mer än osis. styling dust är en produkt man kan använda en bit ifrån hårbotten för att bygga volym o ge stadga. fiber wax är en grym produkt, men skulle nog mest rekommendera den till människor med korta frisyrer. jag använder den själv till min side cut så han ligger ner ordentligt o inte får för sig att ställa sig upp eller nåt hårstrå får för sig att fly :)




här har vi en hårparfym från Aquolina som är omtyckt, omtyckt, omtyckt utav ALLA haha. köpte den för ett bra tag sedan, och varenda människa som känt doften av den har velat pröva själva.. detta är ingen direkt stylingprodukt, men den innehåller silikoner så den mjukar upp håret o ger glans. viktigt dock att inte överdosera eller blanda med för stark vanlig parfym (mitt egna råd av egna erfarenheter haha).

***

det finns tusentals fler stylingprodukter att berätta om, så fler inlägg ang. detta kommer :) no worries. men nu måste ja kolla simpsons haha dubbelavsnitt ikväll ♥





peace.

i ännah saknar sommaren dåvaaa ♥

♥♥♥




peace.

lovely hair

satt o fundera lite över de här med hår.. eller aa, mitt hår. för nån dryg månad sen va de ungefär jämnlångt o fluffigt - typ hästman.

då släppte ja lös Karin på en uppklippning i mitt hår som jag sedan skar igenom själv med kniven lite sådär hej vilt som de kan bli ibland haha
och därefter har jag tappat det haha kniven går för jämnan igenom mitt hår o satt o kände lite på de efter min klippning på mig själv igår.. det känns rätt tunnt nu haha, trots att det ser mycke ut! på sidan där jag har luggen åkte det av en rejäl bit, eftersom Erika satte in effekt-extensions där på mig igår så kände att de blev för mycke hår.. tänkte dock inte på den stund som kommer då löshåret åker ur hahaha då kanske de ser konstigt ut? yeye, lär märka. en av de negativa grejorna med att klippa frisyr i stylat hår :) but i love it anyway :D♥
lovely Josy n me me våra sidecuts :D♥





peace.

ahhhhh ja blir galen !!!

hur jävla svårt ska de va o bli frisk? hur jävla svårt ska de va o inte må dåligt? hur jääävla svårt ska de va o ha ett bra immunförsvar? 'cause obviously mine suck!

jag e så himla arg för att ja måste ligga hemma o ha det tråkigt.. jag har varit vaken i typ sammanlagt 6h men ja e så sjuuuukt uttråkad. jag hatar o va sjuk! helvete!!!

utomlands vill ja också, men det kommer väl aldrig hända.. fan!


Nanna n me ♥



peace.

:(

imorse vaknade jag o såg ut som en apelsin, helt rund o svullen i ansiktet med halsen bred som en skärbräda typ? andnöd stod överst på listan, därefter smärta! förstår inte när detta ska få ett slut o när ja ska få må bra igen? :(( jag hatar o va sjuk o just nu har jag absolut inte tid med det! faaaaaaaaaan.

detta kanske inte va så kul o läsa, så här får ni en låt o lyssna på istället för mitt gnäll :)


peace.

head, shoulders, kneez n toeeezz !

yes mina kära vänner jag har ont lite överallt haha jääävla förkyldning o feber tar kål på mig! men ingen vila o ingen ro för det.. 2 dagar kvar i skolan nu så det är bara att stå ut, imon har vi slutprov också - gotta be on top!
kom precis hem efter att ha varit på salongen me bästaste Leila i fixat o donat :) vill bara säga att ja e så jääävla lycklig som får chansen att hålla på med det jag gör ♥ jag älskar varenda minut!


nu blir det av med smink o dylikt, därefter direkt i säng!



peace.

ipromisethingswillgetbetter, ifujustholdmyhand

igår blev en riktigt mysig lördag! fixellifix på salongen + mcdonalds middag med gosigaste tjejorna hehe, sedan blev det hemåt med Nanna o myskväll a la våran humor :) det blev film, buskis frårn vallarna, hahaha såååå min o Nannas humor! sjukt roligt, det tog dock inte lång tid innan vi däcka av totalt.. haha men så kan de gå ibland :)



en låt som spelas väldigt flitigt just nu är Michael Jackson & Akon - Hold My Hand. den är så himla mysig. loveitloveitloveit liksom! och snäll som jag är delar jag härmed med mig utav underbar musik för er som ej hört den än! :)



ps. jag tänker på dig varje dag..




peace.

big up sensi movement ..

.. som vann clashen på Pustervik igår :) Million Vibes hade feta dubs o det va rätt jämnt ett tag där men Sensi Movement från tyskland blev gårdagens winner utav clashen! det var en riktigt grym kväll fylld med massa skratt, vin, musik o lite dans i fönstret som vanligt haha! av någon anledning blir det alltid så på Pustervik?! hör väl tilli guess :)

allt började med förfest hos Sandra i majorna o slutade med störningsjour & krossade glas m.m. hahaha men så kan de gå ibland. en taxiresa senare o efter en sväng på andra långgatan begav vi oss mot Pustervik o körde full fart! då kvällen började lida mot sitt slut vid 2 tiden så blev de pom fritts på BK såklart, där ja hamnade i en till början diskussion med en idiot som ansåg att alla mörkhyade va afrikaner egentligen o att oavsett hur mörk man va skulle man kallas neger? han tyckte ja va en nazistisk fascist när jag berättade för honom att han var en idiot o att allt han sa byggde på okunskap?! fick inte hans teorier att gå ihop alltså, tur Sandra stoppade mig från att göra något väldigt onödigt eftersom han ändå inte förtjänade det... meeeeeeeeeeeen så kan de gå!


Sensi Movement





peace.

it's tearin up my heart ..

ikväll har jag suttit barnvakt åt busungarna, myys :) har kollat på film, det blev Benjamin Buttons, shit vilken jävla film det är egentligen alltså... har suttit me gråten i halsen ett par gånger. den är riktigt fin alltså!

en sak som är säker är den att barnen har totaltdäckat o jag är dödstrött! tanken var en snabb sväng ner till lassassino med tjejorna på WeSC's footwear party, men de blir ingenting me de då Gaby kör fullt ut ikväll på julfesten hehe.. så nu blir det ett avsnitt av scrubs sedan sängeeeeeeen! :D lycka!


morgondagen känns sjukt stressig, why?

missa för övrigt inte sound clashen på Pustervik imorgon!!!






peace.

vickey+kenshin=backinthedays

jag sitter här o laddar upp Millionstylez album "from a far" i min iPhone nu hahha.. blev lite nostalgisk här bland alla låtarna o gick in på min gamla blogg för att läsa lite om äventyren jag o Nanna va me om när vi reste land o rike för att ja skulle få se min future husband (som ja kallade honom då haha).
hittade denna bilden, som jag minns så väääääl, att ja fotade när jag låg i gräset i Båstad sommaren 2007 o solade.. låg o lyssnade på "give me the strength" oså helt plötsligt formade sig molnen som ett hjärta ovanför mig på himlen! dock hann de flyta ut lite eftersom ja ej hann få upp mobilen så fort osv, men har man livlig fantasi som mig så ser man hjärtat haha :D sedan redigerade jag in texten med hjälp av telefonen. naw, så gullig ja kan va ändå :D





jag ÄLSKAR den här låten ♥ Kenshin är såå fin!




peace.

changesi'vebeengoingthrough, causeiwannabewithu!


bästaste Ce'cile ♥



peace.


sömnbrist & beslutsångest

jag har sovit så jääävla dåligt de senaste dagarna, har mått sjukt dåligt o försökt trycka undan det men idag brast det. fyfan va ja mådde dåligt :( men men. ska sätta lite extensions på mamma nu sedan blir det sängen o jag längtar jättemycke ♥ haha har nog aldrig längtat efter att bara få ligga ner så mycke som idag!

dock har jag ett problem kära vänner, har köpt 3 nya böcker (alla är naturligtvis sanna berättelser) o alla verkar så gaaaaalet spännande så ja vet itne vilken ja ska börja med? ja fick en bok av JJ förra veckan som ja redan läst ut hehe så det går ju oavsett rätt fort o läsa ut en bok, men ändå.. vilken ska ja börja med? :/


misstänker det blir "om det så skulle kosta mig livet"

saknar mitt hår som fanns där hamstern idag äger marken, fan haha.



peace.


maaah.

jag sitter här i väntan på moder jord o fördriver tid. har absolut ingenting o blogga om men kommer inte på något annat att göra för att fördriva tid så här får ni en go låt som spelas oftaoftaofta samt ett fyllekort på mig o bästaste Ilda :D hihi!




ja lägger mig här Karin, ja lägger mig hääär hahah

 


peace.


duharingetobevisafördom, blialdrignånsinenkopiaavnån!

idag färgade jag min lärare på skolan. nervös? JA! haha men det gick bra, hade Erika vid min sida att hålla mig i handen då ja trodde ja skulle svimma av febern imorse hahah men e man superwoman klarar man av allt :D
därefter blev det brudklädsel, sjukt roligt! va riktigt roligt idag i skolan trots att ja till en början mådde illa o ville gå hem o lägga mig i sängen hehe. allt blir va man gör de till...

nu e jag hemma o lagar mat med syster o Felly ♥ senare blir det hem till bästaste Leila o fixa lite håååår :) ska ta ut hennes löshår bl.a då det ska ordnas nytt! uppdaterar me bilder från idag lite senare!


stef, myself & erik - karlstad 2008



peace.

insomnia

jag är egentligen sjukt trött o borde sova, men har alldeles för mycke i huvvet just nu.. tänkte visa lite bilder på Josy som jag gjorde en brutal makeover på idag. hon blev så jääävla fin ♥ lite ovant för henne såklart, att gå från så sjukt långt hår till det korta resultatet, men ack så snygg du är nu hjärtat!!!


lugnet före stormen :P

Josy med ett stycke avklippt toffs hehe

min lilla busunge!

ahhhh nu åker det aaaaav!

ett stycke avfärgning på de

Josy goes blondie?

nääe, i me lite färg oså passar vi på att färga mig kolsvart under tiden ;)

min snygging efter styling :D SÅ NICE!

min underbara snygging! you look delicious lovely ♥




peace.


misääääär

fanfanfan. INGET har gått min väg idag, helvete! det enda ja lyckats med va Josys makeover - tur va väl det! allt annat har verkligen gått käpprätt åt helvete!!! det blir inga detaljer för er nyfikna muppar som ville veta, jag lämnar det oförstått. men en sak e jävligt säker; I NEED TO GET AWAY FROM THIS FOR A WHILE. punkt.

är det något ja hade behövt nu så hade det varit o haft dig här o bara kunna släppa tankarna om ALLT verkligen, men det blir ingenting me det så ja får väl försöka sova nu då.. åhhh va tråkiiiiiiiiiiiiigt!!! :(


jaaaaaaaaaaaaa. jag är jävligt knasig!





peace.


bittersweet

åhh kan inte somna om, o ja vet inte ens va ja ska säga egentligen.. så jävla tråkigt nu bara :/ men men, som tur är går tiden fort + att jag har sjuukt mycke o göra i skolan. gött e de! men fan, de e rätt sjukt ändå hur man kan sakna någon så fort...

idag blir det fixellifix på salongen dock :) kanonkuuuul! ska fixa iordning min fina Emmi, färga o slinga o grejjer - lovely! så nu ska ja försöka blunda nån timma till iaf så man har en liten kraft senare idag.. glöm inte av eventet på Jazzhuset alla pojkar o flickor!!! Parham o Vic har release för nya albumet som kommer köra på micken + gäster, samt bästaste Hevi m.fl. bakom skivspelarna :D looooovely!







peace.


vic goes sentimental o vill tillbaks :/

jag saknar Egypten sjuuukt mycke! jag saknar alla underbara varma kvällar o den mysiga atmosfären.. jag saknar känslan av långt lååångt hemifrån o alla arabiska rytmer överallt.. jag saknar maten o de underbara människorna vi lärde känna där nere! jag saknar alla båtturer, bakfyllor o äventyr vi va med om :)♥


pose


andra dagen - bleeeek haha

myspys på båten efter dykning! bästa dagen om man bortser från skräcken haha

emmi n me kör dans all alone på ett annat hotell vi hamnade på

tito, anja, myself & emmi @ HedKandi - kul att enbart jag var full haha


jaaaaaaaaa, jag dök med hajarna & jag grät haha men modig var jag!

myspys a la kvällstid innan vi ska gå av båten..


fantastiskt fin låt


favorit låten 2006 haha omg som vi lyssnade sönder den!


likelikelike!



peace.


idas sommarvisa

just nu lyssnar & tittar jag på Kapten Röds nya video o fick en plötslig panik-längtans-känsla efter sommaren!!!! började söka efter lite grejjer på nätet o youtube oså fann jag denna UNDERBARA video på Jr Eric samt Partillo som går loss till idas sommarvisa! haha lovely!!! r.i.p Jr Eric!



jag längtar nåt helt otroligt till massa grejjer som sker år 2011 också. JAG ORKAR INTE VÄNTA MER NU, kan 2010 ta slut så det nya året kan inledas?! det sker massa grymma spelningar, jag går ur skolan & börjar jobba, våren kommer, det är festivaldags m.m. jag längtar längtar längtaaaaaaaar!




peace.

äntligen !!! ♥


jag blir så himla lycklig hahaha som jag väntat på att denna låt ska finnas på youtube, och nu finns inte bara låten utan en GRYM video också! LOVE IT! big up Kapten Röd & Rough Lynx Pictures!!!


besök
www.kaptenrod.se & www.myspace.com/roughlynx !




peace.

mums mat a la mañana !


man blir ju hungrig av att bara titta på bilden.. maaaaaaaah


mitt mongo, myself & Mañana passion ♥



peace.


massa massa massa kärlek ♥








peace.


I ♥ hair





fina Michelle :)



peace.


speechless ..


det är något med denna texten som tar fram gamla minnen, ändå måste jag lyssna på den. helvete va bra den är! Keri är så himla vacker också, e sjukt sugen på att klippa page o fixa sån lugg som hon har med de ljusa under. maaah!



peace.

missa inte !!!





peace.

happyslap


jag inleder denna dag me denna låten som är så jävla rolig :D haha älskar göteborskan, loveitloveitloveit! väntar för övrigt med spänning på ..... haha snart så finns den tillgänglig! maaaaaaah ♥




peace.


yuick

varför mår jag så jääävla illa? kan någon SNÄLLA förklara detta för mig? är trött på detta nu, o nej jag är inte magsjuk det är något annat. vinterdepressiooooooooooooon? crapcrapcrap!


jag intar position ide nu.. FYFAN FÖR ALL JÄÄÄÄVLA SNÖÖÖ! förstör allt ju :(



peace.


att vara eller icke vara , det är frågan ..

är man bra eller dålig?

är man stor eller liten?

är man lång eller kort?

är man kär eller inte kär?

är man hungrig eller inte hungrig?

är man hyperaktiv eller lat?

är man glad eller ledsen?

är man trogen eller otrogen?


ähh, jag har så mycke i huvvet.. ett glas vin hade varit trevligt nu för o slippa tänka så mycke, men en biltur med puffylove får duga så länge haha så off i go!








peace.


humor & hår !

fick en flipp idag i skolan haha stod o gapa " gör nåt med mitt håååååår, Josy klipp av de!!! gör en page, kapa nån längd - vad som helst!"

jag misstänker tillfällig sinnesförvirring, hahaha ja har ingen aning om va ja tänkte på eller med.. antagligen var jag nollställd o fick panik på min FULA röda slinga ja har genom håret.. så tack Josy min lilla kyckling för att du inte vågade klippa mig hahah du hade rätt, ja hade ångrat de osen blivit gaaalen haha, men näe den måste bort nu! jävla slinga.. inte många dagar kvar nu till det är måndag dock, då jävlar :D haha BUS-TIME!



eller


?

eller varför inte allihopa i en salig blandning? :P




peace.


så jääävla peppad !

sitter inne på en hemsida där ja hittar massa bilder på uppsättningar från en tävling i London för ungefär 2 år sedan! åhhhhhhhhhhh jag vill också åka iväg o tävla nununuNU!!! får sån inspiration så hela kroppen svajjar! hahaha maaah jag längtar nåt helt otroligt efter 2011! it's gonna be my year n' my time to shine!


såååå nice!

så himla fina!

ahhhh inspirationen flödar!

JAG ÄLSKAR DET HÄR ♥ !!!




peace.


guldfisk ?

tänkte på en sjukt bra grej som ja tänkt blogga om ett tag, men så precis när ja fick upp sidan o skulle börja skriva blev allt svart?! det är inte första gången, hahaha det har hänt liknande händelser heeela helgen o även de senaste dagarna.. ja ska öppna truten o säga nåt, så helt plötsligt blir hela hjärnan nollställd? vafan e de frågan om????

jag kan iaf meddela att värmeskyddet från Grazette of Sweden i serien XL är nice! testade det förut när ja kom ur duschen, luktar som ett grönt äpple i håret nu :D smarrigt!






peace.


i like !


Renato är en sjukt duktig kille som är med i Bob Village.
här slänger han en vers till http://mariaplan.com - likelikelike!




peace.


hiphop pojkar ♥

jag vill bara dedikera ett inlägg till grymmaste pojkarna i Göteborg! vad skulle jag göra utan all er musik?! :) jag älskar er allihopa för ni har sån passion till musiken o ja har sett er alla live så vet att ni kickar fett på micken! ja vet hur sköna o underbara personligheter var och en av er har, och jag gör vad jag kan för att sprida er musik vidare till andra människor då jag tycker ni är otroligt inspirerande & duktiga ♥

ni förtjänar definitivt en större plats i media o allt som hör därtill för att få sprida er musik worldwide! TACKTACKTACK för grym musik ♥♥♥









peace.


it keeps gettin better n better

allt känns jättebra omkring mig nu, förutom vissa saker.. men de sakerna är sådana som jag egentligen inte har tid att ta itu med o tänka på nu.. jag har fokus på det viktigaste nu, trots att en sak är svår att få ut ur tankarna :) varför jag ler är en bra fråga haha. antar väl att även tricky situations har sina fina stunder..

idag i skolan hade jag en jättegullig kund, hon pluggade till socionom o berättade massa roliga historier för mig haha älskar verkligen detta jobbet! sjukt kul att få prata hela dagarna haha snacka om att man hamnat rätt asså :P älskar även att det bara ramlar in sms o samtal med folk som vill komma o fixa sig hos mig ♥ jag är så himla glad att ni vill komma till mig! verkligen!!!


Nellie love, Yoss goregeous n myself @ Bliss ♥




peace.



konsigt vad musik gör för mig asså.. jag är evigt tacksam för all underbar text som folk skriver & alla underbara rytmer som görs.. TACK! maaaaaaaaaaah jävla vinter, känner att depressionen är nära haha. fan!



peace.

mummel på morgonkvisten

helgen har varit grym, riktigt grym! men är för upprörd för att diskutera positiva grejjer. jag HATAR när folk går bakom ryggen på mig, lurar mig eller för mig bakom ljuset o får mig att framstå som en idiot! åååååååååååh. ingen aning var detta kom ifrån, antar väl att det slog mig plötsligt.. fan.

jag måste bort från Sverige o kylan.. men det lär aldrig hända innan 2057 o det suger! :(


jag vill göra min tatuering också, men det lär inte heller hända förräns 2057 :(




peace.


amazing .

min syster har skrivit den FINASTE dikten! fick tårar när jag läste den, så kände att jag är tvungen att dela med mig utav det här! 

Att vakna!

Det som en gång var slumrande
är ersatt av grubblande.
Att sväva genom livet som en svala
är bättre än att ligga i dvala.
Jag har nu vaknat ur min dröm,
den var både lätt och tung.

Gabriella Bech

JAG ÄLSKAR MIN SYSTER! hon är så jävla duktig!!! ♥


åhhhh vad jag älskar dig!




peace. 


you just gotta love it !


inte första gången ja länkar denna, det har sin anledning.. 


inte första gången ja länka denna heller, hon är sjuk med pianot ♥ lovely

haha inte första gången här heller! ÄLSKAR detta klippet. lady gaga + piano = ♥

näe säga vad man vill om lady gaga men helvete vilken performer hon är!




peace.

JAG DÖR!

SNUTTUNGE! herregud! hahaha söööööööööööööööööööööt! min favorit jul-låt också ♥ åhh haha jag dör verkligen, vilken liten sötnos :D! 7 jävla år "gammal", äh skjut mig!






peace.

gettin used to it

det snöar nu, och jag bryr mig inte ens haha misstänker jag vant mig vid kylan :/ illa!


satt på spårvagnen på väg hem från skolan o lyssnade på cecile - when you're gone o funderade på hur lätt det egentligen är att vänja sig vid en situation eller person osen hur snabbt allt bara kan vända? livet är pretty complicated ändå när man tänker på det.. fast vem sa att livet skulle va lätt? men ändå, varför kan typ inget bli som man tänkt sig, som man ville eller som man åtminstonde hoppades på? hahah jag måste sluta fundera så mycke.....



3 idioter på äventyr ♥





peace.


RSS 2.0