behärskad.fasad-passionerat.inre

jag gillar det här med astrologi för er som ej visste det, även om jag oftast inte förstår mig på det. jag är skorpion o har självklart en söt liten skorpion tatuerad på min kropp :) jag läser ofta horoskop osv, o hade snack med Nati igår om hur man passar ihop me olika stjärntecken haha det hade ja faktiskt aldrig tittat upp innan? tittade lite på sidor hon länkade o läste igenom, sjukt intressant. ja ser ingen anledning till att detta inte skulle kunna stämma, då ja är en person som tror på ödet & får en rejäl känsla av att ödet & astrologi vandrar sida vid sida. nånstans står det skrivet vem vi ska vara med o på vägen genom får vi vara med om motgångar o lyckliga stunder - allt för att vi ska lära oss av varandra.



SKORPIONEN

Skorpionen lämnar ingen oberörd. En kraftfull personlighet med ett rikt inre liv. Skorpionen har en tendens att gå till ytterligheter, svart eller vitt, antingen eller. Skorpionen är ett vattentecken. Det betyder att det finns mycket känslor bakom ytan. En samlad, behärskad fasad men ett stormigt, passionerat inre. I relationer och samarbete är Skorpionen tydlig och viljestark. En målmedveten natur som inte glömmer vare sig en väntjänst eller en oförrätt. 

Skorpionen stimuleras av utmaningar och är djärv och strategisk. Spänning och dramatik lockar denna hemlighetsfulla natur. God organisationsförmåga hör till bilden och kapacitet att metodiskt genomföra sina planer. Skorpionen är utforskande och analytisk, ofta en god människokännare. Omgivningen behöver inte berätta så mycket, Skorpionen vet ändå och kan stundtals ana sig fram genom tillvaron. Få ting undgår Skorpionens skarpa blick. Ett intresse för psykologi och existentiella frågor hör till bilden, likaså finns en stor potential på det kreativa området. Alla former av problemlösning fascinerar Skorpionen. 

Planeten Pluto styr över Skorpionens tecken. Det ger sig tillkänna bland annat genom ett stort kontrollbehov. Skorpionen är viljestark och vill helst ha distans till omgivningen och kontroll över sin livssituation. Skorpionen är känd för att alltid ha en dold reservplan, och får ofta ett liv med spännande möjligheter och dramatiska vägskäl!






peace.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0