bumblebee

ni får ursäkta för asdåligt update den här veckan, men det har varit såå mycket som hänt på bara ett par dagar att ja knappt e med själv ens.. några roliga händelser ska ni dock få höra om haha;


i tisdags fyllde min älskade papput 50 år, heja heja! så nu när han fått sin gubbstämpel e de dags för fest, och den hålls imorgon för 100 pers - it's gonna be awesome!

igår blev de lite öl med massa underbara människor o jag va lycklig men trött hahah. så det blev någorlunda tidig däckning och idag har jag haft Emmi som modell på skolan. det blev en helform med färgning av utväxt samt folieslingor. hon blev inte så ljus som ja ville, men klippningen blev nice, kapa fan 2dm minst! herregud, fortfarande långt o tjockt som fan liksom? haha toooookigt!

nu blir det chillilei en stund sedan kommer Daniel hit så ska ja klippa honom, sedan blir det mys o därefter möjligtvis en liten utgång till Streetswag @ stars n bars ikväll. lär märka om de finns några krafter kvar i den här kroppen efter denna veckan haha!


världens bästaste Ilda n myself @ Azras b-day bash (HAHA hur ser man ut egentligen????)




peace.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0